推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

紫荊

回復 3726# 的帖子

哈哈,12到12∼六轉起喇,名單要同地球兄夾一下,日期就你

回復 3729# 的帖子

wind_wind兄,咁多令女同房,預埋你

回復 3734# 的帖子

要問地球兄喇∼就晒佢

回復 3737# 的帖子

失禮啊e-zone兄,地球兄方說小弟颠狂,哈哈,人生有幾趟?任君說罷

回復 3742# 的帖子

我都俾人玩鷜

回復 3745# 的帖子

Joanne妹!睇怕要遞定申請表啦

回復 3758# 的帖子

Simon兄,幾時才推介其他呀

回復 3761# 的帖子

安琪遲D返?咁即係幾呀

回復 3769# 的帖子

Tommy兄,成日都咁忙

回復 3785# 的帖子

斯兄,似去蛋檔多過X"mas ball喎

回復 3797# 的帖子

安琪黈蟢 ,難怪William兄三個骨都唔放過

回復 3799# 的帖子

見鱁 ,但要擺弟在waiting list ! 因為三個骨唔夠喉 ,三粒差唔多 。 禤I心水等

回復 3803# 的帖子

沒有最貪,只有更貪啊

漸漸成長的技師

昨晚又夜訪了,進門見到穿著白色短裙的Coco,好明艷照人∼已fully booked.旁邊坐蚨諯奐媯o的Angel~嘴角含春地等緊帥哥
Miumiu則穿茪F條OL look緊身mini~入房啦
小妮子的心態與技術日趨成熟,享受手藝之餘更有女友feel. 佢性格係害羞架,熱身後則360,冇機心之餘亦頗健談。較欣賞小妮子沒因跟你熟絡而求求其其,敬業可嘉

歡樂時光瞬間逝,下次再encore!

走時見到Simon兄夜訪靚女來了,玩開心啊師兄
本帖最近評分記錄
  • william01 金錢 +30 多謝分享 2014-11-23 11:34
  • william01 威望 +30 多謝分享 2014-11-23 11:34
  • william01 體力 +30 多謝分享 2014-11-23 11:34
  • 斯坦利 金錢 +30 多謝分享 2014-11-22 17:49
  • 斯坦利 威望 +30 多謝分享 2014-11-22 17:49
  • 斯坦利 體力 +30 多謝分享 2014-11-22 17:49

回復 3821# 的帖子

C兄今日可有去探安琪呀?

回復 3827# 的帖子

Wind_wind兄幾時去考核呀

回復 3826# 的帖子

NT-FBI兄你好。
小弟去spa鴾葴A係找尋生活上另一空間,說真的,生活就是天天如是,沒有了另一空間,多枯燥!
Miumiu係我近期mark得最多鴽獀v。小弟去另一空間,從不太挑剔,只要求該技師有成熟心態和敬業精神就可以的了。
miumiu暫時係fresh D, 但察覺她絕對敬業,未嘗因為較熟絡而hea住做,亦多嘗試用不同的手法與小弟交流,希望骨技能慢慢得以改善,更從冇R tips,
正如好多師兄講,技師們的背後通常都有一段故事,所以我少有因外表去選擇,更少有太挑剔新技師的成長期,深信多D師兄能對各成長技師多支持調教,定令spa行業更蓬勃,令更多師兄享受spa嚗祧魽C

在此亦勉勵miumiu加油,勿令捧場的師兄失望。

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • william01 金錢 +30 我很認同 2014-11-23 17:34
  • william01 威望 +30 我很認同 2014-11-23 17:34
  • william01 體力 +30 我很認同 2014-11-23 17:34
  • 斯坦利 金錢 +30 我很認同 2014-11-23 16:17
  • 斯坦利 威望 +30 我很認同 2014-11-23 16:17
  • 斯坦利 體力 +30 我很認同 2014-11-23 16:17

回復 3832# 的帖子

讚同,師兄們首要調較好心態

回復 3834# 的帖子

見你唔到哩

回復 3836# 的帖子

哦!又斷片

希希充完電啦

回復 3884# 的帖子

你咁忠心,唔會掛

回復 3901# 的帖子

斯兄,不若反過來由D靚女揀你,試鵀菑v又灕陘k麉圻W單

回復 3904# 的帖子

睇唔出身經百戰鴽A都會有死穴

Jenny,早日康復

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。