推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

四大名捕討論區

豔兒?? 豔兒差D連自己係邊個都唔記得,點解會o係o個度出現呢?
唔通又係巧合??

我估不會吧!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

adults movie, that's what you want, is'nt it
本帖最近評分記錄
  • 小小力 體力 -16 惡意灌水 2007-3-9 21:31
  • 小小力 威望 -16 惡意灌水 2007-3-9 21:31
  • 冰河 體力 -20 惡意灌水、文不對題再犯將會被禁止發言! 2007-3-9 14:39
  • 冰河 威望 -20 惡意灌水、文不對題再犯將會被禁止發言! 2007-3-9 14:39

今期,我相信唐十五已經係強弩之末!! 就算企番起身都打唔過唐刃!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 小小力 於 2007-3-14 09:04 發表
今期,我相信唐十五已經係強弩之末!! 就算企番起身都打唔過唐刃!!
未必,佢仲有一隻指套
而且,你唔好唔記得,唐門八十一技,十五佢熟到爛,除非唐刃用其他武功啦,唔係十五根本唔驚佢,就好似冰冰對明皇時一樣。
AND,十五呢個角色咁重要,邊得咁快死,係死都死唐刃啦,佢冇哂寫落去0既價值•

唐冰冰當日對唐明皇既時候,同樣對唐門八十一技熟到爛,但結果都唔夠打!! 咁係體力問題,當日既唐冰冰同今日既唐十五一樣,受左重傷!

至於唐刃,我覺得佢同大頭佛仲有發展空間喎!!佢又打得,又知唐門寶藏所在,話唔定另起唐門呢??

引用:
原帖由 小小力 於 2007-3-15 09:18 發表
唐冰冰當日對唐明皇既時候,同樣對唐門八十一技熟到爛,但結果都唔夠打!! 咁係體力問題,當日既唐冰冰同今日既唐十五一樣,受左重傷!

至於唐刃,我覺得佢同大頭佛仲有發展空間喎!!佢又打得,又知唐門寶藏所在,話唔定 ...
唐十五唔同唐冰冰,他仲冇了一臂,俾他出到八倍界王拳應該都無補於事...嗯~突然想起~那兩隻脫掉的指套冇了點算?係特別製造,搵唔番喎...點講蘇夢枕應該冇可以幫他拾番吧...他師傅講過脫太耐他經脈頂唔順會輕則廢功重則死人,莫非如我之前所料~唐十五的下場係變了慕容複?

下期既然講大頭佛的內在,即他會出場有重戲吧...即唐十五應該唔會衰在唐刃手,情形會點呢...怒火可能令他出招狠些,但恐怕頂多一臂換一臂,唐刃應該唔會咁就退...唐灑雨的阿鼻道亦唔見得可以頂得住陰陽無限,莫非有幫手?

唐灑雨的阿鼻道應該頂得住唐刃的陰陽交泰!!

引用:
原帖由 小小力 於 2007-3-16 12:41 發表
唐灑雨的阿鼻道應該頂得住唐刃的陰陽交泰!!
這個我唔認同了...唐灑雨和唐刃都係統領一部門,理論上功力應該相差唔大...但「相差唔大」係因為唐刃未出陰陽交泰,咁除非唐灑雨有「奇遇」,唔係應該唔夠有以前倍多(當他受傷而冇十成功力好了.)的唐刃打...

引用:
原帖由 my709394 於 2007-3-18 00:24 發表

這個我唔認同了...唐灑雨和唐刃都係統領一部門,理論上功力應該相差唔大...但「相差唔大」係因為唐刃未出陰陽交泰,咁除非唐灑雨有「奇遇」,唔係應該唔夠有以前倍多(當他受傷而冇十成功力好了.)的唐刃打...
儘管唐灑雨和唐刃都係統領一部門,但唐灑雨始終係唐門第二高手,唐十五唯一害怕的唐門中人。加上唐灑雨同唐十五上一次在唐門決鬥都冇交代清楚唐灑雨係唔係武功上輸,只有交代唐十五受左傷同贏左。所以估計唐灑雨武功應該同唐十五差不多!!

今期,唐十五咁都走唔甩,...唔通要等唐灑雨和唐刃打到兩敗倶傷先再走??
另外,唐灑雨原來真係唔知蘇夢枕會走去船上,咁,到底蘇夢枕要帶唐十五走去邊呢??

初步睇唐灑雨應該勝過唐刃喎!!
但唐刃又未出陰陽交泰...
期待的一場大戰!!

好似兩期都冇四大名捕份喇….

書尾話無線落實開拍四大名捕.....唉!! 唔係嘛,..唔好喇!!

引用:
原帖由 小小力 於 2007-3-19 08:53 發表
儘管唐灑雨和唐刃都係統領一部門,但唐灑雨始終係唐門第二高手,唐十五唯一害怕的唐門中人。加上唐灑雨同唐十五上一次在唐門決鬥都冇交代清楚唐灑雨係唔係武功上輸,只有交代唐十五受左傷同贏左。所以估計唐灑雨 ...
十分同意!
引用:
原帖由 小小力 於 2007-3-21 09:37 發表
.......
另外,唐灑雨原來真係唔知蘇夢枕會走去船上,咁,到底蘇夢枕要帶唐十五走去邊呢??
我想唐灑雨不是不知道蘇夢枕會帶唐十五上船,只是船上已無舵手,船桅船杆等也破了,船隻行蹤不定,要尋找確非是易事。蘇夢枕不是那種會胡來的人,他答允了唐灑雨,不會反口覆舌的。

得之我幸,失之我命。

引用:
原帖由 酒徒 於 2007-3-21 10:47 發表

我想唐灑雨不是不知道蘇夢枕會帶唐十五上船,只是船上已無舵手,船桅船杆等也破了,船隻行蹤不定,要尋找確非是易事。蘇夢枕不是那種會胡來的人,他答允了唐灑雨,不會反口覆舌的。
都有可能既..!!

引用:
原帖由 小小力 於 2007-3-19 08:53 發表
儘管唐灑雨和唐刃都係統領一部門,但唐灑雨始終係唐門第二高手,唐十五唯一害怕的唐門中人。加上唐灑雨同唐十五上一次在唐門決鬥都冇交代清楚唐灑雨係唔係武功上輸,只有交代唐十五受左傷同贏左。所以估計唐灑雨武功應該同唐十五差不多!!
本來係咁答的~好似冇印象唐十五害怕唐灑雨喎...而且唐十五又冇同唐刃打過...資料上不能用來參考...

不過今期睇來唐刃好似冇乜可能贏到...

唐十五對雷損/狄飛驚前去追既人,佢好似講過話係佢最擔心既,就係....結果佢追唔到既大頭佛..!!

引用:
原帖由 my709394 於 2007-3-21 22:58 發表

本來係咁答的~好似冇印象唐十五害怕唐灑雨喎...而且唐十五又冇同唐刃打過...資料上不能用來參考...

不過今期睇來唐刃好似冇乜可能贏到...
唐刃又應該唔至於差到唐灑雨單手都打贏佢掛!!

今期話南寨將又會有一場腥風血雨,係唐x雨( 新收 )的馬仔搞鬼?

提起南寨,希望下期會講下「布條仔」的生死....

红红火火红红火火恍恍忽忽
本帖最近評分記錄
  • 小小力 體力 -16 文不對題 2007-3-22 23:30
  • 小小力 威望 -16 文不對題 2007-3-22 23:30
  • 冰河 體力 -20 惡意灌水、文不對題再犯將會被禁止發言! 2007-3-22 23:03
  • 冰河 威望 -20 惡意灌水、文不對題再犯將會被禁止發言! 2007-3-22 23:03

引用:
原帖由 nicknicky 於 2007-3-22 02:01 發表
今期話南寨將又會有一場腥風血雨,係唐x雨( 新收 )的馬仔搞鬼?

提起南寨,希望下期會講下「布條仔」的生死....
殷乘風應該未死,但南寨仲又咩人呀??

南寨好似淨返十八羅漢其中9個,同一班二打六.....但突襲南寨既人會係邊個呢?...走甩左既唐倒四同唐恨晚照計唔會再搞咁多野.....唐瀟雨應該都係獨行俠....唔通有新人物出場.....

引用:
原帖由 急電 於 2007-3-24 23:05 發表
南寨好似淨返十八羅漢其中9個,同一班二打六.....但突襲南寨既人會係邊個呢?...走甩左既唐倒四同唐恨晚照計唔會再搞咁多野.....唐瀟雨應該都係獨行俠....唔通有新人物出場.....
咁南寨都應該仲有個少林五大神僧之一既玄苦大師喎!!

引用:
原帖由 小小力 於 2007-3-24 23:47 發表

咁南寨都應該仲有個少林五大神僧之一既玄苦大師喎!!
仲有幾個門派D掌門

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。