推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

30 12
發新話題

發牛豆

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2006-12-29 01:38 AM 發表

早晨呀,人地個........女
你係真的貓仔寶?

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-29 01:52 AM 發表

傻B好耐無見你啦,近排點?

佢梗係貓仔BOBO啦!
近排好好冇穿冇爛

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-29 02:08 AM 發表

有冇轉到工?
仲向東華度做.....遲少少先轉......去搵d有13個月-十四個月糧的工

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-29 02:37 AM 發表

你一定得啦,你咁叻俾心機
/_\...但最大問題係.....依家我呢份工好舒服......唔洗點做...

引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2006-12-29 02:41 AM 發表

係啊,要唔要講下我地第一次約會既地方係邊度添丫.....
好ar....向邊度ar......我唔記得左

引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2006-12-29 02:42 AM 發表

見p如見b.......
唔明?

引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2006-12-29 02:46 AM 發表

睇下有冇得發展,又睇下你想要d咩囉
如果份工係穩定,你又只求無驚無險,又收工既
咪繼續囉

如果唔係,咪唸下有冇其他更加好既發展
有既,咪再唸下走唔走得過啦
發展就冇乜,冇乜野學....除非依家我部門果主管走,我就有機會上....但講年資我又小....所以睇怕有位上都冇我份.......不過份工好穩定......又冇乜大野做...做親都係細微野....但好鬼煩果d.....有大鑊野仲可以玩A字膊

引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2006-12-29 02:48 AM 發表

幾分鐘的約會,識唔識唱
唔識...近年冇唱k

引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2006-12-29 02:57 AM 發表

咁你要唸但求一世冇功冇過
定真係想闖番個事業囉

25歲仔......其實真係仲好young
呵呵...咁當然想有自已的事業la...可以做老細就更好.....
25歲唔細lu...前排我的中學同學就已經有埋bb lu.......搞到我想搵多d錢...早d結婚整d bb出黎玩

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2006-12-29 02:59 AM 發表

哈......舊歌黎架
陳百強唱架
oh.....我細個ar..ma.....唔識係應該的

引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2006-12-29 03:07 AM 發表

下.........整d.......bb出黎玩?
足球隊夠d 未
足球隊就唔好la...養唔起...

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-29 03:14 AM 發表

有好有唔好喎,唔好養成大食懶就ok,唔係第時你會好慘
其實份工一樣有挑戰性ga...就係部門與部門間經常進行的互片大會....都好難同埋辛苦.../_\"

引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2006-12-29 03:08 AM 發表

我地大家都仲係廿幾歲,差唔幾咋喎
唔駛係度扮細卦
我二十幾就真...你地....

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-29 03:36 AM 發表

我想見識下喎............
呢d野唔好見識...你見識過你就會知道社工唔係你想像中咁好......同埋d人的卑鄙同賤格

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-12-29 03:36 AM 發表

大家差唔多o者
爭好遠wor....你十幾歲姐.....

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-29 03:37 AM 發表

作死~~~~~~~~~
我實話實說

引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2006-12-29 03:41 AM 發表

sorry.......未到下個月尾
我都仲係二十幾......
你果二字好似漏左一劃wor....

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-12-29 03:42 AM 發表

大家差唔多o者
差得好遠ga....

引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2006-12-29 03:44 AM 發表

一dd人啦
不過為左自保,要保護自己
都人之常情啫
唔關自保唔自保...有d人食飽飯冇屎柯同埋份工悶得滯搵野搞

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-29 03:45 AM 發表

咁黑暗~~~~~~~~
特別係d老屎忽...有功容易做就爭住搶,難的工作就掟俾新人做

引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2006-12-29 03:47 AM 發表

sorry,我下個月生日先夠3字
所以而家都同你差唔幾之嘛........
下個月.....好快到....

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-29 03:48 AM 發表

係咪想畀人片...........??
少少la...近期有被虐傾向

引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2006-12-29 03:49 AM 發表

一樣米養不樣人嘛........係咪?
厘個世界冇絕對既,
咁又係..........反正我依家都慣左同佢地癲.....

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2006-12-29 03:50 AM 發表

人之常情jer..............
到你做左老屎忽咪一樣..............
呵呵,我最多都係匿埋唔出聲.....唔害人

引用:
原帖由 貓仔bobo 於 2006-12-29 03:51 AM 發表

咁你咪下個月尾先好係我面前扮細囉.......
我會記得的...寫埋落記事薄先

30 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。