推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

龍虎門討論區

請問...舊著中的『飛仙』係乜水?
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2006-9-2 11:03 PM 發表
好似係忍者黎...武器係條鋼絲
詳情唔太記得...只係記得佢同星宿老仙fd過一排

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-9-2 23:35 發表

刀仙隻手都係俾呢條鋼絲斬左落嚟 !

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2006-9-2 23:01 發表
下期同王小龍對戰的...如果唔係邪神,咁會唔會係拜火教的人
我覺得係瘋妖!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-9-2 11:57 PM 發表

刀仙隻手都係俾呢條鋼絲斬左落癧 !
咁我就唔記得啦..
話哂都好耐之前..

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-9-2 23:35 發表

唔該哂
音樂無界限

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-9-3 00:03 發表

我覺得係瘋妖!
我唔記得左仲有瘋妖哩條友tim......
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2006-9-3 10:39 發表

我唔記得左仲有瘋妖哩條友tim......
我沒記錯羅剎教,正式的僱員得番佢和白鷲!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-9-3 12:16 PM 發表

仲有黑武士

引用:
原帖由 緋村飛影 於 2006-9-3 13:22 發表

仲有黑武士
係呀!仲有白武士同紅武士!

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2006-9-3 12:16 PM 發表

仲有藥聖華九公

不過而家有好多Self-employed-contract staff................年中慳好多MPF同Insurance(日本法例老細要買養員工成世嘅保險)......羅剎教財務果然算死草.......HeHe

相關搜索目錄: 保險
The Flying Finn

引用:
原帖由 火雲邪神西城勇 於 2006-9-3 15:57 發表

仲有藥聖華九公
其實華九公仲有冇須要,留係度做卧底呢?

記得舊著裡面,塗冰娘娘被東方無忌救出白蓮教之後會"以身相報",
新著o既無忌被無敵閹掉,呢段有趣情節似乎唔會發生了!

引用:
原帖由 freebird 於 2006-9-3 23:46 發表
記得舊著裡面,塗冰娘娘被東方無忌救出白蓮教之後會"以身相報",
新著o既無忌被無敵閹掉,呢段有趣情節似乎唔會發生了!
現在的龍虎門十分純潔,呢d場面就算忌冇俾閹掉,都唔會發生

大家有無發現自從打完白連教後,老黃稿質有變,人物常常變樣,可能有一半手稿由大陸晝.
異骨王子

引用:
原帖由 異骨邪童 於 2006-9-4 02:45 PM 發表
大家有無發現自從打完白連教後,老黃稿質有變,人物常常變樣,可能有一半手稿由大陸晝.
新著龍虎門期期的起稿不一樣,  聽講有時係米奇起稿,一時就龐重輝,一時就胡紹權,  就係咁搞到蔘幫d 人變左樣!!
怒插柒頭主編, 假借反盜版之名, 梗推網上訂購, 連死忠粉絲都要過一棟!

引用:
原帖由 百發百中 於 2006-9-1 05:33 AM 發表
[quote其實係呀邪神在總壇瓜瓜嘈~~
對住d伙記發脾氣~~~~~~~~~~
有Q去到搵呀"子丹"咩,
唔驚好似在"電龍"咁,無理頭比呀"子丹"對屎~~~~~~~~  

最合理係呢個講法。

應該係學電 ...
極有可能學早幾期黑龍斷手既幻覺...

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2006-9-2 03:03 PM 發表
三仙-老仙,刀仙同飛仙

飛仙話佢曉飛係因為用鋼線勾住野飛來飛去同用勁力令鋼線斬人於無形

老仙同飛仙曾經一齊打刀仙,又令刀仙斷手,而刀仙最勁既係"冰雪之刀"

今日睇到一段新聞想同大家分享下,有報導指韓國黑幫嘅收入原來比日本黑幫只係差10%,甘就奇怪勒,羅殺教同白蓮教都係獨霸一方,大家收入都差吾多,點解羅殺教會甘掂但白蓮教會甘吾掂呢,我諗老黃你解釋下好播!

引用:
原帖由 DD2006 於 2006-9-5 21:37 發表
今日睇到一段新聞想同大家分享下,有報導指韓國黑幫嘅收入原來比日本黑幫只係差10%,甘就奇怪勒,羅殺教同白蓮教都係獨霸一方,大家收入都差吾多,點解羅殺教會甘掂但白蓮教會甘吾掂呢,我諗老黃你解釋下好 ...
故事內話白蓮教舊時唔買毒品,收入已經不及羅殺教,加上東方無敵
,無屁兄弟爭位,白蓮教元氣大傷,國庫空虛,所以東方無敵都要販買
毒品,嚟維持白蓮教的支出!

簽到..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。