推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #23013 redhorse 的帖子

今季唔知做セ,唔係劃錯飛就係映相輸埋.
琴晚重有新花樣,尾場用鐳老虎做膽拖祥勝奇駒,太陽勁力,極速之星同威振神駒,買Q,PQ,T,以為中番冷Q同PQ,點知睇吓張飛,竟然有填7号,而背面打唔到7号NUMBER,當堂為之一呆,黑到你唔信,似乎要再過江沖涼洗一洗.

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-20 11:33 發表

唉 唔姦x無肉食 但係又難以捉
曼聯好難買,太熱,買大細亦難估

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-20 11:38 發表
講番3x1
我上次疑似串燒就輸分 真銀就好彩臨崖勒馬 奏f個彩
你而家同金巴一樣,簡直點石成金.
我諗金巴現在正係長途車上

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-20 11:40 發表

豆丁你好
囍角H水銀瀉地甘週圍唧 你就細路仔等大人帶你去玩
豆丁仔太細,好多地方唔帶得佢去,只能去花墟睇金魚,而去唔到金魚缸參觀

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-20 11:45 發表

金巴無響woh
長途車? 殺上湖南定殺入四川
我今早同佢通過電話嘛

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-20 11:51 發表

你地約左星期一
未呀,唔知佢幾時返,有可能到時佢會好HIGH或者身心俱疲

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-3-20 11:54 發表
火警鐘響 大搶出車
我都要扮忙出外走走

引用:
原帖由 靚豆仔 於 2008-3-27 13:07 發表

點解既?

我想問你知唔知歐洲足協盃冠軍球隊 幾時開始踢?
下星期四(深夜)

引用:
原帖由 Air Supply 於 2008-5-1 09:49 發表

一語中的~

今日啲馬仔又白菓喇......
我用衝勁直前做胆拖五隻腳Q,PQ,竟然射穿洞,一隻都拖唔倒,見佢太冷,唔似W得,所以冇買WP.同金巴夾份買其它又過唔倒關,註定白菓

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2008-5-5 09:42 發表

嘩,睇咁多野,我會

所以我都係用番我既方法,
投注最少時間、最少金錢,黎個刀仔据大樹
你係刀仔割樹葉

引用:
原帖由 Lighter 於 2008-6-22 13:54 發表

咁似我食完餐咁..........五支無力
咁似我入完馬塲 ga,內外都被人吸乾哂,五肢無力整隻黑狗或黑貓我補吓同辟邪

回復 #25648 redhorse 的帖子

今季黑到痺,映相必輸,鷹闖輸俾駿達駒,同一夢想輸俾威猛情人,T都冇埋,唔計前次衝勁直前影輸俾倫敦快車.真係要聽金巴話,去隔離大海破齋,沐浴同拜神囉

回復 #25649 redhorse 的帖子

趁半夜無セ人,學吓駝兄發牢騷先,堅持,抗爭,希望好似駝兄咁有贏馬財運.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-7-14 15:32 發表

唔喺我作出嚟架 ,我都喺听人唱学番比你地听架咋
我都训喇,豆豆88
豬大哥,你專登學番嚟唱比你老婆聽,以增加情趣

引用:
原帖由 happycamel 於 2008-9-16 18:10 發表

我係度

不過無乜興趣上來及出聲

希望最黑暗之後真的是黎明 :bird:

...........There's got to be a morning after....................... :beer ...
駝哥,自從四川地震,happypanda失踪之後,你似乎患上震後憂鬱症 ,疑貓疑鼠, ,變成隱青,呢個星期你應該出泥,四方城上手談,等我地e班戰友幫你輔導,令你雄心(風)再現 ,重新充滿戰鬥力

回復 30710# 的帖子

豬哥,呢排你好威喎,你d遠房親戚豬流感四圍去,係人都怕左你哋

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-12-11 09:21 發表

步步穩攻掠

超鸚乾佳期

摩法幻影 又高了一壇
我朋友六環彩race9買7,8,race10買3,4,全部跑哂出來,中四票,中埋騎師王,旺到不得了 ,佢宗旨是馬係跑假ga

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-12 01:23 發表

好多波都係假 ga,紅馬哥
大除夕要拜託你係有錢佬訂三個客房,試下d波真或假 ,遲d找火雞哥哥傾下再聯絡

引用:
原帖由 happycamel 於 2011-12-12 11:06 發表

紅馬哥 久遠了

看來要會會您呢位猛友

跑馬唔係真的假 只是假得真
佢唔多識馬,只係認為會輪住羸,捉騎師同馬房,同你一樣,買冷門

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-6-30 10:57 發表

政府好錫駙馬爺,點會搞佢檔灘

你有錢贏就好

意大利入決賽証明 form line theory 係 work.

老師傅教導,賺錢 (贏錢) 係講方式方法,而唔係靠運氣
但阿爺教落靠運氣先可贏大錢,講方式只能執少少

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-7-1 02:22 發表

紅馬哥係咪已做左京城姑爺?

在京城置左家啦   
京城易尋心頭好,服務性更高,那怕沒有和諧號
CP你同LIGHTER哥又唔侵我玩,我有檔期時你地就返香港

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-7-1 10:03 發表

回歸日怎可能不贏點呢 皆大歡喜   
好彩我都唔執輸,雖然笫2埸走寶買唔切,都中番尾埸QT

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-7-1 10:44 發表

哈哈 ... 紅馬哥要申請出境批文,我地隨時都得,希望你量度比 Lighter 大,條友5班馬,飲3杯又話要抖 ....  
亨杯留番香港啦,又唔怕假酒,灌得多返房就乜都唔使做 ,身旁個個就好易做,一覺到天明
出街食dinner先

回復 54269# 的帖子

駝兄,借少少位講題外話.師父,俾多少問路費得回大量娛樂知訊,值得.謝謝!

相關搜索目錄: 娛樂

回復 55728# 的帖子

唔係亜婆賽跑,老x都要走咩?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。