推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

49 12
發新話題

秋之樂Spa

隔左一排無上秋之樂..尋日再上..一開門...邊見到靚靚秋老闆....無見一排..索左..又靚左~
仲要著到鬼死咁sexy tim

入room 前見到娜娜  果然係一個美女 有冇c兄試過~?

之後秋兒介紹彤彤~

彤彤..幾靚女...係個種...我見由憐個類形......
唔好以為

我見由憐就好細佬女....佢個身形都好fit 下

一邊享受一邊聽童話
聽佢講番佢d野..覺得佢好孝順女 顧家~ 生活環境唔係太好更家憐愛多三分
走個時 彤彤換左衫...又轉左一個look 有少少cutie 似的 套衫同佢style 好襯

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-4-9 17:06 發表

沒問題哈,我把票放戲院售票窗口了,去到戲院說我的名字就好了,

我去了..說秋老闆請我睇的 放低了票~但..他們說我是白撞的~ 唉..都是去秋兒到睇秋季景色好過~

引用:
原帖由

Mia33

於 2014-5-12 14:25 發表

今日有coffee,彤彤,祖兒,tina,小燕子,紫紫,萱萱
晚上仲有嘉嘉

今日邊位靚老板睇場~@@?

回復 926# 的帖子

哈哈 尋日上去見到秋兒。。。真係好似見鬼咁。。。。。見到豔鬼。。唔係鬼邊有咁靚女。。無見一排。。塊面又尖左d 又瘦左。。。
同秋兒吹左陣水。。真係開心。。又見性感既coffee....真係忙到爆。。晚飯時間。。一早叫左外賣。。未到已經要去服待客。。出番黎。。外賣到左。。凍駛都未食得。。又要入另一間room...
仲有見到似barbie 公仔既嘉嘉。。。著貼身連身裙既紫紫。。誘人既祖兒。。OL既可可。。豐滿既angel。。。。。

上星期四又去探秋兒~~
約左嘉

嘉~

嘉喜按得好~服務也好~^^ 他不想我寫太多所以就這樣算了~^^

最近試過大家所講既韓妹丹丹...個身形好fit ..推油ok.. 服務態度好好。。

又試過joey
joey..的技術型的技師。。。而且

服務態度也好好。

最後又再一次試Tina..

再試他那招 螞蟻上樹∼∼ 按完背也鬆了∼

回復 1428# 的帖子

haha 聽完信差兄講..我又上左秋之樂一次..
雖然常上秋之樂..但也不知小喬是誰...

上到去...原來是認識的...之前按過的....
就是某間最多人去的場...堶悸煽舅悀p美女=0=0=0=0=0=( 大家要錫住佢個位):
哈哈..又享受到他的陽光氣息...
全程90 分鐘...一面享受他的溫柔....一面他也不停地跟我說話...
我本來想誰敢用小喬這美女名字...原來是他...他也配得上的~^^

昨晚上去一試 香香...的確是互動性很高...很主動..很順得人..

引用:
原帖由 messenger 於 2015-1-6 11:06 發表

連etpooh兄都試了香香
嗯 信差兄介紹咪試下...~~ 同埋以個場主持人好~ 得閒都會上下去=0=  而且想探下minnie, wing ...都係我既A list  想上黎聚下舊

引用:
原帖由 gooder 於 2015-1-8 16:24 發表
請問佳麗今日會番?
引用:
原帖由 Mia33 於 2015-1-8 11:02 發表
大家早晨呀,今日有tina,祖兒,阿咪,心兒,
minnie,寶兒,阿wing,香香,琪琪,

今日仲有新同事瓏兒,
佳麗都會返

引用:
原帖由 messenger 於 2015-1-8 19:58 發表

原來minnie與wing是在etpooh兄之A名單之內,我也想試試wing呢∼
嗯 我想minnie 不用我介紹了....至於wing..無論 功夫和態度都很好 又是佗地 身材仲

引用:
原帖由 白貓兒 於 2015-1-8 20:01 發表

我以前在別場做過wing 几次。
haha 那我與貓兄也眼光相近...貓兄最愛的minnie 我也很喜歡~~

引用:
原帖由 beechan81 於 2015-1-9 07:34 發表

心兒,係我在呢個場黎講暫時會encore的唯一一位同事。part1&2手勢、態度都好好,有講有笑,洽如其份。樣子、身材都係我喜愛既類型。
有冇試過 wing or minnie?

引用:
原帖由 ken19lam 於 2015-1-9 10:45 發表
昨晚再度同米妮溫馨,感覺比前更享受
haha 米妮...最有樸實的感覺 不似一般會哄你的技師那樣的態度...

引用:
原帖由 globalwarming 於 2015-1-8 17:34 發表

C 兄,
佳麗D手勢得唔得?   
長髮輕盈,外型吸引,想入表申請
佳麗我都唔知~ 我都想試
但global 兄記住 佳麗係 新入行...唔好嚇怕人之餘還要 多多教導global 兄的經驗

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-11 11:58 發表
minnie休息
柴哥都黎搵minnie @@?

引用:
原帖由 globalwarming 於 2015-1-13 09:44 發表
不一樣的佳麗
入表申請魖簽o到編配,初會佳麗,
亦聽了師兄們鴷m囑,好多時要親身
去體會才能領略,報告的筆墨未必
可以貼切形容,

富有時代感長髮和化妝的她有一雙
棉花手,感覺柔軟,屬美容院手勢
亦有 ...
哈哈...最簡單解樂係...對多幾次睇下會唔會淡~

相關搜索目錄: 美容 化妝

尋日再上去...搵秋兒聾U..再與minnie 再續前緣...
無見一排...

minnie 按穴比之前更準...part2 ..更加溫柔...
minnie 真係無得頂

引用:
原帖由 白貓兒 於 2015-1-21 18:30 發表

同意,所以我今晚也是和minnie约定了哩。
哈 貓兄當然最清楚了..
有貓兄既指導...minnie 愈來厲害了=0=

引用:
原帖由 simon_kkk 於 2015-1-21 19:44 發表

按功出神入化了
嗯  不指part 1
part 2 也溫柔到頂點=0=

引用:
原帖由 白貓兒 於 2015-1-28 11:11 發表

Wing 是長髮瘦底的本地人。
仲係有料之人來的=0= 還有按骨都算有力..ok的

引用:
原帖由 kenabc123456 於 2015-3-4 13:00 發表
陀地佳麗=叮噹? please advise
佳麗 ..就是佳麗...
是一個技師的名字

尋日又上去秋樂..見到駛兩個靚靚老板娘~~試過後生靚女既叮噹..~~~ 又見到有ching 所講既乳牛...應該係琳琳..
同見到..好耐無見到既丹丹...無見一排又索左~

星期一上黎秋之樂..無見秋兒一排...秋兒唔知點解可以條腰又瘦左靚左..但其他地方又無瘦,..秋兒介紹BOBO 比我...
BoBo  外型幾好..屬於細細粒既女仔..
bobo 係樓上骨黎講....揼骨可算是超班了...
part 2..bobo 都好細心...各方面都很好~

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。