推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

紫荊

童童一次滿足我三個願望

今天的我打倒昨日的我 不久之前我仍然堅持休骨一個月,點解?因為我覺得樓上骨已經開始變質,按摩已經成為點綴,漸漸令有要求的我產生厭倦

但當今日聽到某位朋友既一席話,令我改變原來既想法
入返正題,今日收到老闆娘通知,來容大約係咁既「今日有新女仔,信我一定岩你」這段文字我都不知看過多少次,今日我再抱著(應酬)的心態上去一看,因為未知會唔會入房,所以帶上一點心意上去,一開門就見到新面孔坐在梳化上,長頭髮的她跟我既至愛一樣辮子往一邊放,有一種美,一種高貴優雅既美麗,有一點似楊恭如,當老闆娘問我會否入房一試,我表示仍要想想,但當見到差兄既信息,就知道應該一試了!

係我淋浴更衣期間期間,童童已經整好床舖,當我沖完身之後,童童馬上幫我抹身坦白講,我在紫荊一年那麼長時間,都係第一次有女仔幫我抹身 抹乾淨之後,穿上熟悉的一次性藍褲子,童童問我點解要穿褲子吖 我說我害羞嘛

由於已經知道童童是尖東某大桑拿場出身,所以我對她的要求一定會更高,上床,在開背的一刻我已經估到她在那間出師,我問童童我有無估錯,我果然一擊即中
雖然我未去過那大桑拿,但那套手法,次序,用力,我都感受了很多次,我對那手法及次序特別的深刻
童童的確無令我失望,甚至讓我有驚喜,首先童童先按左邊背,每一條筋都來回很多次,而當某部分特別脹既時候,童童都會細心照顧,單單背部就已經用上三十分鐘的時間
不得不提既係童童係好連貫,按完左邊背就到右邊背,然後到肩頸,左右手,在這過程中,她的雙手未曾離開過我身,每分每刻我都處於享受狀態
我個子雖小,但我自問相當受力,當童童按到大脾既時候,我竟然受不了,要和她鬥力,要縮一縮,按完雙腳之後,我竟然喘氣起來,但雙腳真是鬆唒,對於經常運動既我,係一個最佳既治療
按完全身時間已經不多,馬上就推油,童童先用力推全身一次,然後去到patpat既時候就溫柔起來,名副其實既剛柔並重
但其實此時時間已經不多,因為時間緊湊所以我只想純按,但她使出一招九陰白骨爪,令我投降了,一路R一路拎枕頭,手始終都唔離開我身,當轉身後,我再望真童童,真係好似楊恭如,在彼此凝望既時候,時間就好似停頓了一樣,呼吸都靜止了。整個空間只可以聽到我倆的心在跳,其實每次我都需要好長既時間,但是童童可以用五分鐘就把我灌醉,點解?她讓我緊張,她令我害羞,就係一種女朋友的感覺 不激也不火,是我一直所嚮往的

出左房之後,我第一時間wechat比我朋友和她說一聲多謝,就係因為她一席話,比個機會自己,比個機會別人,今日這一骨的確讓我刻骨銘心

最後,我誠意向大家推薦,想舒筋活絡,想好好讓身心休息,童童係一個不二之選

相關搜索目錄: 運動
本帖最近評分記錄
  • globalwarming 體力 +45 現場一樣,讚! 2014-3-30 00:18
  • globalwarming 威望 +45 現場一樣,讚! 2014-3-30 00:18
  • globalwarming 金錢 +45 現場一樣,讚! 2014-3-30 00:18
  • James.Ko 體力 +25 多謝分享 2014-3-29 10:36
  • James.Ko 威望 +25 多謝分享 2014-3-29 10:36
  • James.Ko 金錢 +25 多謝分享 2014-3-29 10:36
  • messenger 體力 +50 Welcome!!! 2014-3-29 10:07
  • messenger 威望 +50 Welcome!!! 2014-3-29 10:07
  • messenger 金錢 +50 Welcome!!! 2014-3-29 10:07

回復 2064# 的帖子

多謝貓兄支持

回復 2066# 的帖子

哈哈,差兄我是新手呢
童童那手骨真的不得了,係我至愛zoe休息期間我唔再有煩惱了

回復 2067# 的帖子

多謝James哥

上年既今日,第一次上紫荊,轉眼間已經一年了

回復 2076# 的帖子

咁厲害?差兄估既是誰呢

回復 2075# 的帖子

貓兄,應該唔會,我都係上年先轉攻尖沙咀

回復 2079# 的帖子

係我錯,應該係三月最後一個工作日

童童靚骨

回復 2090# 的帖子

無錯,清除疲勞既好推介

回復 2095# 的帖子

既然補返差額比你就算啦,依個唔鐘意咪做其他囉,同埋每次入房既時候最好講聲做60分鐘定90分鐘,咁咪唔會有咩誤會

回復 2109# 的帖子

哈哈,貓兄,我有事早退

回復 2110# 的帖子

無論係咩類型既棋,我都喜歡,已經約好下星期一試

回復 2114# 的帖子

哈…我都見到

回復 2116# 的帖子

琪琪今日見過,笑起上來好迷人

回復 2119# 的帖子

我今日都係選擇左童童

晴天陰天雨天 
你在何地代表我天氣 
煩擾完美造夢也都因妳

回復 2127# 的帖子

夢夢越來越迷人,之前見她著白衣加水手裙,真是不得了

雲妹妹

回復 2142# 的帖子

昨晚都未捉棋。今晚捉棋先

回復 2145# 的帖子

大戰一觸即發

回復 2148# 的帖子

無論咩棋,我都只會是她手中的一顆棋子

回復 2150# 的帖子

full左

回復 2155# 的帖子

有位

回復 2158# 的帖子

但今天不是捉棋日!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。