推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

49 12
發新話題

秋之樂Spa

見咁多ching稱讚這...我也上來這婺掑F一次...找最多人喜歡的coffee....

coffee..樣子不錯...身材很好...過程也很用心....
有些地方不夠好是..我覺得在按摩方面..未能令我有dup 準穴位...麻麻地酸酸地個種感覺....
推拿就很舒服...
還有..rpp 不知是不是不夠輕....沒有觸電的感覺@@

還有一點@@就是可能他真的很專心..和他談話不會回覆太多@@(在dup 的時侯才會,不dup 的時侯不會)  他自己也說專心dup 骨時太用力不能說話@@

但正體很滿意..很用心的...

請問各位ching..覺得這媦豸l最甜最美是那一個@@?
我上去的時侯..剛巧各人也進房去了...

這厤up 得最好又是那一位@@?

引用:
原帖由 kitw 於 2013-11-29 15:56 發表
師兄如果想找按摩技師好的,可以試下Ruby,我個人就樓上骨來說就滿意了,始終不能跟那些十多年老師傅比的。

至於樣子最甜美,不計兩位老闆娘外,除了Coffee,你可以試下新來的丁丁。

p.s. 真正按摩高手,除了 ...
請問Ruby 樣子如何@@?
請問丁丁

按摩技巧如何@@?

多謝各位ching 推介Ruby ~ 昨天去試了...他的dup 骨真的不錯...
會dup 準穴位..有麻的感覺...thx thx ~~~~

請問各位師兄 丁丁和miumiu  對比ruby 來說, 骨技如何?

引用:
原帖由 wewa_168 於 2013-12-6 12:45 發表

骨技當然係 Ruby 高D.
那miumiu 和丁丁ok 嗎~?

引用:
原帖由 wewa_168 於 2013-12-6 15:37 發表

按我個人標準,兩個都達標.
那骨技miumiu 好些還是丁丁?

引用:
原帖由 koko331 於 2013-12-6 16:50 發表

Ruby 是長註這裡嗎?
好似會在這做多一段時間~

引用:
原帖由 messenger 於 2013-12-6 17:37 發表

的確很難作比較,始終好講夾骨緣。只能說丁丁處理我的肩膊時,留下我良好印象。
嗯  thx.. 那我有空時兩個也試試 miumiu 手骨可以嗎~?

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-12-6 23:36 發表
Bro Becky, she doesn't look like "Cheng Yung" at all…she looks like 佘思曼,and she is a very friendly local gal! : )
我也試過他...的確很nice ... 而且很健談.~~係外表望落去cool d~

引用:
原帖由 aero169169 於 2013-12-7 10:11 發表

昨天也試了Miu Miu, 果然是大眼靚女一名, 穿了條短牛仔熱褲, 修長白滑麍腿表露無遺.
她的按摩雖然是美容手法,相對比較柔的,但當我說我的腰背很硬很累, 她就用{幫我用力按, 按的位置很準,  ...
聽完你咁講~~我要訂佢為下個目標先~~

相關搜索目錄: 美容

尋日試過miumiu 整個過程很愉快..miumiu 很用心落力去完成這90分鐘..
dup 完後成個人鬆駛 有酸酸麻麻的感覺
而且miumiu 很細心, 用心 和溫柔. 還有很順得人意..落力.....
真的很享受這90分鐘~十分推介miumiu

請問各位ching 有冇人知apple 的骨技如何?

引用:
原帖由 messenger 於 2013-12-11 09:56 發表

etpooh兄也親身體驗了啦。她的跪背功夫也不錯呢∼
對啊...比佢跪到個背都出左"吧"一聲haha~ 同佢隻腳膝頭都成日吧吧聲..
kaka~還有佢用手"爭"都不錯~
跪完真係鬆駛~~仲有..本來90分鐘..一d 都無呃鐘 @@ 好似我仲多左2-3 分鐘tim ~

引用:
原帖由 william01 於 2013-12-11 14:13 發表
apple在港九大場做過,骨技不錯,推淋巴的手勢也很舒服。
thx william 兄~ 那我找日也試試他~~

叮叮和他比較會如何@@ ? 在想試那一個先~

引用:
原帖由 william01 於 2013-12-11 15:45 發表

丁丁樣貌、身型俱隹,服務殷勤體貼,已有多位師兄讚過(請參閱先前帖子)。
etpooh兄不妨一試。
thx william 兄~  嗯 我也看到

多位師兄讚過

..

但沒太聽說評論關於丁丁的骨技@@
不知他的骨技如何~?

引用:
原帖由 messenger 於 2013-12-12 16:25 發表

如果etpooh兄喜歡miumiu的骨技,也應該會滿意丁丁的骨技了
thx 信差兄 ~那我一定要試試這個丁麵先^^
另外我還想試吃蘋果^^

引用:
原帖由 messenger 於 2013-12-14 00:24 發表

全球暖化兄的報告次次都咁生動有趣,我仍未見見蘋果呢...
haha 信差兄我比你好彩
我見過真人^^ 但未試過
真人的確是cool 得來都幾靚^^

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-12-14 10:29 發表
信差兄,還沒有,不過一定會找個機會一見! :)
快d 去見下^^幾cool 幾靚女^^

引用:
原帖由 messenger 於 2013-12-16 11:24 發表

etpooh兄:我已試過Apple了 她不同coffee或miumiu的類型,樣子的確有份冷艷,或許我迅速找到一共同話題,於是只會覺得她外冷內熱....

∼Apple Appie∼

那天在廳等房時已先睹Apple背影,長直 ...
信差兄~我尋日試左 丁麵了~~的確很好^^
他好鬼馬,健談和熱情@@ 愉快的90分鐘 好快過了(好似爭少少時間未到就完左 好似而已) 但我也未真正能試清他的骨技@@ 因為太多野做..又按頭又按頸etc......但粗略的試過也可以的@@
唯一不好是他好像不懂rpp 但我會再去試多次他的骨技如何@@ 其他不多講了 因為丁丁不太想詳細披露@@但經過首次試丁丁 本人十分推介@@

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-12-18 23:37 發表
終於試到心目中的四手組合(miumiu+coffee),爆燈指數7-7.5/10
到年末選擇了一個滿意的秋記自選套餐
   主莱:彈牙丁麵     
   甜品:自家蘋果批
   飲品:妙妙咖啡 (聖誕特飲)

最令人心曠神怡:miu ...
globalwarming 兄對於apple 既意見我覺得很對=.=

你微笑而眼神在說話,一樣要估佢唸乜:   
需要耐心發掘

昨天本想去找丁丁但放假了 便去找他試試
不知道..一直古怪的笑容 不知再想什麼..不知他是喜歡還是不喜歡..我也捉不清楚..
他的樣子很冷豔...很識電人..還有dup骨時也中位的...聲音也很性感..
..整個過程我也比他牽著了@@ 很識控制男人@@ 可能他想我下次再去發掘..所以不會一次給我太多驚喜...
我是按90分鐘的@@ 時間很快過..
好像進去沖涼時是35分...到30分便要再沖涼..便完了@@
如果只基於dup 骨技巧..和 男人的欣賞態度..我會比很高分數..
但可能我和他不太夾..又或者我是第一次找他 他怕陌生@@ 我還是喜歡其他技師的態度多些@@

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 casperchan 於 2013-12-20 13:10 發表
敢問誰最年輕?
這堳雃h也是廿中的@@
如果樣子年輕的 可以找皇牌coffee

引用:
原帖由 messenger 於 2013-12-23 11:53 發表

etpoon兄,apple外表冷艷,其實內在熱誠的,我反而覺得她很情趣....
messenger 兄..我唔識講..同以到都唔方面講出黎@@ 我明messenger 兄點解講佢係

內在熱誠 ..但..我覺得有少少斤斤計較..

詳情係點樣唔講了^^ 可能人夾人緣我同佢唔係幾夾啦^^

秋兒最鐘意電人~~~~~~

尋日上左去本來諗住搵miumiu @@ 點知佢無開工。。之後搵左tina..@@"
tina 好溫柔細心 @@  按完摩 係推油前。。佢仲出左獨門秘技對付我 @@ (是什麼不說出來了 大家想知可以找他試試)

很舒服我都係第1次遇到技師出以招@@ 大家未試過tina 的 都可以找他試試 ^^一路按摩一1路傾計 遇快的90分鐘便很快過

了 ^^

之後在大廳坐左陣。。今日很幸運。。。。一路樂兒同我吹水。。一路很多技師在我面前走來走去。。平時一個也看不到。。。有魔鬼象徵既coffee(佢個衰野 今日11度..仲著住背心短褲係我面前走來走去)...有性感惹火的Apple...有新來的cc(他還說今天才過來。。不記得帶佢d戰衣黎。。一陣番去拎)....秋兒十分推介cc...下次試下佢先@@

引用:
原帖由 messenger 於 2014-1-15 19:45 發表

Tina有新招?   Coffee手法進步了,背心短褲是她的戰兒吧
messenger 兄 因為第一次做Tina...所以唔知係唔係新招啊@@  
coffee 既乜野手法進步了@@

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-1-16 11:08 發表
上次tina有招(螞蟻上樹)不知是否新招?以前未試過!
ken兄...我見識少...其實螞蟻上樹即係點做架@@?

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-1-16 15:44 發表
我還欠一個就做過晒了
水晶:白滑暖手。
咖啡:靚樣身材勁。
韻芝:女友feel。
天娜:野性好玩。
丁丁:溫柔體貼。
Ruby:按得明星相。
Miumiu:大眼靚女。
Apple:最後未試。
haha ken 兄..我同你掉轉 我試左apple 但仲有水晶韻芝未試@@

相關搜索目錄: 水晶 咖啡

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。