推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

唉... 好擔心唔知係咪有非淋 ....

我係男男黎....
9月到10月中期間同個3個人無套口交...
到10月中有喉嚨痛...之後好番..
但好番之後又開始有尿頻尿道口紅果d... 腰痛大脾內側痛
睇急症話我唔係尿道炎... 比左d藥我...
同埋驗左d尿拎去瑪嘉烈..... 要等12月頭先有得拎報告... 但我當時冇講話我有口交過...唔知有冇幫我check性病
然後我食左果d藥好似好番好多...
但係到左2日我又開始多番尿咁...
同埋大脾內側九有時好痛...
同埋feel到尿道口有野流出黎.... 好濕
之後我尿道口仲好紅腫.... 仲有d瘀黑我有打飛機....打飛機見到自己下面勁紅...好驚....
我都唔知點算好...

我其實差d先夠18...
唔知去唔去睇油麻地社會科好= =
我唔想呀媽呀爸知...但家下又好擔心後遺症,,,,,,,,,

仲有我陰莖系帶隔黎兩邊都有3粒珍珠疹咁既白色粒粒...好似走米....會唔會係疣黎................................................

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-19 22:49 發表

我應該估到你講邊三粒。
係咪底果個位?
如果係,好多男人都有,而且好多都係三粒。
我都好似係三粒。
係有條血管連住龜頭果到個系帶... 要拉開包皮先見到的....
我係左右都3粒...一排的.....

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-19 22:48 發表

你可睇政府。
資料絕對保密。
雖然有d師兄話麻麻地,但我諗你仲係學生,無乜收入。
睇政府check完係點先啦。
反正免費。
Good Luck!
希望只係普通尿道炎.......... 但係左尿道炎藥一星期都未有用唉= =

仲有我包皮外好多粒粒... 好似油脂粒咁...會唔會都有事既

引用:
原帖由 pain25 於 2012-11-19 23:15 發表
咁應該就係果三粒
放心
如果唔放心就睇醫生
你都系帶2邊都有, 走米咁既?

好啦...我下星期一放假去油麻地check..........

引用:
原帖由 promise_god 於 2012-11-20 00:17 發表

聽落唔似花, 花既話, 會不斷變大, 外形不規則
所以可以先觀察

之於係珍珠疹定珍珠疣, 我都可以講下我既經歷
我本身有珍珠疹, 亦生過珍珠疣, 兩者好似

珍珠疹係皮膚變異, 唔會傳染無健康問題的
珍珠疣係痘 ...
好的.... 我果個唔似你痘...有少少針...下星期去油麻地叫佢睇埋先.......
最後仲想問大家包皮外會唔會好多油脂粒咁=,=
我本身包皮冇割有少少長....一扯長果個位見到好多粒粒好似油脂粒咁.....
唔痕唔痛唔紅果d既...

大家包皮外會有許多油脂粒嗎  好驚呀

唉...岩岩打去油麻地問話我未夠18可能會通知家長....

我仲想問各位... 非淋病/淋病尿道炎.衣原體果d係咪會令到大脾內側果d位痛- -
我之前腹痛呢幾日到大脾痛...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。