推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 SCWT 於 2010-2-18 11:16 發表
actually i did see ching WC recommadation, i tried ^^, she has the patience and very friendly...is just i personally like younger bg to chat with...i will definitely to request what my preference in n ...
我通常都係同經理要求靚女~~~~

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-18 15:03 發表

我通常都係同經理要求靚女~~~~
oh....我通常只提出要中力, 走肥, 招呼好. 不過近來我會先叫主任介紹一吓個BG先, 後再作決定。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-13 00:12 發表 Waitress Suki (not cutie receptionist Suki) went to work on Wednesday and Thursday only. She stopped working at Windsor after that. Officer Vicky has also left. I hope that after the first m ...
I'll certainly miss Vicky as she is so nice and made me feel welcomed.  It a pity she has decided to leave. I think she has done an outstanding job.
By the way, 祝各師兄虎年虎虎生威,雄風尤勝往年,萬事勝意,身軆健康。

Just then a CDOM (who was a bit more 'talkative' years ago) sent me a PM :

'Hi WhiteKitty,

Kung Hei Fai Choi.
Long time no talk.
Did 蕴莎水療 provide VAS?'

I returned him my wish for his good CNY and simply asked him to read through the whole thread.

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-2-18 11:16 發表
actually i did see ching WC recommadation, i tried ^^, she has the patience and very friendly...is just i personally like younger bg to chat with...i will definitely to request what my preference in n ...
以你夜晚去來说, 要後生及樣兼備來說, 目前主要是12, 65,108, 其次148.

恭喜發財,萬事勝意~~~~

琴日試左一打,佢應該係我試過咁多位bg入面最後生果位,樣子幾好手骨屬中小力,一打各方面都好o岩我心水!!若然佢能夠多一點跳皮鬼馬會更加好~~~~

a little mistake from windsor...i recieved a $100 coupon from them with the expiration date is the day i actually went, but i already called them back to take care the issue...good experience other then this incident

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-19 09:33 發表

琴日試左一打,佢應該係我試過咁多位bg入面最後生果位,樣子幾好手骨屬中小力,一打各方面都好o岩我心水!!若然佢能夠多一點跳皮鬼馬會更加好~~~~
你同12果日係我地另一朋友仔間房內都見過啦.
一打係全場second youngest, youngest 應係夜更綠茶.

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-2-19 09:36 發表
a little mistake from windsor...i recieved a $100 coupon from them with the expiration date is the day i actually went, but i already called them back to take care the issue...good experience other th ...
怪, 我手上兩張都係3月10, 仲係2月11日前出定.

尼條thread我地班友多數係早上會集.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-19 09:33 發表

以你要求維港有更多岩你喎.

carmanlamlam 兄亦剛做過一打, 意見如何呢?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-19 09:49 發表

以你要求維港有更多岩你喎.
其實我最喜愛都係前維港do re mi!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-19 09:40 發表

你同12果日係我地另一朋友仔間房內都見過啦.
一打係全場second youngest, youngest 應係夜更綠茶.
我記得呀!!阿D兄MA~~~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-19 09:57 發表

其實我最喜愛都係前維港do re mi!!
Й原來你都有揾過阿DOR.
我曾向她提議上温莎dup骨可開間VIP 同佢一齊坐
(我想焗佢請翻d我up添)
但佢怕醜驚見到老闆娘.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-19 09:58 發表

我記得呀!!阿D兄MA~~~
咦尼排唔見D 哥 蒲頭?

借問Evil 兄可有見過新美容Ada? 咩款?

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-19 10:06 發表

Й原來你都有揾過阿DOR.
我曾向她提議上温莎dup骨可開間VIP 同佢一齊坐
(我想焗佢請翻d我up添)
但佢怕醜驚見到老闆娘.
佢係咪仲休息緊呀?
都係自己衰,有一排冇搵佢之後搞到依家都唔好意思打電話俾佢.....

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-19 10:09 發表
借問Evil 兄可有見過新美容Ada? 咩款?
我唔知邊個係Ada喎.....

琴日仲以為係宮川last day,點知都已經唔見人喇.......

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-19 10:23 發表

我唔知邊個係Ada喎.....

琴日仲以為係宮川last day,點知都已經唔見人喇.......
都話她只返了那兩天,
有機會再見你我再同你講古仔喇.
明晚去, 你呢?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-19 10:38 發表

都話她只返了那兩天,
有機會再見你我再同你講古仔喇.
明晚去, 你呢?
oic.....
我唔去住喇.........等Jenny返黎先啦~~~

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-19 10:22 發表

佢係咪仲休息緊呀?
都係自己衰,有一排冇搵佢之後搞到依家都唔好意思打電話俾佢.....h:" />
她因在讀書不會返工了, 此刻在北京旅行,
你打俾佢都無用, 因她丢了舊sim card, 換了新no 因不再返工也不會給以前客了.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2010-2-19 10:43 發表
阿J 一到初一零晨就sent sms 新年及Valentine 賀詞俾我(她未起程), 感動 .

昨天主任Ester (阿儀)第一日返, 早中更, 我和她都覺得對方面善,
相認原來若干年前在佐敦某場都招待過我, 人日可和地慶重逢.
另外她也做過Sunny Caesar.

extensive 兄, Jo Jo 終又回歸了!

不過昨日翻mark 開張時做過的一個技師, 那時覺得她很好手勢,也寫了好評
今次卻明顯差了, 有點失望.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。