推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 秋之樂老板娘

秋之樂老板娘

話說我上星期12:00左右上去,我知甘早一定少女,老板娘比左一個我睇,
大約35左右 ,我話唔啱有無其他,佢立刻黑面話無 ,我話甘下次,
佢話下次無得睇 ,我走出去等life,佢仲開門同我頭先飲(靜)d水潑去牆身 ,
然後大力關門, 態度可以衰到甘,請都唔去!!!!!!!!!11111

回復 2# 的帖子

去玩都一定會選擇啊!
而我說係態度,你做生意我出來求開心,
唔啱下次睇過啦!一句好簡單,
第一次上來又点開名,開名唔啱更衰,
希望去玩都開心d

引用:
原帖由 IDD007 於 2015-6-9 08:47 發表
去街市買生果一樣,如果個個生果新鮮多汁好味,揀係浪費自己時間(不要說尊不尊重); 但這行爛生果太多,又沒有明碼實價,更沒有監管(雖然這也可以說是這玩意的樂趣), 未入房前不小心選擇,只是拿自己的時間和金錢開玩 ...
好同意c-hing的說法,有咩可能唔選擇,你比個50歲都要咩

上面有c-hing話先尊重人,
請你睇清楚我在房中只睇有一個,係一個,
甘己經甘,我又無講乜,唔明點叫尊重囉!
我只係講出事實,老闆娘都認係有啦!
又撥水又bang門,真係太過份我先寫,
去一樓一就会bang門,撥水真係第一次

我去講係想佢改下d態度,希望我地可以玩得更開心,
如果d態度及服務太差,我地係會出声,等大家知道,
好野衰野都會寫,只要係事實,不要吹水,
如果個個都唔出声一定更衰,
我講完佢一定唔會再甘(起碼近排),
唔怕比人再寫咩!甘就已經改善左啦!!!!!!!!!!!!!
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +31 討論區正確態度! 2015-6-10 13:42
  • 水流柴 威望 +31 討論區正確態度! 2015-6-10 13:42
  • 水流柴 金錢 +31 討論區正確態度! 2015-6-10 13:42

好彩係睇一個,睇多一個應該係潑

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。