推介:| 嬰兒用品沙田 | Baby Product Shatin | cocoonababy | 兒童服裝 | 幼兒教育 | 兒童雜誌 | 嬰兒玩具 | 玩具 | 兒童產品 | 陪月 |

發新話題

[灌水] 湊仔版吹水樂園~~~

各位好﹗我返黎行下架咋﹗

引用:
原帖由 差佬 於 2006-8-28 06:58 AM 發表
行完未 ?
唔好甘衰喇﹗係甘易返黎行下都要扮扮野呀嘛﹗

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-28 10:54 AM 發表

矛手信既
又手信﹖甘我以後唔返黎喇﹗

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-31 02:31 PM 發表

聽講話你找我呀﹖

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-9-1 01:35 PM 發表

成日離向冰樹?
唔識路上黎啊﹗新得滯

我路過架咋~~~~~~~~~

叔公到~~~~~~~~~~~我行過架咋~~~~~
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2007-1-16 09:27 PM 發表

貢耐唔入黎..仲好講
梗係有D野做所以先甘耐唔上黎喇﹗

小川
有無收到我PM呀﹖

引用:
原帖由 貓宇川 於 2007-1-24 08:40 AM 發表

早晨,京子.印印..
印印..我收到呀...不過我都係睇唔到d相.
你終於忙完上黎喇﹖
我再記多一次條link去你個‘熱貓’個樹呀。

引用:
原帖由 貓宇川 於 2007-1-24 09:33 PM 發表

噫......換左人既?
係呀﹗呢個至係我final
多謝你~~~

會黎個呵﹖

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。