推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

43 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-5-30 21:05 發表 我特別例子, 醫咁多年, 通常一星期去1,2次左右, 後期1星期一次, 後期即係醫到第4年, 但個年都每星期左右就出一次, 所以我都數唔到有幾次了
每星期一次重要五年?即係冷凍過百次?師兄真係強!甘師兄那五年期間點解決?小弟覺得ml 或打飛機可能亦會令花花擴散

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-31 20:05 發表 Paul 師兄,係,會變白的,正常
小弟出過四次、每次d花都吾同樣、做完後d 花立即變黑好似傷口既茄甘、之後七日內會好似傷口甘脫茄、下面係紅色既嫩肉、兩星期到就正常返、復發期大約個半到三個月、dr 話一般人會慢慢有抵抗力、生長速度也會慢下來

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-2 11:21 發表 師兄D花我猜唔會太厚所以結黑焦,甩左D嫩肉痛唔痛?
第一次小小痛、第二三次可能有小小發炎、痛左個幾月、今次基本都吾痛。對小弟的花基本都好軟、最大有成粒花生甘、第一次那時就只有一粒米甘大

當然係去穀後、只係幾日已經由無生到甘大、但吾算厚又軟、但真係好恐怖、但一凍左一星期又無哂了,連dr 都嚇一跳甘大粒、不過又只有一粒、但真係好似椰菜甘、全灰白色、甘大粒我都估吾會甘容易無事,今次舊位無事反而轉開了、但就細好多又只係肉色,應該係尾聱了

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-2 18:17 發表 師兄,你呢粒花生咁大生鹺A浀鼽m?J頭?包皮?介唔介意分享下?
全部花都係包皮入面、第一次出那粒復發過兩次。現在心態係出就冷凍、除了吾夜蒲煙酒、其他一切如常!

冷凍完六日、茄已經無了、下面既肉血紅色、小小痛小小痕、暫無復發、之前最短都個幾月先復發、看到我都不算嚴重、希望不要再有啦!

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-8 19:56 發表 我明白你感受,我每次長出或生多左都好難受。感覺自己既免疫系統好唔爭氣,唔會自己將表皮D病毒消滅。其實我地去 Dr Ho 度係心靈上的一種安慰,說實話,佢都係見有花就幫我地清左佢咁解,其他只能靠個天同埋我地自 ...
大家努力吧!不過去冷凍不只是安慰、病灶在成人身上是不會自動無的、而病灶是花散播的方法、所以冷凍最少可以減少散播、去除難看的花、減少病毒數量!皮膚病是難纏的但總會好!

小弟凍完已經十日、傷口已好、只剩下深紅色的印、暫沒有翻發。今次處理傷口我更小心、傷口己經基本沒特別感覺、希望沒有下次就好了!大家努力!

又一個月了、暫未復發不過發炎了吧!有時有點痛、有時又無感覺。下星期都係去睇一睇好了,

剛剛發現有粒疑似、唉!

唉、肯定是又來了。
又看資料:平均治療時間6-12個月、平均八個月、少數超過一年。
超過90%可兩年消滅hpv
美國平均75%人感染hpv 但只有約1% 會生花
平均從感染到出花1-3個月。
所以如果六個月吾再出基本吾再出。
而花對男人基本無危險,但心理打擊比較大!

全中!

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-7-7 07:26 發表 師兄,我40了,四眠鵅A短衫短褲波鞋
噢!我們同年、也同期、希望這真是最後一次。己經復發了四次!都是同一個位!去年十一月到現在也已經八個月了、也夠了吧!

相關搜索目錄: 波鞋

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-7-7 12:18 發表 師兄,我71年,去年12月病發,到衣家都未好番
我73,去年11月初發現每個半到兩個半月同位置翻發!

星期四又去了凍、有三粒。Dr.話今次重手d,但今次返而吾痛,傷口亦吾痛。八個月凍了五次?算多?算少?都是舊位
問左d薬膏是防傷口好翻時發炎、傷口keep 乾燥有助防翻發!

想問下有家室既師兄、這段時間如何過?不做?

我的始終時好時壞、每次都係個幾到兩個幾月出一次;上次凍完到現在個半月沒有肉眼見到的、遲少少再去吧、但始終好像有少少陰陰痛、傷口已好但就好像很滮@碰就有感覺。早兩天和人吹水、吸左一些二手煙、少少擔心中!

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-8-22 23:34 發表 未康復一定不能做。
那自己來?完全不做不打實在受不了

去睇專科啦!一萬幾千走不了!總會好的。我都無出三個月了!

小弟2012年尾中花、由中到出應該一個月左右。一發現立即醫,但都翻發左幾次!有一次重大粒到醫生都話勁!但正當以為日後都會係甘、就好翻了!最少七月到現在都吾見有;醫左八個月!好翻五個月了、下個月都返去覆診!希望真係好翻!大家加油

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。