推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-8-19 10:19 發表

老孖, 識唔識人/鋪響賽格呀.....
唔識喎...我去賽格都係買料..買完就走

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-8-19 12:12 發表

今個星期你老婆來唔來香港呀....
岩岩返左...所以今晚唔出黎啦

引用:
原帖由 色即是空 於 2010-8-26 09:36 發表
老孖提議今晚打邊爐
你自己想食咩呢??

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-8-26 10:17 發表
老孖有邊次唔係提意打邊爐架
係呀..我份人好專一

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-8-26 11:13 發表
不如試下尖咀間和味館0丫........

都係一個好提議...不過最後都係等主人家決定...再唔係搵間食小菜都唔OK..

引用:
原帖由 色即是空 於 2010-8-26 11:22 發表
和味館食咩架
你問我提議梗係打邊爐...問KENNY仔就梗係日式放题

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-8-26 15:36 發表
sabusabu
都得...不過要你選擇去邊間食

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-8-26 17:18 發表
i always no idea ga la... u choose
你放工CALL我啦..約左七點佐敦

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-9-1 13:00 發表
march, 聽日有無興趣試這間,吾使二百,四個仲有折
我有D自助餐恐懼症

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-9-1 15:13 發表
http://www.[censored]/viewthread.php?tid=12979043&extra=&page=1

你跟MENU叫,我地收番你錢
我係見到自助餐都有D想嘔

引用:
原帖由 色即是空 於 2010-9-2 11:08 發表
今晚係咪食飯...我ok
係咪食稻香九點半特價

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-9-2 17:36 發表
好似係青葉唔係青木喎....
青葉好似好多年前同你食過...不過果時間野係噴水池附近!!

咁大個仔未中過8串1 ...唔知咁樣會唔會中呢

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-9-6 16:53 發表

2倍既8串1

我星期六響馬會提早買馬, 都ok喎....按多左,反而收多左少少...
星期日D馬...熱門唔想買..冷門又唔識買...輸小當贏

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-9-7 16:54 發表
吉村重開, 有新既女鉄板廚師....
對於女廚師我有小小戒心...真係咁多年未點見過有女廚師煮得好食

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-9-14 14:23 發表
好似幾正, 搵日一齊去打癲佬, 好嗎 ?

http://www.openrice.com/restaurant/sr1.htm?s=1&district_id=2019&inputcategory=cname&page=3
都好..不過依個星期我唔得...下星期又到中秋

下星期日(26號) 有人身痕搵人打....痳雀.......!! 雀局燒野食...地點:上水

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-9-15 20:36 發表

How about frog hot pot, mahjong and massage in snake mouth ?   
我地有好多朋友都無回鄉卡

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-9-17 11:49 發表

我有喎...... !!!
我有張澳門通
中秋要過澳門...所以下星期我去唔到打痳雀啦

我聽晚都要坐船

杜伊斯堡 come on baby

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-10-18 15:08 發表
win ??????
未踢...聽朝話你知

車路士 GO GO GO

布里斯班獅吼...

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-10-20 10:02 發表
車仔贏左啦, 請食飯0丫...唔該...
我估中車仔贏波...唔係應該你請我食飯咩?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。