推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

紫荊

昨天上去搵了joanne,的確是很清純溫柔的感覺~^^ 推油也不錯~~
按摩期間像朋友般傾談 感覺良好~~~~有陽光女孩的感覺
第2 part 也很細心溫柔
只是joanne 比較清純 搵他的ching 要錫住佢啊

引用:
原帖由 messenger 於 2014-5-28 11:19 發表

理解global兄所提及半年前的Joanne....如晨光,現時再添份嬌媚
回復 2462# 的帖子
如陽光伴我清新笑迎面<--- 哈哈就係以個感覺

佢仲唔知做乜成日用D乜野眼神黎望人tim啊

。。。。

尋日上去...可以做到精品技師 夢兒~夢兒....果然名不虛傳~ 按摩很細心 也到位..
他的功力..在樓上骨來說可以說是數一數二了~
而且過程中很細心...也很健談..

至於part 2 ...我不知大家所說的放風箏是什麼..
但夢兒的手法很溫柔..很舒服的..過程中很有女友的感覺

完了part 2 後..時間差不多還餘兩三分鐘..
夢兒也很積極的問我要不要按頭...(正常的技師也會說夠鐘了..便完)
他不止按幾下...很用心的醒了我一段時間...
給他按完頭和肩..也鬆了些...

相關搜索目錄: 精品

昨天上了去~本來約了詩詩~
但因為有位客人想要 又見coco 有空 所以讓了給他 做多次coco...
coco....
真係無得講乜野唔好了...學上面那位那兄話..就是太難約=0=但咁岩比我插到位=0=

昨天給coco 幫我肩頭"續筋" 真係即刻鬆駛...

K骨又好...又靚..又好身材...真是精品技師難得一見的

出房見到 另一位精品技師..夢兒放完假了 @@

相關搜索目錄: 精品

星期二晚上上去找ruby..一試ruby 之後覺得  服務態度真是一流~
又識得幫我"續肩筋"
樣樣野肯學肯做..真係好好態度...有潛質~~

出來之後見到柴哥和simon 和一班靚女一齊食飯..
十分開心熱鬧..再次多謝simon 和柴哥的款待~~

尋日上到去...一入去便見到 兩個靚女孖公仔....mimi 同 joanne..之後同mimi 入左房...
估唔到...mimi 按穴幾準下...一開始就按下頸..
可能我唔夠訓...佢幫我按後尾枕個位好舒服..
之後背同肩都好舒服...
按按下聽到出面  柴哥同美女們既開心聲

全程mimi 都好細心...好舒服..
出門前mimi 仲幫我拎柴哥拎黎既30+靚靚車厘子 比我食=0= 真係食到心又甜口又甜..
可惜出到去同柴哥緣慳一面..
走前...mimi 仲要再比車厘子我食...真係細心體貼...

引用:
原帖由 v4015 於 2015-1-27 12:03 發表

俾你講到有尐身痕想上去添
就去試下啦=0= 等佢地幫你解痕=0=

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-27 11:50 發表
eptooh兄你好, 唔好意思,小可的聲浪打擾到你,見諒 ! 講開mimi,有幸mark過佢韔hing無不 ,呢度D技師們真的深不可測,各勝擅長,哈哈
haha 無打擾到我..
我仲想出黎同你地一齊開心tim      多謝柴哥D 頂級30+車厘子=0=

引用:
原帖由 v4015 於 2015-1-27 14:38 發表

有邊個好介紹呀,PM我啦,小弟鍾意少女型好似以前Jenny或者Joanne類型
哈哈 joanne 仲係度做的~可以再搵佢=0=
似joanne 的就係mimi =0=  按骨很舒服
其他少女組我都唔係試好多...所以介紹唔到你了..sor sor

引用:
原帖由 水流柴 於 2015-1-27 14:37 發表
哈哈,那幾時想上去,pm小弟
好 想去pm 柴哥
你買個D 車厘子係唔係塔斯曼利亞`? pm 話比小弟知幾錢可以嗎=0= 哈哈 想自己買黎食

回復 4292# 的帖子

下次ching 可以試試先同老板娘講你的要求...老板娘唔多唔少都會知女女的態度如何而派發ching 心目中想要的技師
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +21 我很認同 2015-2-2 11:50
  • 水流柴 威望 +21 我很認同 2015-2-2 11:50
  • 水流柴 金錢 +21 我很認同 2015-2-2 11:50

上星期做過michelle   michelle 真的是大力金剛指..很用心的按...而且身材仲好fit tim

星期1 coco 終於回來..可以再與她一聚...
coco無論各方面...我都十分滿意.......諗唔到可以挑剔的地方
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +23 多謝分享 2015-3-5 10:10
  • 水流柴 威望 +23 多謝分享 2015-3-5 10:10
  • 水流柴 金錢 +23 多謝分享 2015-3-5 10:10

引用:
原帖由 william01 於 2015-4-12 11:05 發表

很同意etpooh兄對Michelle的觀感。Michelle是我其中一杯失而復得的茶,
去年在別場認識,紅牌難約,但竟有幸一再mark到,彼此投緣。
她離去後本以為緣盡,卻想不到可在荊中喜相逢。

遇上樣貌身材合心意的技 ...
哈哈 那ching 要去同佢聚多幾次keep 住contact 啦~

相關搜索目錄:

尋日見coco 放完假番黎所以再上去搵佢...COCO 次次都係咁好的揼完之後...出廳見到好多靚女...

有joanne yuki febe nana
仲有柴哥係到tim..
哈 之後仲見到個師兄對住yuki febe nana 三個揀左好耐都未揀到(joanne coco 都要收工)..個個師兄梗係花多眼亂...朵朵都咁好..唔識採了
足於柴哥比yuki拉左入房 ...之後個位師兄就揀左febe 了~

回復 4830# 的帖子

哈 咁柴哥我下次都試下佢先

今次上紫荊搵yuki...yuki 幾靚女..身材係纖瘦型得黎...都好有料...大家試下就明我講乜了~~~~
上到去見到柴哥..多得柴哥..按完之後有甜品食=0= Häagen-Dazs個隻三文治雪糕...仲要係同好多靚女圍住你咁一齊食
本帖最近評分記錄
  • 水流柴 體力 +31 多謝分享 2015-7-4 13:12
  • 水流柴 威望 +31 多謝分享 2015-7-4 13:12
  • 水流柴 金錢 +31 多謝分享 2015-7-4 13:12

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。