推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我係新仔, 但蒲左個POST好耐架啦
我打算約DR HO做 HIV, 想問果個TEST係咪傳聞中可以2星期空窗內就驗到?
去驗應該同佢講驗邊隻? 如果等夠4個星期夠唔夠 ?

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 13:29 發表
唉,
十一月中左右去左叫雞,
有玩環保吹,
到而家大約三星期, 有屭{瀉同好眼訓,
琴日仲燒左個幾鐘之後冇事,
我條j細個開始, 係反包皮個條筋度有"傷口",
冇流血, 唔係大力反到盡都唔痛,
到目前唔似有其他病, 係 ...
我都係有D慢性腹瀉,已經2個星期都係咁
唉上網睇D人話A 都會係咁, 我呢2,3個星期又食唔落,瘦左幾KG
如果真係A左咁點算....

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 18:58 發表
我都係驚中A...
唉...
BTW, 師兄你幾時去驗?
我聽日去DR HO度驗PCR
PAIN師兄你有所不知, 我廿歲仔讀緊書,係G的,(希望各位CHING唔好歧視啦) 但平時好少搵人搞
18日前唔小心同個鬼佬無套, 雖然冇體內出,
但係過左1,2個星期就黎野啦,感冒,慢性瀉仲要輕左
我都預左好大機會係A, 只係想搵下D心理輔導以後條路都唔知點行
我都知我抵死,一次唔小心,冇得返轉頭啦

如果A左我應該點面對?同人講? 我好驚唉我都唔想

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-5 19:10 發表
你去個度驗要幾錢左右啊?
頭先(6點半左右)打去, 佢收左鋪, 問唔到
我唔知啊, 幾多錢都會

如果有咩事我會同CHING們講
後悔太遲, 有事真係會BLAME自己一世
師兄們可以有家庭老婆 就要好好珍惜啦

睇左dr ho 同佢講左情況 佢話我又淋巴冇好脹
我同佢講左後面肚瀉同有d痕痛 佢check 又話冇咩
但佢話pcr 三四日就有結果 有d驚佢有冇誤會左係第二個test 而家等緊抽

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-6 19:45 發表
大約幾錢左右啊師兄?
就咁睇症同比藥膏就560
test 就1000 四日有結果
我問左佢地話係四日後自己打上去問有報告未,再去拎
有冇師兄知道拎報告洗唔洗見醫生?

引用:
原帖由 向前看 於 2012-12-6 21:01 發表
如果無事就唔駛去見。
如果到時要見醫生咁姐係
唉我應該睇化d 有d人玩一世都唔會中
意外呢d 真係整定

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-6 20:21 發表
姐係可以就咁test ?
可以 睇左醫生就等抽血

剛剛dr ho 打黎話hiv 十四日果個test 出左, 係陰性
有冇ching 知準確度幾多
雖然drho 叫我二個月後都做抗體, 我都會做埋

過左第一關都冇咁驚 可能d肚瀉係情緒差引起啦
希望大家都大步過關 有病就快d好返

引用:
原帖由 紫亞 於 2012-12-10 23:31 發表

驗左冇事, 肛門發炎, only, 所以成日有大便會濕濕地~

但而家就痛囉, 係exactly 尿道炎果d痛~
我都有呢個問題 成日keep住有d輕微肚瀉啊
dr ho比左d野搽係肛門位

引用:
原帖由 出事架嘛 於 2012-12-10 18:25 發表
恭喜師兄第一關冇事, 不過之後都應該冇咩事架啦,
pcr既test都有九成幾準~
我黎緊做普通test,都驚緊...
但淋巴又冇咩腫, 係除左偏桃線個位...
淋巴腫都有好多因素, 傷風感冒都會有發炎有少少
上次睇醫生都話我有少少腫但又唔係好特別症狀式的淋巴腫漲

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。