推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

29 12
發新話題

秋之樂Spa

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-4-30 00:26 發表 閉關修心養性了一陣子,又出來不同地點考察鵅A見到不少風格奇特鴽獀v,有的懂得做男士facial,佢話可以幫我做 facial,如果係,我當然會試赤條條地...南北兩極可以同時享受,正!  又有縹緻四眼妹,唔肥唔瘦 ...
這個 Annabelle 係唔係同另一個場的 Annabelle 同一個人?係別的場見過一次,白皙年輕既美人,載著黑框眼鏡,眼大,外表好似好乖好斯文,但同你對望時對你放電,帶點挑逗既笑容同眼神迷你。是否這位?

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-6-27 13:06 發表 今日有annabelle加入
Wow,又一紅人美女加入。

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-6-30 21:40 發表 咁膠麍F苦,跟本無得救!七一上街都只能渲洩鴾ㄩ﹛A年年交税但乜Q蚍くㄤL,我黚嬤D好簡單卑微,只係想全年用來減壓麉鰤弦}支可以報銷減税,所以依家制作緊遊行標語横額。不過我會遊 ...
比較 Annabelle 既按摩技術,更懷念她的廚藝

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-6-30 22:30 發表 的確屬有口福一族,好似識整好多莱式,有次佢帶自家湯返公司飲,大方地分了D比我,手勢好正!
看來 globalwarming 兄甚得 Annabelle 歡心,Annabelle 個性爽朗直接,估她只會對她喜歡的人才會分享她的迷湯。

引用:
原帖由 messenger 於 2014-9-20 16:53 發表

wewa兄也喜歡小喬的手法,最初以為這位小妮子只著重於推油,尤其在寒冬時,會感覺到她的手溫很暖;及後她得知我常頸膊累,每次都用心幫我按頸位,又按得好好喎。
期待與小喬既相聚

引用:
原帖由 messenger 於 2014-9-23 09:50 發表

她也期待著wind_wind兄吧....
哈哈,期待不遠

小酒窩同紫紫都係青春少女組的嗎?

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-9-24 14:53 發表 係呀,紫紫明天上班,小酒窩星期四開始上班
今日好齊人嚗豸l

收到通知,原來現在入秋了,再一次懷荋虧搘h這秋祭樂園與 小喬 相聚。眼看T-shirt 加熱褲,一身屋企打扮,重以為入左小喬閨房。

「哈哈,我有乜野唔同左啦?」再一次聽到動人開朗既聲線,甜美既笑聲,霎時感動。頭髮長了,清減了,清秀了,變得迷人,之前因失去聯絡既苦悶都一掃而空。

互相細聽對方訴說身邊趣事。享受茪[違既美容院式推油,二十多次既默契,力度同位置已清楚不過,用掌心在身上輕點按摩油,緩緩細緻揉按和推壓,溫柔來回推滑,唔單止將個多星期積累既疲勞得以減輕,全身肌肉放鬆,還為五官以及心神溫柔按摩,享受實實在在的溫暖如霧圍繞。這一刻,我還有藉口去埋怨這個世界對我不好嗎。

做一回周郎,欣賞小喬既舞姿,纖細軟棉棉既指尖在背上肆意起舞,全身酥軟麻癢,轉身面對她時,看著她那面對你時一樣專注溫柔的眼神,讓人迷醉......

臨別一刻,不禁想永遠停留係呢一刻。臨別那種醉人既香味教人很舒服。我忽然又有那麼一點不捨得了。總是在這一刻,才特別留戀,特別不捨。

差唔多既描述,似曾相識吧。

曾經一度失去,才知道她在自己心中有這樣的份量。如今新形象的她,新的開始,要好好珍惜了。

是上帝仁慈,親切,雅致,高雅的晴天溫暖既禮物,或是沉魚落雁,閉月羞花既天姿國色,名字不太重要,要說重要的,係可以繼續每星期的溫柔,每星期的期待。

繼續珍惜,繼續期待與 小喬 的相聚。

亦希望她在這裡發光發亮。

相關搜索目錄: 美容
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 威望 +30 精品文章 2014-9-26 14:29
  • 斯坦利 體力 +30 精品文章 2014-9-26 14:29
  • messenger 金錢 +50 確實是精品文章 2014-9-26 10:59
  • messenger 威望 +50 確實是精品文章 2014-9-26 10:59
  • messenger 體力 +50 確實是精品文章 2014-9-26 10:59

日本男士最近選出演藝圈「五大誘惑女神」,這五位女神必須身材臉蛋兼具,而且魅力絕對令男人把持不住、難抵誘惑,結果壇蜜、藤原紀香、綾瀨遙、深田恭子、真木陽子,成為日男的最愛。而要數秋樂既誘惑女神之一,非 Michelle 莫屬。

當日與 Michelle 共度 90 分鐘,都唔係好記得她著乜衫,因為全程都著眼於她既身材上。

由於頭同肩膀比較疲倦,所以 Michelle 先幫我按頭,帶點髮廊同美容院既手勢,跟著慢慢按肩膀同手,細心而力度溫柔。可惜我未能集中精神享受這舒適按摩,因為在按摩其間真的很不安份,唔係講緊我,而係 Michelle 在按摩其間不安份,軟滑既指尖不時作出輕摸挑逗行為。好在我定力夠,先至忍住避過了一場噴血失救場面。      

轉身後,Michelle 變得好體貼,真係好貼。年輕尤物,係唔係年輕呢家野,唔洗問 Michelle,只需憑自己雙手找出答案,經雙手檢驗,皮膚細嫩軟棉棉,真係好X棉。膚色方面,一種常在海灘見到比基尼女郎那種黃金既陽光膚色,給人一種開朗既感覺,又有一種性感既感覺。身材帶點凸出,不要問我為什麼對 Michelle 身材這麼清楚,師兄們找她時就知道原因了。柔順馴服,峰巒滑膩圓挺,又係一個欲仙欲昏,春情滿室既結局。

睇怕這裡還陸陸續續有師兄在這裡發生流血事件..... 流鼻血事件。

評分:5* = 優: 分分鐘付出比收穫少,對你信任唔會同你斤斤計較;你自自然然應會識做;

相關搜索目錄: 美容
本帖最近評分記錄
  • globalwarming 金錢 +30 誠意分享 2014-10-6 23:07
  • globalwarming 威望 +30 誠意分享 2014-10-6 23:07
  • globalwarming 體力 +30 誠意分享 2014-10-6 23:07
  • messenger 金錢 +50 有heart的報告 2014-10-6 11:58
  • messenger 威望 +50 有heart的報告 2014-10-6 11:58
  • messenger 體力 +50 有heart的報告 2014-10-6 11:58
  • 斯坦利 威望 +20 多謝分享 2014-10-6 08:51
  • 斯坦利 體力 +20 多謝分享 2014-10-6 08:51

遲來的恭賀,祝美麗動人既秋兒生日快樂

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-10-9 13:10 發表 多謝大家呀,記得25號仲有乳豬,蛋糕,紅酒,打邊爐
這樣既話 25 號一定要黎啦

相關搜索目錄: 紅酒

秋之樂丹丹 ,雪白誘惑女神

如果 Michelle 係陽光既誘惑女神,咁丹丹應該係雪白既誘惑女神。

當日見她一襲碎花連身短裙,充滿古典美,超短裙將她那修長玉腿表露無為,真的春光盡現,眨眼都唔想,唔想浪費每一秒欣賞她走光既機會。

比起按摩,丹丹比較精於推油,在身體穴位,一拿一放地交替推拿,細心來回推按,油亦用得比較少,推油後用毛巾溫柔擦乾按摩油,不會有油淋淋既感覺,頸項同肩背都有舒筋通絡既感覺。按摩期間全程笑容滿面,一位笑點低,鐘意笑既人。

轉身後,感受皮膚細嫩軟棉棉,享受溫軟嬌體依靠上來既體貼,身材如鄭秀雯既高挑,Slim 同白滑。不要問我為什麼對丹丹身材這麼清楚,同一個答案:師兄們找她時自然知道原因了。柔順馴服,一陣銷魂蝕骨的親近和細緻的撫揉摳捏功夫不久將我征服下來,又係另一個欲仙欲昏,春情滿室既結局。

鐘意鈰既,女友Feel 既師兄應該都會被丹丹吸引。

評分:5* = 優: 分分鐘付出比收穫少,對你信任唔會同你斤斤計較;你自自然然應會識做;
本帖最近評分記錄
  • messenger 金錢 +50 很有同感! 2014-10-12 22:31
  • messenger 威望 +50 很有同感! 2014-10-12 22:31
  • messenger 體力 +50 很有同感! 2014-10-12 22:31

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-10-13 08:54 發表 十分同意,丹丹嚗蝷O已經開始爆發,我都已經將佢齔級提升到 5*了
想不到丹丹能從 Globalwarning 兄中咧 5* 評分,丹丹還真利害。丹丹真的令人難忘。

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-17 14:11 發表 紫紫今日榜上有名,wind_wind兄有機會去見見這位青春少女了
可惜都係未能遇上

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-15 20:59 發表 看回去年9月自己試了Michelle後的分享:「推按功夫比想像中還好,給予我很實在的感覺,原來曾在大場任職。在適當時候又會說說笑,令氣氛更輕鬆。到最後的時刻,她不會只顧專注於那程式操作,卻會營造情調...含情 ...
多謝信差兄精彩分享,Michelle 真的有種獨特情懷

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-17 14:11 發表 紫紫今日榜上有名,wind_wind兄有機會去見見這位青春少女了
哈哈,又miss 左,看來真係要預早 booking

引用:
原帖由 半j毒男 於 2014-10-20 13:45 發表 我只試過晴晴同心兒,希望可以試到michelle!
期待師兄既Michelle 分享

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-21 16:21 發表 wind_wind兄:今日又有紫紫喎
這麼突然 !

有冇師兄可以形容下 阿 wing 係點既樣?

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-10-24 17:49 發表 高高slim,大约1.61cm可愛,斜咩袋,性格開朗香港後生女仔look
謝斯兄分享,看來又有一名美女要試了

引用:
原帖由 messenger 於 2014-10-24 17:53 發表 記得她是踩背高手,可惜在秋樂未能發揮到吧
踩背咁利害 !

恭賀秋之樂一週年,祝生意興隆,愈做愈大。

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-11-7 13:27 發表 今日有新同事kk。
唔知係點既樣?

引用:
原帖由 william01 於 2014-11-4 23:51 發表 唔知Pixmaa兄有否try到?我就try左喇!自生日會與Angel再結骨緣,重新「撻著」後,溝通無礙,距離比前近,並肯定對方是自己杯茶。Highly excited了幾天,再以行動支持,從5號房到4號房,大家有heart,非常 ...
Angel 幾吸引咁

相關搜索目錄:

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。