推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

34 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-25 20:06 發表

盡可能早D唌A你應該會好快好的,中HlV嚝鷛|好微,我相信你冇事的,交給神吧
唔知點解 果次祈禱完 跟住CHECK 就好平安  好有信心...我都相信無事  另外 冷凍第2次都好平安  15號到依家 我完全都可以忘記...我可以專心我自己既事....返教會 都系同D 教友 食下飯 吹下水...完全唔記得了  搞到有時都忘記祈禱.....

不過我只系知  我地祈禱並唔系要求神點樣點樣  神唔系工具...佢唔會直接幫我地...佢會安排最好既比我地....另外我地祈禱系要求平安個心  唔系求醫好個病  只可以保守健康....  放心....神會知你日後條路系點..... 你個心系點 佢會系知....   另外你依家仲系灰 當然  因為你未甩哂  你甩哂之後 個人會好好多...當然  KEEP住健康呢樣唔可以掉以輕心.... 當你甩哂果時 你可以重新振作....因為我之前都系  加上你D花一直系你果度 仲未完全甩過.... 我甩哂之後 都覺得好似無事甘   另外  唔知系唔系令我平安  我形住 唔會復發甘.....   有時放開哂所有野仲好.......  只要你堅信 神會睇住你  你個心要信佢  唔好埋怨  佢就會知  當然我唔系傳道人 可能講野唔太岩  呢個系我睇法  如果有咩唔明 想講  再約PETER ....  我深信  大家都會有好既一日  只系時間問題....手尾長 就系甘解....其實依家我除左沖涼會睇下果度  一般 都唔得閒理.....上堂  又性  我都唔得閒去理佢了    加油  比心機   我覺得你成日諗佢唔得   你要放開個心   專心做其他野  依家你只系 要  睇多幾次醫生 清哂 佢先 而已//////////  你成日諗  同  睇   對病情無幫助  反而  令你 專心唔到其他野  雙失....其實你做好自己事先....因為你根本控制唔到佢....不如做好自己野....等時間夠 再睇DR.HO  呢個就系你要做既野  直到清哂所有粒粒為止.... 再進入觀察期......

引用:
原帖由 DEVIL886 於 2013-5-29 22:19 發表
        去左買3m茶,我覺得9成係 ,都無再玩啦,真係灰,我知可能唔係,but唔係我都無損失,係既茶左咪希望好得番,因為好細粒,一粒,以前試過茶完無左, ps 720蚊盒
最好唔好自行用藥  唔系手尾更長

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-31 07:28 發表

我都係咁,試下我買個隻香口珠, work 謘C起碼衣家只係食幾支。我又係諗起個病就煩想食
一諗起個病  就食  你意志力唔夠強   你一諗起個病就要更加堅持~~!!!!!! 你有無去運動??? 我覺得做完運動個人會開心D  身體好似好D甘.........   去跑步啦  半小時 ..... 跑步  返屋企訓教......

相關搜索目錄: 運動

第一次冷凍完既位置 甩左果D 到依家已經一個月多幾日了  暫時無見過有粒粒....  第二次冷凍復發果粒果個位 到依家半個月  但仲未埋口..... 都無見有新野出  希望捱到落去

引用:
原帖由 paulmok 於 2013-6-4 23:44 發表
如果而家打針有無用呢?
你無哂粒粒 埋左口之後  可以去打針.....早十幾頁  有講  

DR.HO 話   中左再打針 可以防復發

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-4 21:08 發表

我D傷口都係血紅色。
我冷凍至今3星期了  個傷口 仲系未埋口..仲系見紅....都好證明重手.....打得夠深  見紅 其實系好事

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-8 20:11 發表

上天創造人,免疫系統設計上點解表皮上有呢D漏洞?!更有呢D HPV 病毒 ?! 簡直天生一對!!
你要成日去做運動先得  可能你本身體質弱

相關搜索目錄: 運動

岩岩過左 1個月啦.....不過個傷口 仲有少少...今次DR. 超級重手.... 基本上一個月先埋哂口...依家 差唔多埋哂 掂落都無甘痛.....   呢排好多野做  油記  好似無打黎  甘即系 ADIS 果度無咩事...掛???我仲未有時間上去拎報告....

我有信心  3個月打後 都唔會復發  各位專心做自己野啦....復發果陣就去醫....

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-16 07:07 發表

今日星期日,想上去 Peter 度唔知你今日番唔番?
佢返左黎香港  你隨時上黎...約佢都得

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。