推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

63 123
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-6 00:13 發表
我都學緊放鬆,
其實好多野細細個就有(丸痛, 包皮有粒粒,同條包皮筋痛), 全部都係未有性經驗之前就出現過...
我包皮都有好多好細既粒, 醫生話係珍珠疹同曭o脂粒

引用:
原帖由 man145 於 2012-12-5 18:51 發表

我都係有D慢性腹瀉,已經2個星期都係咁
唉上網睇D人話A 都會係咁, 我呢2,3個星期又食唔落,瘦左幾KG
如果真係A左咁點算....
aids 雖然係不癒之症, 但唔係不治之症
如果真係中左, 定時食藥, 可以推遲2~30年先發病

不過講係咁講, 驚就真係一定好驚架啦
因為我都緊梗, 我過幾日就去做快速測試了

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-6 13:34 發表
花係無得check, 潛伏期又長
所以最驚

衰讔縞y,\呀,尿道炎,淋病會一兩星期有
所以頭半個月都無事就算係過這幾關先

梅,愛,三個月驗血都可以知
所以三個月又過關

但花係要靠肉眼睇生出瓥孕知
如 ...
無得驚, 有人去完酒店齯礞y唔乾淨惹到花都試過
香港公眾地方周圍都係 HPV, 泳池, 扶手電梯, 公廁等等

據估計, 全港有2~30%人曾感染過 HPV , 只係病發出黎只有幾個%既人
老實講, 隨時自己女友有 HPV 都唔出奇, 只係無發作咁解

叫你女友去打子宮頸癌疫苗啦, 你又去打, 雙重保護

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-6 23:23 發表
我到宜家都有時有d刺痛感。
唔知咩事........
心理作用

尋晚無意中發現近尿道口羉P位到, 包皮繫帶側
有3位粒好細粒既野, 白白地咁, 唔係中左花掛

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-9 17:56 發表
不是 正常男人都有兩三粒我都有兩年前有醫生話係花,搞到我搽一隻不能用在JJ上的藥水而爛JJ成個月
我向醫委會投訴佢斷錯証同開錯藥!隻藥原來寫明係去疣,不過不能用在JJ上的疣。
pain 兄你呢個位都有 ?
唉, 唔理, 都係搵 dr.ho 睇睇, 係咪都冷凍左佢先
好過成日都提心吊膽

引用:
原帖由 pain25 於 2012-12-9 23:39 發表
勸你慳返果蠵
因為果幾粒野係正常。
但你可以問下醫生係咪花先。
如果唔係,無謂搞啦
pain兄, 果衋雩茩曮Y油脂粒
因為基本上唔會生係尿道口
加上我以前中過珍珠疣
所以就算唔係花, 係珍珠疣機會都唔細

引用:
原帖由 向前看 於 2012-12-5 19:35 發表
Dr. 都話一半半,但做了test証實係。
ching, 7 年黎粒花都無咩大到 ?
你粒花幾大粒到丫 ?

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-12-11 23:12 發表

呢兩日最慘係小便痛番,,,,唉,,,,,
試下食清淡, 做多纗B動

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-11 21:37 發表
多謝師兄!
聽日出返個陰性報告

引用:
原帖由 man145 於 2012-12-11 14:11 發表

淋巴腫都有好多因素, 傷風感冒都會有發炎有少少
上次睇醫生都話我有少少腫但又唔係好特別症狀式的淋巴腫漲
徵狀從來都唔係決定因素, 放鬆點吧 ching

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-12 00:42 發表
我其實呢幾日都冇咁緊張了,
我都諗住過兩日去做快速測試

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-12-16 11:48 發表
咁多位師兄, 我又回來了, 我冇去玩, 但我確確實實地回來了~  前日入左一晚威記, 左邊睪丸炎, 腫到雞蛋咁, 琴日出院, 醫生開左兩個星期抗生素我食, 無床位, 未消腫就比我出院了, 諗住食幾日冇改善就再睇DR.HO, 今日係 ...
gd luck la ching, 快囍n返

63 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。