推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

紫荊

回復 712# 的帖子

Bravo!!!

回復 757# 的帖子

James兄之罪, 只是有些師兄入壇未深罷了! 本來無一物-哈哈!  son兄今晚開飯,okay?

回復 759# 的帖子

James兄, 局寫啦

回復 767# 的帖子

James兄,一齊吧, 最多雙非∼

回復 768# 的帖子

btw,你想坐看報告-齊齊濕身喇!

回復 760# 的帖子

快D叫天仙和下凡來招呼James啦!  雙非啊哈哈。

回復 770# 的帖子

幫盡你喇, 成功後記得出報告!

回復 776# 的帖子

好大壓力 ! 俾James兄就得喇!

回復 807# 的帖子

認同! dreamlady明未?

回復 809# 的帖子

都要dreamlady落D力至得架

回復 812# 的帖子

世上無難事! 何必掃James兄興!

回復 815# 的帖子

又見面
紅兒手骨好, 談吐得體, 難怪師兄如斯寵愛。
蘭兒手骨精堪, 有heart, 想James兄應未試過
秋兒(indicator兄的cot), 手骨亦好,小鳥依人
近期hit D 非kitty 莫屬, 可愛類型, 未有幸試過!
期待各師兄的報告!
本帖最近評分記錄
  • 魔鈴娘 金錢 +59 多謝分享 2013-5-20 18:11
  • 魔鈴娘 威望 +59 多謝分享 2013-5-20 18:11
  • 魔鈴娘 體力 +59 多謝分享 2013-5-20 18:11
  • SonGouKu 金錢 +30 多謝分享 2013-5-17 13:41
  • SonGouKu 威望 +30 多謝分享 2013-5-17 13:41
  • SonGouKu 體力 +30 多謝分享 2013-5-17 13:41
  • James.Ko 金錢 +35 多謝分享 2013-5-17 13:21
  • James.Ko 威望 +35 多謝分享 2013-5-17 13:21
  • James.Ko 體力 +35 多謝分享 2013-5-17 13:21
  • dreamlady 金錢 +30 多謝分享 2013-5-17 13:14
  • dreamlady 威望 +30 多謝分享 2013-5-17 13:14
  • dreamlady 體力 +30 多謝分享 2013-5-17 13:14

回復 814# 的帖子

俾人機 ? 點俾法 ? 除左球員,場地都要兼顧架!

回復 815# 的帖子

James兄:

君不見黃河之水天上來,奔流到海不復回
人生得意須盡歡
醉臥花叢君莫笑 古來浪子幾人回!

回復 811# 的帖子

係spa房咪有!

回復 820# 的帖子

唔睬你(代靚女講)

回復 821# 的帖子

師兄真識貨

回復 824# 的帖子

尤於她的骨技 下次會循師兄的心態和角度去體會,等報告喇

回復 826# 的帖子

前輩師兄幸會

回復 828# 的帖子

師兄何出(掃興)此言, 小弟最開心是能遇上眾師兄, 把酒閒聊。
多謝師兄用心的分享。  其實各花入各眼,喜見各師兄能開懷若斯, 不亦快哉!
說到改善空間, 期盼各舵手及技師能常掛於心中, 好滿足吾輩無窮之慾
本帖最近評分記錄
  • 魔鈴娘 金錢 +59 我很認同 2013-5-20 11:04
  • 魔鈴娘 威望 +59 我很認同 2013-5-20 11:04
  • 魔鈴娘 體力 +59 我很認同 2013-5-20 11:04

回復 835# 的帖子

James兄幾時練就詠春?

相關搜索目錄: 詠春

回復 838# 的帖子

係呀! 讚你擋得好

回復 840# 的帖子

哦! 當仁不讓, 撐硬你C兄 ! C兄會否變成另一個James兄∼撐左紅兒(幾多次話?)

回復 843# 的帖子

我對一眾靚女無分彼此架 ! 無論我點叫她們 , 她們都會答:衰人 !  哈哈

回復 843# 的帖子

言歸正轉, C兄可否多詳細的報一下四大美人以外(U had tried B4)D料黎聽下。 James兄無料到而我又try得小 !  先謝啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。