推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

熱到想死...可唔可以申請返工著短褲

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-5-10 12:37 發表
老貓日記變左病貓日記

病到想去玩都吾得 日記載住d真野又無心串人 都病成咁
如果你有心串人可能病到買咩輸咩...慘過大病

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-5-11 11:29 發表
今晚一齊入場睇南華??
又無周麗淇...有咩好睇

五月以經三十幾度...幾時熱到九月呀

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-13 10:07 發表

你講緊邊度呀???香港未過3字喎...
尋日LUNCH我係邊街行左十幾分鐘就標晒油...

引用:
原帖由 色即是空 於 2010-5-13 09:59 發表

唔係喎...大埔仲幾涼喎...我今朝行去搭車都有d 微風吹下...幾舒服
依幾晚我都要開冷氣瞓

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-5-13 10:33 發表
贏呀, 不賭是贏錢..頂吾順,睡了,連波都無睇五點醒一醒吾知有加時
你病到甘應該去鵝橋打小人...又或者比D首飾我幫你作個法祈個福

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-5-13 11:14 發表
老媽個句"份工緊要d",而家真係做又等死,吾做又吾點
依家返工都係求出糧做生活費...你既生活可以自己選擇以經好幸福啦

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-13 11:48 發表

我命犯天煞孤星, 無論一次過來幾多個, 最後都係得返我一個....
你錯在太多選擇...如果死路一條可能你會行得順暢D

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-13 12:11 發表

直路一條得唔得呀.....唔駛死下話....
係人都難免一死....如果搵到另外一半同你死路一條...咪即是成世同你一齊

引用:
原帖由 色即是空 於 2010-5-13 13:34 發表
呢排連老孖都痴q 埋
痴痴呆呆坐埋一枱

剛剛發現銅鑼灣都有十蚊個飯盒

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-13 16:45 發表

以前一直都有十五蚊送檸檬茶....不過我都唔食飯盒既...

聽晚尊夫人來唔來香港呀...
佢未返...不過我依排好窄...閂關成仙

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-13 17:03 發表

唉, 我呢月都係連上個第二期稅都係剛剛比返咋.....
我又收到報稅表...好快又要交

相關搜索目錄: 報稅

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-13 17:03 發表

唉, 我呢月都係連上個第二期稅都係剛剛比返咋.....

不過飲下野都ok...如果唔計上次飲野, 你有350響我度....
果三舊幾當上次飲酒馬會請...和左數啦

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-5-13 17:50 發表
吾係掛,hung hom 14 dollar r
賤物鬥窮人...岩晒我

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-5-13 17:50 發表
吾係掛,hung hom 14 dollar r
原來低處未算低

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-14 10:15 發表

你敢唔敢食先......
問題係你點知道依家賣緊幾十蚊盒同依D既貨源有咩分別??...一係就去D大集團買(唔代表無問題,不過有咩事易D追究), 就算睇住佢燒都可以係走私豬

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-5-14 10:26 發表

但係水貨都可能有分abc級嘛......
如果甘有良心攞好D既就唔會攞私豬啦

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-5-14 17:15 發表
can't come dinner , call me after la
你去邊樹溝女唔洗食飯呀?

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-5-18 11:17 發表
有無日記送酒?
你買D再興雞肝黎送酒好過啦

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-5-18 11:48 發表
無問題,仲有無其他?

乳豬全體...免切

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-5-18 11:56 發表
要訂啊,德興666半圍kenny 都話抵
係咪依個??
http://www.openrice.com/restaurant/commentdetail.htm?shopid=16965&commentid=2006390

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-5-18 14:48 發表
then happy hour tonite?
睇下KENNY仔覆唔覆先
大埔你到唔到?

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-5-18 15:07 發表
大埔點買再興呀...no problem 大埔你包nuts
依家玩緊緣份遊戲...如果放工前KENNY覆話到就銅鑼灣....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。