推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我肛門中花, 到政府搽了三次都好似無效果, 已約了DR HO, 但要到九號, 想問一下如要做冷凍是不是好痛, 做完能坐下嗎? 早上做完能下午就上班嗎?我的工作是要坐下來的 ! 這種病不想請假, 怕公司知啊 !
謝謝幫忙

引用:
原帖由 ansontcl 於 2012-12-31 18:14 發表
肛門外做冷凍,頭個30分鐘至4小時會好painful.. 建議事後食兩粒止痛藥。肛門內既,如果花好少,唔會有咩感覺,反而花生得大粒就會感覺到,特別去大便時會痛。 建議返工果時就就個傷口黎坐,第一日特別painful.. 不過 ...
謝謝師兄的回覆! 希望Dr Ho 能幫到我 ! 在見到Dr Ho 前我也會到政府搽藥 !

約Dr Ho 要到下星期, 等待時間真的過得好長, 從醫生發現肛門有花花到現在都要一個月了, 到政府搽藥不但沒好轉還增大了 !
聽樓上的師兄講, 花花好麻煩, 又要受冷凍之痛, 這頭冷凍治療後沒多久又長出新的, 要經常去冷凍, 還經常會復發, 那是不是沒法治好, 那診金是不是要好高昂, 一般師兄花了多少診金才見成效, 我是肛門生花,
有沒有師兄做完冷凍後就 搽3M去防復發.
我現在好灰好灰呵 ! 我從沒肛交, 性交必定帶套, 我什麼會傳染得到花花, 莫非真的是在水療裡染到的?

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 ansontcl 於 2012-12-31 18:06 發表
第一次check, 發現一粒1mm,之後兩星期後去再check, 已經生了一粒2 cm 同 1 粒 0.5 cm. dr Ho 話要即刻做laser. 做完後去大便都有血,差不多4 5日先無血。之後可以傷口癒合中好痕,又痕三日。 其實我同時都有睇中醫, ...
請問做laser 和冷凍有什麼分別, 是不是一樣好痛, 這兩種療法各有什麼好處和壞處呢 ?

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-1-11 22:54 發表
做了冷凍,近來好嗎?
你好! 我上星期四在DR HO做了肛門口冷凍, 到現在三天了, 還有小小痛和有好多液體滲到內褲裡, 好像是血水, 這是正常嗎? 如果是正常要多久才會乾, DR HO 叫我三星期後才覆疹 !
謝謝 !

引用:
原帖由 ansontcl 於 2013-1-13 15:13 發表

通常大約七日左右,記住keep住乾爽,同塗dr Ho 比消炎藥及用消毒藥水消毒傷口。 我之前會用johnson baby藍色濕紙巾抹乾淨個傷口,不過要輕輕力,之後搵紙巾再輕輕吸吸。  沖涼時最好最尾先洗pat pat, 掂完傷口 ...
Ching 你做laser的嗎? 我家做了冷凍, 我有搽Dr Ho 比的消炎藥, 一天兩次, 我想買吸水護墊放在內褲裡, 不知這成不成?

引用:
原帖由 ansontcl 於 2013-1-13 22:26 發表

Tony 兄,我做laser. 之前去搉油感染到花。。

不建議你咁做,咁樣會焗住個傷口。

建議呢期都係著鬆d既底,最好係透氣抗菌既,我兩個月前都開始著,係Uni_l_o 度買,幾好的。

同著番d無咁slim 既褲。

...
我諗我都應該在水療推油染到的, 因我沒肛交, 做愛都有帶套 ! 就是經常推油 !
我也希望能快點好 !
師兄你染了五個月是不是這期間經常都番發?

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-1-21 15:42 發表
去完覆診,暫時冇乜問題,我自己準備兩個月后再覆診,除非有新發現。各位ching努力。
恭喜沒問題了, 祝ching 早日斷尾! 用不用搽3M 防覆發 ?
我在Dr Ho 做完肛門冷凍快要到兩星期了, 但還有小小水透出, 上星期Dr Ho再開了抗生素給我,叫我去藥房取沒收錢 !
下星期去覆診, 沒到三星期,早兩天, 雖脫了好多了, 不過好似還沒清晒, 是不是要三星期才清及乾水的呢?
點解我做完冷凍會那麼久還沒乾水 ! 有點擔心 !

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-1-22 14:59 發表
hing, 正常應該三星期左右脫蕉,之後用3M搽,沒有發炎隔天搽,有發炎就一星期搽一次,我現在是一星期搽一次,兩個月再去睇dr.ho.
Ching 你由發現去看醫生到現在過了多久時間 ? 做了幾次冷凍 ? 3M是Dr Ho 開比你還是自已買的?
我有了好多才發現, 從普通科醫生發現到政府花了一個月時間, 後看到網站就看Dr Ho, 做了冷凍一個多星期了, 共花了一個多月, 真不知還要痛苦多久呢 ?

回復 16364# 的帖子

祝早日斷尾,
我的花生在肛門口, 我從不肛交, 應該在水療染上的, 聽說在肛邊的好難好的 ! 真灰 !

講得好對呀 ! 要珍惜見前人 ! 自從中招以後上在來聊聊天好像比較放鬆了點 !
我還沒有老婆 !
但如果是肛門有花, 和女朋友做時會不會轉到給他的呢 ?
幸好我們不是經常做, 現在我不敢碰她, 怕給她傳染 ! 帶了套會不會好點呢?

回復 16383# 的帖子

師兄你經常鼓勵我, 點解你話無將來, 聽到我都尢點怕 ! 我昨天做了第二次冷凍, Dr Ho 都話有機會番發,
除了經濟能力方面, 每次做完冷凍都好痛苦的, 師兄一齊加油 !
我都好想知朋友門的復完經歷 !

回復 16386# 的帖子

Dr Ho 話現階段唔好用往, 會拿到傷口, 下次復診時再看看情況 !

回復 16406# 的帖子

傷口好左好多了, 下星期要到Dr Ho 處覆診 ! 花真係好麻煩 ! 睇樓上師兄的回覆, 有師兄又復發, 希望各位師兄早日斷尾 !

回復 16434# 的帖子

恭喜師兄唔係番發 ! 當看過你的帖, 好了三年了也番發, 心都寒了, 幸好只是皮膚敏感 .!

好了好多, 不過傷口還有點點痛和好像還沒清晒, 肛門位置真係好煩呀 ! 星期六再到DR HO那裡復診 ! 現在有點緊張 !

回復 16459# 的帖子

第一次睇DR HO, 一千五百幾, 冷凍加醫生和藥費
第二次 一千二,  下次復診唔知幾多了.
之前醫政府免費但沒效果加好似嚴重左 !

各位師兄, 中花治療之後有無食什麼健康產品如靈芝袍子, 五色靈芝來增強兔疫力, 去對抗花花的病毒來防番發 !
唔知有無用呢 ?

相關搜索目錄: 健康產品

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-2-25 14:39 發表
睇完Dr., 暫時無番發,開了3M,搽多二個月,再驗DNA.
最大壓力是怎樣跟老婆說。
最繄要就無番發 ! 師兄你過了多久沒番發 ! DNA是驗什麼的 ?
是不是你在這期間行房也會傳給伴侶的 ?
祝師兄早日斷尾 !

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-26 03:02 發表

我都想知DNA是驗什麼的.

你中左1年內行房係高危,(你自己都怕啦)
如果你皮膚上有病毒係有可能傳給伴侶的(無病徵)
醫生都建議用袋.
我中花位置是肛門口, 所以問問沒帶套行房會不會傳給伴侶 ?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-26 15:48 發表

中花位置是肛門口, 但你係咪玩後門野到先?
咁應該都係JJ位中之後自已野開左.
野開左其實都好危險, 你都不知邊度有(無發出來)
我個時帶左套, 都野到套邊位.
咁你自己諗.
我從沒肛交 ! 每次都有帶套, JJ沒有花, DR HO 話可能在水療或桑拿不清潔野到的!
你意思話就算帶套都有機會野到別人 !

相關搜索目錄: 清潔 水療

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2013-2-27 17:29 發表
我都係patpat生疣, 已好返2年, 我都唔知點樣野返黎, 我又無肛交, 但係睇醫生又話jj無事, 到醫生睇到個肛門,第一下佢就問我有無肛交..........我完全明白ching既感受

我依家周不時都會左照右照~~

我諗緊不如叫愛 ...
師兄我和你的情況差不多啊 ! 從無肛交都唔知點野番來的 ! 你當時醫了幾耐, 做了幾多次冷凍 ! 醫療期更有沒有復發, 有沒有吃什麼的健康食品, 如靈芝等去增強免疫力!
我就是不發覺自已會生花, 因從沒有做"肛門的動作", 所以發覺時已生到好多, 因為不癢不痛 ! 還在政府那裡延唔了差不多一個月! 在DR HO那做了三次冷凍, 用了一個多月時間, 差不多清了, 就是等下月復診, 看看有沒有復發 !
還好的是我還沒有固定女友, 這段時間都不會做愛了 !
你醫好後多久和女伴行房, 會不會傳給她的?

回復 16496# 的帖子

這是什麼藥水, 好有效果, 搽三次用了多久時間, 每星期搽一次?
也可能你身體壯健免疫能力高 !
無論如果我的生活都檢點了, 不會再去水療和桑拿了 !
吃食時飲下啤酒會不會有影響會番發 ! 我連啤酒都小飲了 !

相關搜索目錄: 水療 啤酒

我過兩星期又要到DR HO那裡覆診 ! 希望無復發啦 !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。