推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

Thanks KING SIR

引用:
原帖由 kim macky 於 2006-12-1 04:26 PM 發表

who is MM?
又係一個靚女主任囉

回復 #924 funcheung 的帖子

MM返早班的, 去探下佢啦

回復 #926 happycamel 的帖子

咁佢有無肥左又瘦左

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-5 12:15 AM 發表

瑪姬聽晚回巢啦!
仲有佢好姊妹阿賓都有可能返來!
我都好想再找BB
秋香姐應該都係放假姐
同柏植都幾啱KEY
果然新人事, 新景象

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-11 07:23 PM 發表
數碼健兄原來係王子 失敬 失敬
小健並非什麼王子, 亦非什麼報仇。今次只是上去試探敵方齔篧, 以便日後作出相應佈處

引用:
原帖由 6769 於 2006-12-12 09:54 AM 發表
應該係相應 !!!
多謝局長提示

回復 #986 messenger 的帖子

We will very busy afterwards, thanks for info

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-27 10:05 PM 發表
佢甘大舊 的確係無理由見唔到既!
咪係囉, 仲要係坐響第一排, 咁都可以當透明, 死未

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-12-27 11:27 PM 發表
'但如果你曾經當糧期尾或月底時,或者佢地無客靜過鬼時
「差差,得唔得閒上黎呀? 好靜呀! 上黎陪下我啦! 叫埋阿邊個阿邊個上黎喎!」'

慶幸今期我自己既No.1主場無咁對我.

信兄你咁明插MM,
尼壇 ...
貓兄, 擺到明係插佢啦....其實個重點係"有事鐘無豔, 無事夏迎春"響賣service鵀瘛~裡面係唔work... 你月尾水靜鵝飛時, 就識得Md熟客幫拖; 你爆場時就話等45分鐘都唔得! 我知, 通常電卜等15分鐘好正常, 30分鐘最max, 45分鐘就好depands; 但係要知道, 宜家唔係一個生客打上尼落booking, 而係一個你見佢仲多過見屋企人嚗糮打上尼落booking, 唔通驚佢放飛機咩

仲有可謂電卜先, 係唔係規定2個半鐘頭前打電話上尼落booking先叫電卜, 早30, 45分鐘打電話上尼就唔係叫電卜若果佢d態度仲係咁, 真係去第二度消費好過

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-11 06:54 PM 發表
各位喜歡專心享受揼骨推油
而自問斯文非敗類,懂得尊重技師的骨友
可以一試這位年輕、甜美、趣繳
乖巧、可愛、骨技也可取的K-100小妮子
Then !)) can not serve me lor

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-15 09:46 AM 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
我什麼都睇唔到

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-3-1 10:07 發表

MM 走得咁突然既 ?
新力清啤, 係有d野喎

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-3-2 09:12 發表

唔知有左d乜野呢 !?

早幾日先講話, 等HD回歸先再去, 估唔到即講即中 !
真係唔知有左d乜

引用:
原帖由 messenger 於 2007-3-2 01:05 發表

HD係唔係咁大號召力呀!

佢一返來你地就排住隊上
你唔得閒jar, 若果唔係你第一個上鬙h啦

引用:
原帖由 messenger 於 2007-3-22 09:17 發表
試了新出師早班休休鹿
.....很美麗的少中女

令人愉快的待客態度
.....「信生,很高興為你服務!」

不甚像初出師的骨技
.....緩慢、流暢、用心、也算準確

最喜歡她的循序漸進式....
.. ...
乜你打爛左個齊砵

昨日重遇QQ. 煥然一新...

精精飽滿之外, 骨技亦有所提升。原來伊人剛"補師"回來。

不經不覺就過了 "愉快三粒鐘"

我都突然想起QQ添...

引用:
原帖由 雲師兄 於 2007-4-28 00:36 發表
能遇到信兄 數碼兄 , 小弟亦感到非常榮幸
ME TOO

引用:
原帖由 messenger 於 2007-5-2 13:25 發表
「....邊個係人, 邊個係鬼, 我睇得出.....我話係就係, 唔駛証據....」

題外話...發覺到你的簽名檔...
今早記不起在那處聽過這段話...
剛記起了!
都係偶然看到司棋姐這段戲,說時都幾有氣勢架!
你漏髐@句「...你唔好對號入座....」

尼句都好正

引用:
原帖由 messenger 於 2007-5-3 14:07 發表

我鐘意從嚴喎!

昨晚又同你的摯愛技師樂檸一同下樓
我覺得她愈來愈美麗!
你竟然又去左GFS....

引用:
原帖由 messenger 於 2007-5-17 00:29 發表

原來數碼健兄試了...
佢話麻麻地咋喎!
力不是無, 但感覺很"死"

引用:
原帖由 messenger 於 2007-5-18 01:17 發表
也向美女侍應C致意!
我也向侍應small man致意

引用:
原帖由 messenger 於 2007-5-23 19:52 發表
再見喇鞋弟!

祝願妳離開好運來後
仍會繼續好運來
祝福妳!
WISH HER GOOD LUCKY

引用:
原帖由 messenger 於 2007-6-16 10:30 發表

上面有時都有紅豆沙食架!
唔好食咁多豆呀, 痛鬼死你

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。