推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 ee8088 於 2010-12-13 13:29 發表
阿嫂一d都唔似40幾歲喎...
白白淨..保養得非常好..
揮低好多廿几歲既女性 tim ar...
又多一個口花花的男人

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:27 發表

你大JJ有幾長幾粗先???????
太長撞到子宮口,女人會痛,JJ夠粗夠硬才是女人至愛。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:24 發表

我要你幫我奶乾淨嫁
呢d野雙方都需要做架啦.......係咪
你都會幫我啜乾啜淨架

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-13 13:32 發表

呢d野雙方都需要做架啦.......係咪
你都會幫我啜乾啜淨架
這個當然啦....這是我的最愛......

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:15 發表

我都想知通常你怎樣服待女人....睇下我會不會心動
首先面.耳.再慢慢錫手.背.patpat.反轉波波,肚池,腰.....西西再腳...............
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 soccerfans 於 2010-12-13 13:31 發表

太長撞到子宮口,女人會痛,JJ夠粗夠硬才是女人至愛。
我最鐘意撞到子宮的感覺......當然又粗又長就最好

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:07 發表

可能無得訓果個係你喎
我晚晚都要架~你頂得住咩

引用:
原帖由 F/Ry 於 2010-12-13 13:34 發表

首先面.耳.再慢慢錫手.背.patpat.反轉波波,肚池,腰.....西西再腳...............
我現時已經放了電震器入陰道裡回覆你們的郵件.......再說就會頂不順啦

唔係口花花ga....
講出我心入面既諗法
千真萬確架....
引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:30 發表

又多一個口花花的男人

引用:
原帖由 ee8088 於 2010-12-13 13:41 發表
唔係口花花ga....
講出我心入面既諗法
千真萬確架....
咁....多謝你先喎

你甘利害我要挑戰你,...................

咁而家係咪好high, 好想叫又唔叫得?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:38 發表

我現時已經放了電震器入陰道裡回覆你們的郵件.......再說就會頂不順啦
係公司做埋呢d野,妳真係...........好激呀
d水有無流到一地都係呢,
有無叫出聲呀,小心俾人地聽到呀

IRISC9:

好少女士願意像你這樣公開談性, 你一定會令男士神暈顛倒, 歡迎!

引用:
原帖由 ohoh220 於 2010-12-13 13:44 發表
咁而家係咪好high, 好想叫又唔叫得?
這是另一種樂趣......就像老公睡在隔離,我就和另一男人在旁邊抽插中的感覺

有冇出到水水呀...
等我幫你啜乾佢..

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-13 13:45 發表

係公司做埋呢d野,妳真係...........好激呀
d水有無流到一地都係呢,
有無叫出聲呀,小心俾人地聽到呀
只是條底底濕左

玩到起晒火Iris洗唔洗人幫下手呀

引用:
原帖由 sy78 於 2010-12-13 13:46 發表
IRISC9:

好少女士願意像你這樣公開談性, 你一定會令男士神暈顛倒, 歡迎!
你會鐘意嗎

引用:
原帖由 ee8088 於 2010-12-13 13:48 發表
有冇出到水水呀...
等我幫你啜乾佢..
我都好想現時你條脷會出現在我枱底

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-13 13:49 發表
玩到起晒火Iris洗唔洗人幫下手呀
我每天飯後都會是這樣才舒服的

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:48 發表

這是另一種樂趣......就像老公睡在隔離,我就和另一男人在旁邊抽插中的感覺
咁妳試過未呀
相信一定好剌激

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-13 13:51 發表

咁妳試過未呀
相信一定好剌激
唔話你知..........

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:50 發表

我都好想現時你條脷會出現在我枱底
出現在妳枱底嘅一定唔只條脷囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。