推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 dixon1987 於 2012-11-20 11:54 發表
冇呀,女友會返大陸搥骨,但每次都自備毛巾
但孎肊O

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-20 07:53 發表

我咪又係驚~ 師兄~
我肛門有兩粒, 哈哈~ 而家煩緊,,,,,
如果係就煩~ 查藥都唔知點算,
已BOOK 星期6睇DR.HO~ ,^W^
約左 Dr. Ho 就唔使驚呢
記得有咩問題就問清楚佢, 唔使怕唔好意思

引用:
原帖由 Tommy01 於 2012-11-21 22:40 發表
有人可pm我嗎...
如何找dr.ho?
直接上去搵佢話睇醫生就得?
要預約架

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-11-21 00:06 發表
最慘我次次都總會問漏呢,,,,,
不過一驚就睇佢啦,,唉,,,,性格所及, 今個月睇左已睇1次DR.CHEUNG, 1次DR.HO, 而家第3次都係DR.HO T^T ,
剩係今個月ONLY~
我試過1個月睇4次

我試過去完酒店惹珍珠疣

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 godblessme 於 2012-11-22 05:02 發表

PROMISE 兄係去完酒店玩惹到, 定係酒店住用佢地毛巾惹到?
我同 partner 去的, 我有事佢無事, 明顯係齯礞y

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 dixon1987 於 2012-11-23 02:24 發表
今日去社會衛生社度搽藥水,點解冇生個d位掂到藥水會黑左?
聽女朋友講同自己搽藥既過程,真係差好遠,女仔明顯係優待
女仔點優待法, 八卦想知
香港一向都重女輕男架啦, 佢地先入為主會認為男既抵死, 女既係唔好彩好可憐

不過唔好再去政府到睇啦, 沒咩用, 直接去睇專科啦

引用:
原帖由 dixon1987 於 2012-11-23 11:29 發表
女仔會細心幫你睇,再搽藥水
男仔就淨係問你邊度有,滴藥水落去,專科好貴,我負擔唔起,女朋友既朋友都係睇社會衛生科醫返好,女朋友如無意外得返一粒好快清埋,如果我醫極都唔好先去睇專科啦…
專科, 一千幾百都搞掂了, 唔使話要幾次仲未知好唔好
不過如果無咩心理壓力, 政府唔使錢都可以既

引用:
原帖由 ss0907 於 2012-11-26 22:04 發表
好驚...沖涼又摸到另一粒係皮膚底想發出黎
花既機會大喎
去睇專科啦, 唔好等

生瘡好少愈生愈多, 去衛生科睇左先, 反正唔使錢, 知道係咩事先都好

shit, 我今日發現條 j 有粒野
粒野係入面的, 好細粒, 有時細粒到摸唔到
但扯旗時又明顯有粒野突出黎, 米粒米到
粒野硬硬地, 唔痛唔痕, 有冇 ching 知係咩黎 ?

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-28 23:56 發表
原帖由 promise_god 於 2012-11-28 23 發表
shit, 我今日發現條 j 有粒野
粒野係入面的, 好細粒, 有時細粒到摸唔到
但扯旗時又明顯有粒野突出黎, 米粒米到
粒 ...
我無割包皮丫, 我係包皮同龜頭中間位
有囍係血管突出黎咁

我可能係呢個, 症狀同位置都好似, 試下停機先
過一排睇下點, 睇下自己會唔會好不過如果有變大or 惡化我實即去睇
http://www.libertytimes.com.tw/2011/new/may/5/today-health3.htm

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-30 16:58 發表
我今日係三個月
但我心情仲係好緊
希望無事
4 weeks 已經定數, 頂晒龍 6 weeks
我而家 3 weeks, 4 weeks 去驗

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-30 23:49 發表

我係怕花…
A去政府驗過兩次
3個月無事都好安全啦
再唔係去打加衛苗, 安全好多

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-1 14:51 發表
但其實有無效?
我最怕惹到女友。
佢仲未知
加衛苗梗係有用啦, 借禶N叫你女友同你一齊去打
同佢講保護大家, 而家好多女仔都有打的
4合1 果, 最毒果幾隻 HPV 都防到

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-3 17:50 發表
今日係足三個月。
去鰿F府睇驗尿報告。
無野發現。
AIDS之前CHECK過兩次都無事,
遲D再去CHECK。
check 埋JJ同肛門都無事。
希望可以大步檻過......
pain 兄咁就唔好再上黎啦
唔係遲下又會諗多左又驚過, 早日解脫吧

引用:
原帖由 積克 於 2012-12-3 13:52 發表
師兄A唔係要等三個月咩?
6週驗唔驗到抗体?
十幾年前技術唔好先話要 3 個月 je
6 星期驗出黎, 有就有, 無就無第4代既話, 4 weeks 都好準的了

6星期後陰轉陽機會唔係無,
但就好似中六合彩咁囉,
有極少案例要18個月先驗到添

引用:
原帖由 man145 於 2012-12-3 21:26 發表
我係新仔, 但蒲左個POST好耐架啦
我打算約DR HO做 HIV, 想問果個TEST係咪傳聞中可以2星期空窗內就驗到?
去驗應該同佢講驗邊隻? 如果等夠4個星期夠唔夠 ?
應該講 PCR 吧, 7日後驗都好準, 7日後驗 PCR >99%
不過有少數天生抵抗力強既人(大慨1~2%) 驗 PCR 係驗唔到的
所以保險 4 weeks 後驗埋抗體

如果唔係太大壓力, 我建議 4 weeks 去做 4th gen elisa  or 快速測試 (4代試紙)
因為做 PCR 要寄去外國, 計埋空窗期一來一回前後都 2 week 了

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 積克 於 2012-12-4 13:24 發表
唉!今日聽收音机壎苀B話a又多百幾人中招真係心都離埋!之前8週係dr.ho度驗p24加抗体佢話第四代陰性而家仲係好驚中!今個禮拜就黎11週再驗多次,希望無事啦!祝大家平安無事过聖誕!
咁無事啦, 定蠷

不過我想問下 Dr. Ho 驗 4 代幾錢, 要幾耐先知結果 ?
可以既話請 pm me

引用:
原帖由 向前看 於 2012-12-4 14:37 發表
原來中了花好多年都唔知,性知識太低B。
ching 無睇過醫生 ?

相關搜索目錄: 性知識

引用:
原帖由 向前看 於 2012-12-4 20:16 發表
手痕搞損驉A又以為皮膚癌。
老婆都可能有,不過仲未講。
去睇睇好, 花既機會細, 因為花會幾星期內就愈生愈大

引用:
原帖由 dixon1987 於 2012-12-4 22:42 發表
日日都要返工,唯有星期六先可以去
可以開病假紙架嘛

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-4 23:40 發表
但佢話連冷凍都做埋
咦, 係喎, 睇唔到添
真係少可, 7年都無咩變

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-5 16:51 發表
如果時間許可,睇政府先
好老實講句,政府醫生唔會特登拖你症,因為無利益衝突
私家醫生,始終有誘因拖你賺多齱C
問題係政府果到唔會做冷凍
滴藥水, 滴幾次既效果都唔夠做一次冷凍

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 22:21 發表
雖然話未必中, 但唔知係咪心理作為,
覺得鳩痕痕,同埋粒丸痛...
心理作用多, 放鬆

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。