推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

80 1234
發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

mark既錢係慳左, 之但係d技師唔同你留客, d客走晒, 到頭來都係得個桔

回復 #45 happycamel 的帖子

camel兄, 你走投走去邊?

睇尼要封番封老毛先喎

師兄, 今晚又有收獲喎

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-23 01:14 AM 發表
又有新技師上場
檸樂和檸七...
可能是今個夏日消暑佳品!  
咁你今日飲左檸樂和檸七未

將條野推番上黎先.....

距離上次到GFS以經差不多2個星期, 今次上去雖然人面依舊, 但感覺上生疏左。

頭號技師珊珊因仍有電mark在身, 未能相見; 欲找二號技師阿盈, 原來又在大假中; 故找鞋弟代為安排。此次為小弟服務的是叫Kelly, 雖然此技師力度及骨技未能與頭.二號技師相比, 便她仍非常落力, 小弟亦甚欣賞

[quote]原帖由 billchan 於 2006-9-3 01:12 AM 發表

信差兄,由於駝兄已在征途之上,恐怕已不及答你此問,不過,不用阿標代擬,答案已躍然紙上 : 沙漠般的熱情 ! [quote]

回復 #229 messenger 的帖子

師兄, 剛在祖國回歸...

how 如痴如醉, 能與在下分享一下嗎?

引用:
原帖由 雲師兄 於 2006-9-11 11:33 PM 發表

vas = HD飛腿
HD飛腿, 非同帆嚮

尼排out out 地, 屈兄借問聲拎一拎是什麼?

昨日臨時有急事, 放了鞋弟鴿子.... 睇黎最快都耍下禮拜先可以去拎野了

引用:
原帖由 Doer 於 2006-10-3 02:39 PM 發表
其實我地個個都覺得GFS好,個個都係fans,就係因為咁,愛之深,責之切,見到一間好的場,居然在服務方面因為個老闆而犯錯誤,對於一間好的場,實在唔扺.如果係第二間我地唔緊張的場,我地講黎都曬氣
100% AGREED

回復 #389 keung1128 的帖子

無人叫你一行出礞f就話自己係乜水嘛...

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-11 10:37 AM 發表

係喎! 一件數碼KEN夠照啦!

如果唔係.....吹雞一齊唔再上去咯!
我都係得你照顧

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-11 01:05 AM 發表
今天見鞋弟的新主任制服
黑色打摺裙、黑色外套、淺紅恤衫、啡色短靴
似日本高中女學生打扮

亦先睹為快,見了新侍應制服
白色拉鍊上衣、蘇格蘭格仔短裙、配白短靴

又來一次制服誘惑!
小弟未睇過套新制服, 但聽完描述後, 好似現在套制服著得佢地young D

乜有大project都唔叫埋我呀

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-16 10:05 AM 發表

點會呢?
可以無數碼港,點可以無數碼KEN呀!
必定會叫你黎.......

找數嘛!
你真係夠老友呀

回復 #558 messenger 的帖子

師兄, thank you for your kindest help yesterday evening

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-26 11:17 AM 發表

哎! 你個數碼KEN丫!

成日涫水熝腳!
無計啦, 我都唔想.....M日同你響"一打"房一路搖住一路拎住咁談心

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-27 01:57 AM 發表

我向來唔鐘意夾band
只鐘意組織情侶二人組
又唔係要同你夾足3粒鐘... 最後〃伔d番俾你情侶二人組羅

回復 #573 messenger 的帖子

點止熱門之選啦.... 簡直係非試不可

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-27 07:43 PM 發表

你好似一個都未試過喎!
我都想去試bu近來總係事與願違

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-29 01:44 AM 發表
數碼KEN兄終於搖左一搖
問他要報告,他只給我四字成語
你們猜猜是那四字?

提示: 第四個字是 - 外
Last Saturday was a big suprise for me ...... 搖's dup skill was not my cup of tea, even bro Message strong recommand to me, I am quiries about that before I go up to the room ......

After the 2 hours service, I have no question about her and know the reason why she had soooo many fans.... She said she didnt show me everything cause she knew man loves "FRESH" I think I will re visit her soon or later...

BTW, her "SOAP LAND"'s skill is very rememberable

引用:
原帖由 messenger 於 2006-10-31 12:51 AM 發表
時間: 昨天下午二時四十八分
地點: 駕駛著於灣仔街頭中

致電HD...

差: HD,今日有無景呀?
HD: 麻麻地啦!
差: 我剛派完信,依家係灣仔,有邊位得閒?
HD: 依家無呀...最快果個「秋」天都要等多一個鐘
差 ...
咁你後尾去在邊樹

回復 #613 messenger 的帖子

鐵乜鬼柔情呀, M自己笨就真

80 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。