推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

過檔香港電台女主持 - 梁凱寧

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2016-12-29 12:14 發表
應該係星期一錄影,下星期開始星期2晚播, 唔知仲係唔係佢主持呢?
會唔會只係「換湯不換藥」

引用:
原帖由 pkdonald 於 2016-12-16 23:22 發表

佢賣點都唔係腳
唔怪得佢會著褲做GMHK

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2017-1-3 10:10 發表

連續2日啦, 想破收視新低嗎?
睇黎係喇
最近5日有4日都係咁
唔知聽朝係咪又試著褲

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2017-1-9 10:46 發表
比羅肉文做更悶.
我寧願係佢企

引用:
原帖由 bennsiu 於 2017-1-24 19:54 發表

隻手係咪借機抽水....
願者上釣

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2017-1-27 10:04 發表
新年啦, 唔該唔好再著黑色!
已經連續八日著褲

引用:
原帖由 chris2628 於 2017-2-2 22:26 發表
誰是鄭瑩姐姐??
本帖隱藏的內容需要積分高於 120 才可瀏覽

佢地都唔貼合照

引用:
原帖由 0000000 於 2017-10-2 16:42 發表
2/10/2017 睇新聞講英文 #166
想破收視新低嗎?

睇新聞講英文 越講越低

引用:
原帖由 Joyce.hk 於 2018-1-2 23:36 發表
點解凱0無膠俾law肉紋?
肉紋夠哂膠唔要凱0?
或凱0唔夠膠 無得俾肉紋?
因為鈺文著左裙囉

引用:
原帖由 0000000 於 2018-2-28 12:46 發表
26/2/2018 樓市點睇
波鞋出街?

相關搜索目錄: 波鞋

引用:
原帖由 0000000 於 2018-3-12 08:59 發表
12/3/2018 香港早晨
原來佢都有返通宵

引用:
原帖由 PLKLSP 於 2017-11-11 01:59 發表
真係無你收
Agree
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

penalty should be satisfied
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Pantech 於 2018-10-25 22:08 發表
即將離開83台 跑返新聞做返記者
都幾適合傾向著褲的她

引用:
原帖由 Pantech 於 2018-10-26 02:31 發表
無升無降 對佢嚟講最緊要果兩皮幾出鏡費吧
仲有《樓市點睇》短裙

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2019-1-9 21:12 發表
呢個節目可以close file, 成年都冇進步。
厚黑一樣冇進步

引用:
原帖由 0000000 於 2019-2-4 12:19 發表
4/2/2019 睇新聞講英文 #376
下面條Bar係都要人上網Cap

6th February 2019 睇新聞講英文

8th February 2019 睇新聞講英文

引用:
原帖由 ming222 於 2019-3-15 11:39 發表

無晒期待...........
日日著褲分離兩件

引用:
原帖由 ALEX_YSL 於 2019-4-8 18:30 發表

網上版,冇左條bar, 見到小小腳。
但冇c
您不如擔心下Maggie會著褲仲好喇

引用:
原帖由 0000000 於 2019-6-26 22:06 發表
26/6/2019 睇新聞講英文 #437
厚黑裙褲

ssseeeeee
本帖最近評分記錄
  • lawminger 體力 +1 呢兩幅有咩分別 2019-8-30 21:30

引用:
原帖由 cytodex 於 2019-9-13 09:41 發表
Facebook 見到...
著裙踩高踭 擺明不合作
本帖隱藏的內容需要積分高於 120 才可瀏覽

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。