推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

我要五場2,6 pq......

引用:
原帖由 toolbox2 於 2007-12-31 14:55 發表
你地就好,返工刨馬一年,我只這2天
係你賭馬只係捉路...都唔洗刨

引用:
原帖由 九九 於 2008-1-2 13:49 發表
手痕~~~~~~~
係屋企養返幾隻麻雀...過下日神

引用:
原帖由 九九 於 2008-1-2 15:34 發表

殺!!殺!!殺!!
仲咩甘火....去過雀仔按摩下火啦

引用:
原帖由 細摩 於 2008-1-3 11:06 發表

係呀, 今次坐老mar之前個件, 即係呀安又坐過個件, 禽晚坐左個半鐘, 491

聽日有無人想去?
你下星期三有無半day假?? 我約左人係深圳食飯你有無興趣join埋??!! 如果有半day假可以順便去偷跳

引用:
原帖由 細摩 於 2008-1-3 11:24 發表

9號我可以~~~~ 無會要開, 唔駛請假, 直頭當account meeting!!!
ok 甘預埋你...我有d興趣去返上次長沙灣果間真空包裝無添bra

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-1-3 11:35 發表

我尋日收四點半呀...唔call我
甘你下星期三有無半day假??

引用:
原帖由 細摩 於 2008-1-3 11:41 發表

OKOK. 好彩有抄牌
比你提一提原來我真係save左果個過江龍電話!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-1-3 11:53 發表

呢d環境要請埋星期四半日.....難少少......
甘有緣再見....我星期日會上去做野,星期三落返黎!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-1-3 12:05 發表
咁早多半日上去,咪ok0羅
甘約你星期三下午係羅湖等!!

引用:
原帖由 細摩 於 2008-1-4 10:25 發表
今日放工有無野攪?? 老mar陪老婆?
係呀要陪老婆食飯!!

引用:
原帖由 細摩 於 2008-1-4 10:37 發表

忽然想北上, 聽日放假
我聽日都放假....不過後日先上

引用:
原帖由 色即是空 於 2008-1-10 14:20 發表

你兩條友噚晚去左邊度鬼
佢地更係話無去邊....一早返左屋企瞓

引用:
原帖由 細摩 於 2008-1-10 15:06 發表

唔係, 我地去左xxx, 老mar打俾我, 有三對球體形狀阻止我~~~
哦...原來你地去左碌玲

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-1-15 10:14 發表
尋晚好彩無過來......公司又爆鑊....

做到12點呀.................
我地幫你食埋個煲仔飯

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-1-15 12:03 發表
.................呢d日子...........真難捱.............幾時出來飲野呀你...........
幾時都得.....除非唔得

引用:
原帖由 細摩 於 2008-1-15 15:04 發表
今日都可以出黎飲野咩?? for kenny and march
今晚約左人食飯

引用:
原帖由 色即是空 於 2008-1-15 15:38 發表

又有新project 跟?????
約左老婆唔比呀

引用:
原帖由 細摩 於 2008-1-18 09:57 發表
老孖, 上年你同個project去左大陸邊間bar玩?
last 果次去左果間叫 eye's bar 係羅湖區!! 你又有project跟呀

引用:
原帖由 細摩 於 2008-1-18 10:49 發表

我依家打算今日下晝4:00飲杯茶, 之後返屋企訓, 聽日下午返大陸dup骨.

唔多想係骨場過夜
返大陸dup骨食飯我好有興趣....不過聽日晏晝有野做

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 細摩 於 2008-1-18 11:42 發表

你講邊樣早d呀?

老孖聽日要係hk做野定返大陸??
聽日晏畫要係香港做野...所以join唔到你啦

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-1-21 10:43 發表
我都好想去........但
大家幾時有期呀....我想2月1同2號呀
1,2號唔得...老婆生日!!

引用:
原帖由 細摩 於 2008-1-21 10:47 發表

當然喇~~~

deadline: 3月20日
兩個月就過期...你星期四放假嗎?? 即晚返黎都幾辛苦喎!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2008-1-21 11:00 發表

唔係呀, 打算即晚來回, 放工上去, 一係食完先dup, 一係dup完先食.

你去唔去呀?
我睇吓星期四請唔請到假先

引用:
原帖由 細摩 於 2008-1-21 11:29 發表

你都鬼架喇, 個場有睡眠區, 獨立房, 有電視添.

我重申, 即日來回trip!
你就話早蛇可以早d放工上去傘...你叫kenny仔放工上到去都起碼九點啦...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。