推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

秋之樂Spa

回復 847# 的帖子

今曰有咩女仔,邊位老板睇場

[quote]原帖由 白貓兒 於 2014-5-11 15:39 發表 問題後半未答喎应該係秋兒。 [/quote
確認了是秋兒睇場

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-5-12 15:11 發表 ++晚上才有,大咪美少女,咪走雞啦!
有幾大先?先天定後天?

相關搜索目錄: 美少女

引用:
原帖由 chiusyan 於 2014-5-13 09:53 發表 這方面最好親身體驗啦!
咁就要驗名正身

引用:
原帖由 ken19lam 於 2014-5-20 10:04 發表 Angel到現在都未有同佢打個招呼
見過angel了,中肯D係似樂兒,但係就肥D

引用:
原帖由 UrbanEagle 於 2014-5-25 08:56 發表 终於约了Coffee, 是她开给我的, 還以为是眾人口中的靓老板娘! Coffee的確是靓, 但我原先以为是小女孩, 但这臚ㄜ垠n。 话题 ...
師兄比左幾多錢??120分祕$538。係咪早做完早收工

引用:
原帖由 kingcoolman 於 2014-5-31 08:44 發表

原來有咁既事,秋老闆一定係錫我啦…………都唔打我架……
師兄你咁講就要小心d, 一陣成班靚女輪你

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-7-14 13:16 發表
今日有祖兒,tina,阿咪,
michelle,可可,angel,韻芝,
新同事夢瑤聽日返工。
有新同事正呀

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-7-16 14:56 發表
大家下午好哈,今日有心兒,祖兒,tina,小燕子,michelle,angel,紫紫。
新同事又唔番啦???

引用:
原帖由 ericyip1889 於 2014-8-27 13:08 發表

是第一代或新一代的冰?
第一代冰,咁熱天氣正好降溫

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-9-7 14:55 發表
大家都中秋快樂呀,今日照常營業
中秋快樂

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-9-9 10:52 發表
早晨,今日有阿咪,michelle,丹丹,晴晴。
早晨,秋兒。咁早公布名單

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-9-9 19:03 發表
夜晚仲有嘉嘉
嘉嘉係咪番partime ??

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-9-17 12:30 發表
大家好早晨,今日有寶兒,心兒,袓兒,小喬,丹丹,晴晴,阿咪,michelle.tina.lisa
小喬是新人??

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-9-22 08:38 發表
大家早晨呀,今日有祖兒,tina,心兒,
丹丹,晴晴,小喬,michelle,韻芝,
小酒窩咁快冇做啦??

引用:
原帖由 Mia33 於 2014-10-4 10:52 發表
大家早晨呀,今日有tina,祖兒,michelle,
丹丹,晴晴,小喬,可可,心兒
記唔起小喬係咩樣…唔知見過未……?

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-10-12 21:24 發表
如果 Michelle 係陽光既誘惑女神,咁丹丹應該係雪白既誘惑女神。

當日見她一襲碎花連身短裙,充滿古典美,超短裙將她那修長玉腿表露無為,真的春光盡現,眨眼都唔想,唔想浪費每一秒欣賞她走光既機會。

比起按 ...
今天有上班嗎?? 唔知仲有冇得BOOKING

引用:
原帖由 wongmanman33 於 2015-1-8 16:50 發表
想同大家分享, 其實我上過去幾次,老闆娘很正,曭A務都很好,但最後上去鶡董3-4臚諞e,原因一肚氣,上到去入了房老闆娘又介紹返對上藹獀v,其實冇嘿所謂,因都係靚女,都完事後比錢走人時,我次次都係比技師連小費, ...
CHING, 每個場總有依D野發生 , 如果玩得開心又有能力負擔 , 一次半次都可以接受 ,
但係我一定唔會再搵番佢 , 怕佢地貪得無厭 .

陀地有邊位返工??

引用:
原帖由 globalwarming 於 2015-3-13 13:36 發表
早前柴兄要約馬拉松按骨,上週終於
成事,C兄交遊廣闊,一日要跑3個場
未能坐到尾,那我只簡單講講賽果

坐龠汜鴾S按, 不知不覺由1到11pm,
足足10粒鐘,打破單一場停留記錄,
中場時C兄加入,齊齊開飯,坦誠 ...
人妻派正呀

引用:
原帖由 Mia33 於 2016-1-8 13:58 發表
今日仲有靚女,紫琪
久違了的長腿美女,明天她也上班?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。