推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

63 123
發新話題

第一次中招(新版開始)

請問各位 ching 有冇人知邊到可以做 HIV PCR ??
幾錢到架, 係咪 1 week 驗已經好準 ?
好驚有事, 3個月空窗期我怕我驚到屈死
我睇到之前個 post 有 ching 做過的
但我真係太多 post , 我真係搵唔到要係邊到做
各位請幫幫忙吧

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-8 06:51 發表
叫佢打針仲慘過叫佢去死…
幾年前佢大病,醫生叫佢打支針快囍n,
佢寧願住多幾日醫院都唔打…
咁都要打架, 再勸勸佢

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-11-1 15:59 發表

事實都係咁樣, 我之前都問過齯仁p師兄, 佢地同我一樣, 都已經習慣, 返發就食藥, 連醫生都無咩好做, 所以灡v兄都無咩上薯A提, 花唔同, 花係皮膚表面, 無皰係神經咁難搞, 不過花一定要搵醫生 ...
ching 我想問下中左皰既話, 第一次係大約幾時發出黎架 ??

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-13 07:58 發表

HIV PCR, 你去性病皮膚醫生度, 佢會幫你SD SAMPLE去OVERSEA,
千幾二千蚊一次~
1 WEEK已經好準~

有$$既 驗晒D野, 好快解脫, ~ ^W^
我最怕係花花, 中包同 HIV.......

send 去外國, 咁要幾耐先知結果 ?

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-13 18:50 發表

CHING,
你去過邊度玩,玩釂A?
幾個月無去玩, 前兩日忍唔住去按鐘仔, 七日鮮黎
bj ml 都有帶套, 但開波前我玩指插, 咁就領野了
完事後沖涼先發現隻手指有傷口流緊血 再諗返起個囡囡, 手腳都有欓芠,
都唔知係咪咩病搞到佢咁, 可能我心多, 但愈諗愈驚

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-7 22:07 發表
今日又去戃賑F府
主要都係比佢check下有無花,同埋驗下有無尿道炎果d。
暫時都未見都有花的跡象,而驗尿道,醫生話用顯微鏡見唔到有菌。
但會拎去化驗,等三星期報告。
而對上的梅毒,AIDS,都無事 。

等候醫 ...
真係有事果時唔好睇政府, 無咩用
睇私家係貴, 但效果好好多

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-14 07:59 發表

1~2星期, 但你都可以去香港情性,
果度係自稱香港的, 2日就知結果,
不過信不信由你, 哈哈~
如果要1-2星期, 我諗等夠 4 week 去做快速測試好了

搵唔到有邊間機構用 Abbott Determine
睇怕都係做返 PCR 算了...........

各位 ching,  Dr. Ho 果度係咪有得做架 ?

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-15 07:57 發表
4WEEK 做DUELTEST 都仲要驚嘛∼  2WEEK做PCR 就唔洗再驚嘛∼
Abbott 好準, 我搵過 test report
4week 已經準到 99.8%, 假陰0%

嗯, 我諗我都係做 PCR 了

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-15 07:58 發表
咁多位BRO, 有野想問, 被口交(比人吹) 會有機會有疣, 但有機會會有肛門疣嗎?
我8下大家問唔同醫生既意見而已∼ 我就問左其中一個∼
有醫生答過我, 話毛巾/床單等唔乾淨都會有機會染到

引用:
原帖由 Loklok99 於 2012-11-16 14:57 發表
只希望非淋是上天給的教訓,人不犯錯真的不會諗將來,我很愛我女朋友,可惜自己太貪玩,只求無事,我還想跟她結婚,生子,過一輩子!我會戒酒,戒玩,其實我都係第一次係club齯kmake love...後悔!很怕係a啊
香港女仔算乾淨, 至少比起141釂づ

不過我好明你既心情, 我都驚緊.........
夠 14 天去做 PCR, 就知有冇中 HIV

加油吧啦 ching

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 積克 於 2012-11-16 22:04 發表
各位C兄我8星期高危,而家應該驗乜好!之前7星期係std驗左p24無事不过睇番d post好似唔可靠甘!我而家應該驗ㄟ戎準丫?好擔心,thx
8 week, 去蠷鷚c做快速測試啦
佢地話要 3個月, 但其實 6 weeks 95%, 8 weeks 98%, 12 weeks 99.8~99.9%
呢個慨率係指抗體測試, PCR 係驗病毒, 最新技術空窗期係 6 days, 準確度 99.8%

我曾經係大陸蠸袛穡ㄗ鴗漲a個 HIV 女權威博士話過,
佢話 6 weeks 驗抗體無事就基本排除唔使再驗, 除非你本身體弱多病,
細小到大身體都好差, 又或者本身有病, 唔係既話, 正常人 6 weeks 絕對產生足夠抗體了
當然講係咁講, 我都明白係好驚, 好似世界未日咁, 加油吧啦~

引用:
原帖由 積克 於 2012-11-16 23:04 發表
噤鐘仔!無套囗,有套做!
口交中 HIV 好微, 除非有傷口

引用:
原帖由 Loklok99 於 2012-11-16 21:24 發表
快崩潰了,願大家健康,快樂!
其實入得黎既, 大家都明你心情係點

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-16 18:36 發表
有冇師兄可以話我知, 呢個版入面, 有冇人係生疣係肛門口??!?!?!!?!? 我好驚好驚丫~~~~~ 但我又冇肛交~
只要接觸到灝f毒, 就有機會, 但機會小囉
紫兄咩事無肛交都咁驚 ?
而家生左粒野 ???

引用:
原帖由 Loklok99 於 2012-11-17 00:22 發表
那我機會是不是很大?現在的感覺就像中了,各師兄多數返大陸玩?還是香港嗎?我中的機率好像好高啊!
同一個 HIV 女人無帶套做愛, 男方感染到既機會係 0.05~0.1%
你再諗下前題係果個女人係有病喎, 機會係好低

但機會幾低都好, 都係一樣會驚, 呢種心情大家都係
哪怕機會係 0.0001%, 都係驚, Lok 兄你過幾日去驗 PCR 啦
驗到無事就唔使點驗了,再唔放心就3個月後驗多次抗體
琣n驗完可以同女友開開心心咁過年

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-17 21:28 發表
有冇人有其他唔係性病科既醫生, 但係做冷凍好既介紹??!?!?!??!
點解唔睇做專科呢 ? 尷尬 ?
多數醫生只會話係皮膚科醫少, 好少會寫晒皮膚及性病專科

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-17 07:55 發表

6月3日無套被口交到而家都快半年=0=
3個幾月驗晒FULL SET, 麥Q都冇~
但琴日沖涼手多摸到肛門口好似有粒野,
跟住而家又驚過~ 就係咁囉~

所以我先想問, 係唔係被口交都會野到~
會唔會痔瘡丫 ?
有冇睇過醫生 ?

引用:
原帖由 Loklok99 於 2012-11-17 16:57 發表
接受不了!每年咁多人中愛滋,異性接觸都咁多,我絕望喇,接受不了 我只得23
坦白講, 我中既機會比你高, 同你 ONS 個女仔, 一定無出黎做既咁污糟
得閒做下運動, 負面情緒會有好大幫助

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-18 12:13 發表

問定先嘛~ 肛門有粒粒, 我快極都只可下星期6 24號去睇何生,
另外想問, DR.HO 做冷凍唔係BOOK吧?
即睇即做?
Dr.Ho 即睇即做架, 我以前試過生粒粒, 唔係花, 唔理佢自己會好, 但時間耐
所以我都做左冷凍, 第一次 $1500, 之後 $1000 次 ( 同一個症)
正常 1 ~ 3 次可以斷尾, 視乎數量同大小

冷凍雖然唔係專科有, 但搵個手勢好既都好重要嘛

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-18 12:15 發表

唔會掛~ 我唔敢照鏡, 情願比醫生睇, 簡單D~
睇到係= 睇醫生, 睇到唔係 = 都係睇醫生DOUBLE CHECK,
但就唔痕, 剩係有D痛痛地~

同埋想問各位師兄, 疣 通常大家睇幾多次好? 平均大家睇DR.HO 洗幾多$$ 斷尾?
...
照左鏡先啦, 痛既話真係痔瘡機會大喎

上網睇到, 原來如果 HIV 病毒量太低, PCR 係測唔出黎

引用:
原帖由 REALLY123CUTE 於 2012-11-19 22:45 發表
仲有我陰莖系帶隔黎兩邊都有3粒珍珠疹咁既白色粒粒...好似走米....會唔會係疣黎................................................
聽落唔似花, 花既話, 會不斷變大, 外形不規則
所以可以先觀察

之於係珍珠疹定珍珠疣, 我都可以講下我既經歷
我本身有珍珠疹, 亦生過珍珠疣, 兩者好似

珍珠疹係皮膚變異, 唔會傳染無健康問題的
珍珠疣係痘類病毒引起, 傳染力極高, 一般可以自癒, 但建議做冷凍斷尾

外形, 就咁睇兩者無大分別, 疹既話多數係一排過,
仔細睇會見到係針狀突出物, 用手支係支唔到野出黎

珍珠疣就通常係比較明顯一粒白色野突出黎同個別分佈, 會愈生愈多
用手支會支出白色野, 有囍粉刺 (但支個下有機會散播開去)
注意有時 jj 真係會生粉刺(毛"狼"炎), 但唔會愈生愈多的

引用:
原帖由 dixon1987 於 2012-11-19 16:12 發表
唔知點解會有,我地一齊左好耐,我對上一次上141已經一年幾前,我亦相信佢冇偷跳。聽日去睇社會衛生科
雖然話 HPV 可以潛伏一年先發病, 但機會好少好少
你地有冇去過灠s店丫, 周時新聞都有講話齯H去完酒店惹到花花
因為齯礞y床單唔多乾淨

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 REALLY123CUTE 於 2012-11-20 16:24 發表
大家包皮外會有許多油脂粒嗎  好驚呀

唉...岩岩打去油麻地問話我未夠18可能會通知家長....
如果係好耐之前已經有, 咁就唔使點理啦
我包皮都有唔少勁細既油脂粒

63 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。