推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

34 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

係,希望係好事,冇人中招啦😄

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-4 00:02 發表 我BB出世了,好像有點不正常。
唔係下師兄,點唔正常?我會幫你祈禱

死喇,今日發現尿道口旁邊出現了幾粒點點凸出來的,唉

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-5 23:21 發表 口腔同陰莖好有粒洁C
Sorry to hear that,hope that is not true,希望唔係髇洁痋

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-5 23:19 發表 去睇下醫生好D.
已booked,我早就當自己中了,現在只希望老婆冇事

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-6 23:30 發表 唔通連個天都唔俾機會我?
冇事鵅A師兄,向好方面諗,仲生存緊就仲有希望!
有得醫就會冇事啦,我成日咁同自己講,
其實我都好驚,但係冇得驚同擔心,
只有克服、面對佢,加油!師兄

引用:
原帖由 Joke2012 於 2013-4-7 23:24 發表 No! 話Skin to skin contact, condom do little.因為係皮膚病、所以套仔有好過無、但作用不大
三分二?!咁冇帶套咪中硬。

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-7 11:15 發表 多謝師兄開解。近幾日擔心好多諗左好多,梅好花好,中左就要積極面對,而家心情好返好多。Byestar,天無絕人之路,最近我都好唔開心,但近幾日開始諗通左d,每件事都有好同壞既一面,我中左花表面好似係件唔好既 ...
心理質數真係好緊要,不過講就易,我自己都做唔到
我都好唔開心

引用:
原帖由 114330 於 2013-4-9 23:04 發表 但係我呢排睇自己jerjer 包皮系帶度有兩粒酒米咁既粒粒...再加埋近來灝f徵...........................
其實jj上有好多腺體、毛囊之類,而龜頭下有種叫珍珠疹、龜頭上都有腺體這些都好易令人誤會中招,自己想試下分辨的話,主要可以睇下粒野係咪生在皮膚上?係咪硬?扯行d皮粒野先明顯的話都唔會係,今日Dr Ho講的
有乜漏或者錯麻煩其他師兄補充
今日我去找Dr Ho,佢話我尿道口旁的是腺體,唔知其他師兄有冇呢?呢幾日又嚇死我了,所以希望大家唔好驚有乜唔明或擔心最好就問醫生

34 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。