推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

55 123
發新話題

第一次中招(新版開始)

請問生花前有咩先兆?紅腫痛?
第一次睇Dr. Ho話龜頭炎,食完藥同用鷖躉I都無咩好轉!
第二次轉左D藥同藥膏,反而發覺冠狀溝開始腫,成一星期!
今朝起身小便時,發現冠狀溝有幾粒紅礡I稄誘S無覺!
我係咪已經中驉H

引用:
原帖由 paulk 於 2013-7-15 23:41 表
去睇dr la,我地答吾到你
thank you...師兄,約髐竣擗U午再睇!

引用:
原帖由 eri2013 於 2013-7-17 17:45 發表

如果擔心可問 Dr Ho 做一個HPV test
Dr. 話唔多似係,似係一般敏感!!
thank you 師兄其實未睇dr.ho 之前都做過hpv test 係mhs(體驗中心).. 但果次係自己做.
睇轠r. ho 先知,hpv test有機會唔準,因為自己可能掃唔到D病毒!
但dr. 又無叫我做多次!佢好好叫我唔使咁擔心!

引用:
原帖由eric2師於 213-7-22 20:45 發表

Dr Ho 就0K啦
其實dr話可以唔使再去,但D病徵都仲有係到又無減退!
都唔知好無再Mdr.好!覺得自己好煩!
師兄你病情穨r?

師兄你地幾耐會睇一次dr.ho??

引用:
原帖由 GOG2013 於 2013-7-26 18:42 發表
大家好!今日番去Dr Ho度覆診!因為之前發現有2粒疑似!
經Dr Ho檢查之後,Dr ho話唔係!好彩!
不過2個疑似位照做冷凍!
Dr ho話今日當你冇新增個案!(終於等到呢1日)冇再出花了!
好開心!1個月之後番去覆診 ...
恭喜師兄!!

恭喜師兄!!
我今曰都去鷘迠E,dr.話我唔似過敏,可能前列腺有事!留羇精液同小便!
又跌返落谷底! !

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-7-31 11:32 發表D

不用太擔心,信 Dr Ho 吧
eric 師兄,其實我開始有d動搖!
6月18有一次不完全口交,隔髐G曰去睇普通科,隔多幾曰就开始睇dr.ho到而家睇五次,由尿道炎到龜頭炎,到過敏性皮炎, 到心理作用!而家到前列腺問題!其實病徵一路無退過,反而嚴重了!
稄誘U面,冠狀溝對落皮膚开始起變化有擴大跡象!

可唔可以俾D意見我?身邊無人知!又驚傳染俾太太同個仔!

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-7-31 15:48 發表
剛剛睇完 Dr Ho , 剩番1個細位未清曬。Dr Ho 話我終於見倒龧光。從5月醫到衣家足足3個月,做左 laser 和 冷凍都10次8次了,忍受過無數的出血和痛苦。

Dr Ho 話我差唔多好番,但唔擔保有少少覆發的可能。我會 ...
恭喜師兄!!身體健康!

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-7-31 21:31 發表
你要信醫生,我]唔知你實際情況。
明白啦,師兄!!
其實屈屈埋埋,都無同人講過!只可以係到同大家分享感受!
多謝大家聽我發牢騷!

請問有無師兄試過精液種菌?係咪要等好耐?

我7月中係dr.ho 驗大約$1400, 兩日後有結果!

引用:
原帖由 kav9 於 2013-8-9 20:03 發表

師兄A同梅?
係呀,但我只係得20日,之後再驗!
但dr.話己經話好準,叫我唔好擔心!

各位師兄,本人確診感染hvp 6型,但未發現有花,請問我有咩可以做?

book唔到dr. ho... 佢又放長假!想死!
有無師兄睇過dr.fong? 係佢果到做冷凍得唔得?

book 到後補位,出緊去睇dr.Ho...
琴晚驚到而家,成晚都訓唔到!
請問師兄,曾經有hvp...買保險時係咪會check到?

相關搜索目錄: 保險

有無師兄可以話我知,初起的花有咩特徵?

好大壓力呀,每晚都驚到醒!
大家穧P屋企人交代?

琴晚沖涼時,發現莖部位置多鬫n多白礡A超過十粒,其中有兩粒呈水珠狀!
而家搽3M 仲有無效?
人生就完啦!

Dr. 仲放緊假!之前係dr ho 到打鱁w同羇 3M..dr 話觀察下先
有特別先返去!!

我都有睇dr. fong... 我既hpv test 係佢果到做架!收到report...真係想死!
因為我初期hpv test 係-ve... 係體驗中心做!

我之前join 羇男仕中心既性病驗查,佢果hpv test係自己用棉棒跟佢既指示掃!
可能掃唔到D病毒,跟dr fong 果次,就我都無要求做hpv test 下,佢幫我掃驉I簹噹X曰後收到report 話有hpv 6 +ve...灰到爆!
跟住打俾dr fong 問,佢d 同事話要email 俾佢,但到而家都無覆!
另外,我就M返dr ho..follow!
請問你有無係dr fong 覆診??

師兄,不如M個皮膚專科睇下先!臨床檢查下,聽下d專業意見!

琴曰約鱆G好熟既朋友食飯,諗住會同佢講lee 單野,結果都係開唔到口!
而家都係得我一個人....

連老婆都未講,因為仲未見到疣發出黎,諗住一發出來就講!到時實離婚!

搽羇 3M 莖部多羇白礡A是正常嗎?
引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-10-9 00:55 發表

不好同親朋講.
要講上來講, 不係講左實後悔.

其實我都唔知D白簬Y咪,而家又無發大,只係多驉I!
dr fong.. 佢可能見我感染背景,所以先幫我check...但佢無事前同我講要驗hpv
dr ho... 佢知我自己出面係mhs驗過係-ve,同我又無出花,所以唔需要驗!

55 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。