推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

129 123456
發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #392 Air Supply 的帖子

隻酒勝頂唔倒第三,三重彩,T,PQ,全部瓜哂,樂與悲一線之差

回復 #394 HJ2127_ATR1 的帖子

我搏冷門嘛,用飛快羸拖番轉頭買T等等,貪好分,跑哂腳.R7 買一聲嘯同蓮華生輝雙膽射,又跑第四,杜鵬志,唉!

回復 #401 happycamel 的帖子

我都相信運氣,到我買時會跑第五,要買F5.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-29 15:52 發表
第 9 場 (346) 第2班 - 2000米 競賽事件報告
冠軍廊」於賽日早上被小組按照獸醫意見(一對前腳不良於行)著令退出。該駒必須通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。「金剛小子」出閘笨拙,昂首,向內斜跑並且與「同一夢 ...
如果唔係哲學家鞍上人柏寶在直路上有讓位之嫌,繼續催策,阿巫根本冇位撬出泥,可以連P都冇.我用衝勁直前,金剛小子複式雙膽三重彩拖哲學家,卓越奔騰,皇仁飛駒.個膽跑三,四名,一殼眼淚買F4又可能跑四,五名

回復 #979 HJ2127_ATR1 的帖子

谷氣用支大細筆分頭發洩下囉.

回復 #1038 happycamel 的帖子

我比你隻創佳績令我upset幾日,篤爆我條單T2x3,第七搭第八場,如果調轉場次,我可能要坐低搽白化油,因為爭d贏60多萬,到而家先至有心情搭爹,幸好尾場T有九千多,執番個小桔

回復 #1048 happycamel 的帖子

創佳績跑w我都冇咁谷氣,偏偏跑第三,第四名綠色顯男及第五名又跑又勁我都有買,比佢一步過左,如果唔係1-3-4都有70倍,你話馨唔馨呀,dup骨dup到甩皮,蒸到脫色都得啦.

回復 #1394 HJ2127_ATR1 的帖子

巴士兄,賽後報告話最後五十米蘇銘倫要用手移正風鏡,可能引致我地愛駒來遲一步,.映相輸左,執少好多

回復 #1585 HJ2127_ATR1 的帖子

我買車路士,里昂,愛華頓三串一和,搏大霧,點知臨天光瀨尿,冇哂霧,愛華頓輸二比一,成個人呆哂.

回復 #1588 happycamel 的帖子

樂駝兄,買華雷根,好搏殺喎.

回復 #1836 happycamel 的帖子

樂駝兄,我想買禾夫及西布朗兩場大,點娣?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-28 14:52 發表
樂駝兄,點解我d運氣冇你咁好ga,我用飛象過河做膽,Q都俾你刮埋,只能中單T,執番多少

回復 #1923 HJ2127_ATR1 的帖子

琴晚唔見你入場?有現金券,20元飲食券送,又食又拎喎!

相關搜索目錄: 飲食

回復 #1925 HJ2127_ATR1 的帖子

五姑娘對十兄弟,唔夠分喎.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-2 06:38 發表

唔識d球隊 又話係乜盃 我個心癢到死都唔敢開聲問推介 好在上床典兩典就
我地d病態發燒友點都要買多少先訓得著,卒之財散人安樂

回復 #1941 Air Supply 的帖子

我都係輸第二場,主隊可能輸在太耐冇正式比賽,其實我同你都係衰手痕

回復 #2283 Air Supply 的帖子

band友兄,樂駝兄話難賭,相反即係話你會中馬,明日係你世界囉

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-12 07:05 發表

其實我尋晚贏贏埋埋都未夠輸∼
我俾刀仔指住,垃左我d(私中)錢;,跟住又俾馬會搶走我d壓歲錢,請問下次我可唔可ウ以用阿公d銀(抽水)尼賭

回復 #2412 Air Supply 的帖子

豆豆可以拍賣姐,我就冇人要la

回復 #2416 紅豆沙 的帖子

做妹仔好過姐仔呀,多人錫

回復 #2418 紅豆沙 的帖子

你兩樣都做齊啦..,恨死人呀

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-14 02:39 發表

難得嘅係全組英冠齊齊開出下盤~

無辦法啦! 賽馬同足球本身可以係好公平嘅競賽, 但由於涉及金錢嘅關係, 賽馬結果可以變成由最多14個畜牲去控制14隻畜牲嘅 ...
band 友兄,你攪錯啦,唔係全部下盤,重有高雲地利(平手),錫周三,修安聯(平半)贏,咁橋我就買中呢三場,可能係你........

相關搜索目錄: 賽馬

回復 #3009 happycamel 的帖子

咁又係呀,上次我都向你繳納$190入會費啦!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-21 14:54 發表

無所謂o架......今日仲有微利~
你就を好la,尾場我用2號做膽,指定一,二名,貪佢夠冷,又係韋達棄騎,點知跑第三,輸條鬚,Q同三重彩都輸埋,又冇買單T,只係中PQ,計落hi 多少,真係爭天共地

回復 #3518 happycamel 的帖子

買再領風騷膽,跑第三,Q都輸埋,開哂腳.早前買紫荊,映相第四,所有彩池見財化水

129 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。