推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-9 23:14 發表 如果驗過應該準。觀察三過月無就無了。
花係局部,你驗左一個位唔代表第二個位唔係 所以我諗住貪心d下次叫dr成個龜頭都掃dna, 希望得到最想要既結果

最近兩日開始感冒,有少少好少喉嚨痛,仲有d熱個人,好驚係開始黎料既先兆

梅呢,就唉,要三個月先準,真係好辛苦。

而家好似渡日如年咁,日日同女朋友出街都要睇住佢個咀睇下有冇異樣。呢種生活好辛苦。

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-10 12:32 發表 我無你睇得甘多  我中之後一直都留意呢度  有睇....不過依家先回POST.............發現至今都系2個月....個半月去油記醫....多得佢唔少   傳染左去包皮位....佢地仲話唔系  上左DR.HO到 佢話傳左去...跟住做左冷 ...
師兄你覺得自己中招果次sex同你真係發現生左野隔左幾耐?油記真係害人不淺,政府既真係信唔過

聽師兄講好似生得好快,一日已經變左好多咁,我果d不明物好慢好淺

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-10 15:47 發表 唉,呢度D師兄同前輩都冇再薄A我地呢D新仔真係好迷惘
一代接一代啦 而家好少人仲玩科林,手機group太流行

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-10 19:07 發表 最後一次  距離發現 有 3星期....   再之前  就系 12年 年尾... 都有3個月......    最後一次  我都未驗 A / 梅  聽好多人講 中招機會 不大  總之  唔好再去叫雞就得人人唔同...我就比較快.....不過佢一生到 ...
我離發現第一粒到而家有五個星期,如果會中招應該係三月中到三月尾果次...

D野就好似停曬咁,無大又無細,唔知想點,原本果粒依然係咁,則邊多左一撻白白地,扯行就再見d 3mmx3mm 左右既粒體...為數不少,唔知咩黎...我同你唔同係我果d好似唔識生咁...我都唔知中左乜..唉

想問下口花係點既?生係個唇會點?白左一撻?會明顯突出一粒野?

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-5-10 23:42 發表 我想無人識答,要問醫生了。
已bk星期三

根據咁多位師兄同我自己經驗,奉勸各位中招既朋友,千祈千祈唔好信政府d黃綠醫生,盞搵黎搞。

引用:
原帖由 xtim 於 2013-5-12 12:42 發表 唔係dr. Ho, 係令一個, dr. Ho要下星期先有得睇但真係等唔到太耐せ越唔睇就越驚所以先去睇せ依個醫生以前依到某師兄睇過話都ok咪睇住先
師兄介唔介意pm我?我想搵多個醫生睇...

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-12 19:27 發表 師兄,你鰬F府茶藥水?越茶越多?
我係被誤診。做左hpv話果粒唔係花係果到話我係,同我茶藥水

Btw, 想問下其係米米生左粒粒出黎先會傳染人, 如果表面乜都無生而有性接觸係米傳染性好低?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-13 08:07 發表 如果冇生疣出來,本身都有病毒,所以ML都有可能傳人,三思呀
我唔係想做,係想知如果無生野咁d病毒會留係邊?應該含量好少?咁無理由無生都鋪滿所有表皮?因為以我所知係生左野,果粒野係有好多病毒,而其他無生野或無感染地放係無?

今日睇多左次,同之前一樣,dr 依然堅持係表皮增生

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-15 23:55 發表 Dr Ho 已經可信的,保險可看多一個皮膚專科確認咁就放心D
成日都覺得女朋友咀唇有異樣 ,一見到就會唔信dr...

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 kav9 於 2013-5-18 21:08 發表 多謝Eric師兄鼓勵, 以後我唔會再去玩了. 玩一次驚幾個月, 真係唔病都嚇到病  
花係你有表徵先check到。想問下dr fong好唔好?可以pm我佢資料?

Btw, 有冇人知咩入福代斯斑點,我咀角無啦啦好多一點點,但我又唔知係米

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-20 00:30 發表 好似話你拉平佢 如果無凸起 就系腺體...同埋疣都好明顯下既 佢多數會長大...掂落去 凸起多數都系....不過我果D就系 樹葉狀就易D睇到...包皮位都會甘樣....如果有懷疑就立即去BOOK 醫生 檢查 以免 野 ...
我果d拉平左佢先會好明顯見到有一達野,仲要一層一層好似梯田咁,類似一個回字咁,但dr ho話係腺體,表皮增生,仲要係個j頭上好多類似既野,但一定要拉平先見到

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-20 13:27 發表 Dr Ho 點幫你處理?
乜都冇做只係比左藥膏我,話唔係性病唔會有傳染性

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-20 13:55 發表 咁咪好啦,唔係性病
但我真係唔信,我到而家都覺得自己係有事

最近一急尿就有忍左好耐既痛咁...我好驚有事

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-20 20:10 發表 睇多一個醫生,香港幾十個皮膚性病醫生,唔好等。
想book但真係好full d booking, 要去到下星期先有...

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-5-21 09:23 發表 有些是尖出來,濕疣是扁平灰白色
可以影相俾我睇下嗎,bk左第二個要月尾先有得睇

引用:
原帖由 114330 於 2013-5-21 22:20 發表 我無確診任何野  仲係潛伏期  (岩岩兩個月)   只係睇過一次DRHO當時我喉嚨一直痛   c底仲生左幾粒水泡   佢話只係普通感染   而我下體既只係普通腺體    仲好肯定唔係性病    仲叫我唔洗特別哂錢 ...
我同你一樣, 呢排都係好多蚊爛咁。

你講既同我一模一樣

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-5-22 01:19 發表 我同你一樣, 呢排都係好多蚊爛咁。你講既同我一模一樣
但應該唔係紅疹,會腫起,似俾野咬果隻

引用:
原帖由 michael翔 於 2013-5-22 16:41 發表

我唔覺得甘樣有性病........  只系你做左衰野  心虛而形成

驚就唔洗驚...睇DR HO  就得........又唔系D咩問題.... 唔系 HIV  HPV HSV 已經好好....其他起碼有得根冶
我睇左四次都淆,佢一次當然淆,但我覺得最近我開始黎料,可能dr真係睇漏眼

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-5-22 18:29 發表

我睇左四次都淆,佢一次當然淆,但我覺得最近我開始黎料,可能dr真係睇漏眼
呢2日開始左腳pat pat位至大脾位d皮膚都好似有種燙傷左既感覺。有時jj會有一兩下痛,左邊大比同袋個接合位有d痛,一有少少急就會好似忍唔到咁,又唔叫做痛但好唔舒服。有冇師兄有類似感覺?

引用:
原帖由 114330 於 2013-5-23 12:34 發表
我手指有接觸佢下體
我喉嚨痛左兩個幾月睇左七次專科都未好
而家有資格擔心未
師兄口腔有冇粒粒先,有冇痱之,咀唇有冇突出物?

你手指掂左但你有洗乾淨隻手應該都唔會有事,你冇洗先放入口先有機姐,但你唔會蠢到放入口嫁ma。

最近多左好多師兄,先祝各位師兄都健健康康

經過呢一次教訓,真係領悟左好多野

眼底生左粒瘡,白色既,2mm左右 應該唔會上眼呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。