推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

上兩個星期試過比妓女手淫  錫過佢頸部

夜晚就即刻作感冒

跟住今個星期舌頭底部生左粒小水泡  透明 好似西米露咁 唔痛

第二日唔知係咪唔小心咬爆粒水泡   個口即刻生左4,5粒飛滋  

而家飛滋好番哂但係而家就喉嚨發炎........

到底點好

有冇中疱疹既師兄試過咽喉炎?
近排無啦啦爛口(生好多飛滋)  之後仲喉嚨痛
去左睇耳鼻喉科佢話普通發炎  食左幾日藥都無好番
我上網查過懷疑係疱疹咽喉炎
http://syhsxb.com/shengzhiqipaozhen/2103.html

其實我本身驚緊會唔會中邊隻性病...加埋上面所講我覺得真係中疱.........
去睇DR.HO有冇用?  第一次係咪淨收診金?係咪一睇就睇就出?
如果要驗會唔會好貴?經濟負責唔起.....

唉....上個月16同22號都搵過條女打飛機....
其間有摸過佢下體   又KISS過頸
當晚已經即刻感冒
跟住口部潰瘍 而家仲喉嚨痛...喉嚨好似有啲水泡仔..條舌又多紅點.....
諗緊幾時去搵DR.HO好..........學生哥又無咩錢驗哂所有野....
真係好似世界未日咁....

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-4-9 22:48 發表
中機會可以話係零。
但係我呢排睇自己jerjer 包皮系帶度有兩粒酒米咁既粒粒...
再加埋近來啲病徵...........................

要驗哂所有性病
最低消費係幾多?
快速抗體測試準唔準?

有冇人可以話我比我大概要幾錢先驗到大部份既性病?
出事果次係上個月22號  咁我幾時去驗好?
係咪去關懷愛滋同埋CHOICE既快速測試好?
DR.HO果度又貴唔貴?學生哥無咩錢.....
人生大事.,.......有冇人解答下我.....真係好驚

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-16 22:46 發表

頭位多左粒同上次一樣既野,都係睇多次dr ho好d...唉

去政府驗唔使錢但三星期,我都仲等緊份梅...好心急早知星期六驗埋
去政府驗咩要三星期? 乜唔係可以15分鐘驗哂AIDS同梅咩?

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-19 13:01 發表
Dr ho話唔似,抽血驗埋先

多謝咁多位師兄幫手。
請問師兄睇DR.HO 加 驗埋幾多錢?
會驗到邊幾種?

其實中邊隻會喉嚨痛好耐..........我痛左足足兩個星期
睇左耳鼻喉 食哂消炎都無咩用....

上個月疑似中招後
喉嚨痛左成個月...今次奶野喇.........

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-23 03:20 發表

有冇生痱芝先
我生左4,5粒痱滋之後先喉嚨痛......

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-24 00:06 發表

快d去驗下
應該去驗咩........師兄
DR.HO 就咁睇會唔會睇得出.........
因為仲係學生哥無咩錢.......如果要驗去番政府驗係咪有排搞......唉...

已BOOK DR.HO不過要去到5月頭先有位睇.....
好唔好去快速測試TEST下?  係咪又要BOOK?
我岩岩過左一個月多少少係咪已經TEST得?
同埋我食緊抗生素(喉嚨痛) 會唔會影響結果?

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-4-29 00:52 發表
好似多左好多粒,唉,究竟係乜野黎...究竟有冇驗錯...
師兄其實你係邊度有粒?

個口中花。。。會點醫......唉

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-5 23:44 發表 我想都是冷凍,口中花是怎樣的呢?
舌頭上長滿紅點  舌底又有瓛价犰P潰瘍
長期喉嚨痛....

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-5-6 02:19 發表 我女友同我自己都有紅點,但暫時無潰傷同喉痛,女友有喉痛但初起。唔係驗左hpv都仲係中呀。岩岩上網search 話中hiv都會有紅點同成日ョA我女友都成日ョA點算。我地無唔用套做過,好驚呀
今日睇完dr. Ho
佢話肯定無事  驗都唔洗驗唔好哂錢
好開心... 係度祝大家都快囍n番 我唔會再去玩

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-5-6 20:12 發表 佢都話我無事嫁,但我睇左幾次睇完都依然係驚
師兄除左龜頭有事仲有咩地方出問題?介唔介意pm我睇

有冇人身上會成日出囍n似比野咬咁既紅疹

呢排手手腳腳都出好多...但唔係比野咬

無端端又出幾粒

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-21 21:58 發表
好難了解你是什麼問題,可能只是皮膚敏感。
我無確診任何野  仲係潛伏期  (岩岩兩個月)   

只係睇過一次DRHO

當時我喉嚨一直痛   c底仲生左幾粒水泡   佢話只係普通感染   

而我下體既只係普通腺體    仲好肯定唔係性病   

仲叫我唔洗特別哂錢去驗

到而家我喉嚨都一直痛緊   c底水泡仲係度

仲要加埋身,手,腳都經常出紅疹

到底我有冇需要驗下呢.....仲係學生...全套驗真係無可能

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-22 12:15 發表 你去得搵DR.HO 即系代表相信佢  但你去到之後 人地甘講 你又唔信  甘你做咩去搵佢?我唔知你之前玩過咩  可能你用利搞人地...如果唔系做咩果度會生野...同埋你所謂既水泡  只會系HSV   唔會系 HPV
我當然相信佢...佢當時開左抗炎藥 抗過濾性病毒藥同抗真菌藥  食完幾日都仲係咁

加上我唔知會唔會係睇佢既時候未出  

Btw我無用利搞....只係lam過佢條頸
佢幫我用手出only...

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-5-22 01:20 發表 但應該唔係紅疹,會腫起,似俾野咬果隻
我有瓥ㄚY

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-23 09:44 發表 淆一淆就理所當然...不過佢打飛機都驚....似系岩岩出頭果D....YAHOO知識 勁多  無知問題  打飛機會唔會中HIV牙  果D   機會幾多   基本上 極低    當然有D人 第一次去玩就中性病.........  我唔排除......  不 ...
我手指有接觸佢下體
我喉嚨痛左兩個幾月睇左七次專科都未好
而家有資格擔心未

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-5-23 18:37 發表 師兄口腔有冇粒粒先,有冇痱之,咀唇有冇突出物?你手指掂左但你有洗乾淨隻手應該都唔會有事,你冇洗先放入口先有機姐,但你唔會蠢到放入口嫁ma。
條c面有粒粒 c底根部位有幾粒
痱之而家無 早果排生過一輪。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。