推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 momobird 於 2010-12-14 10:33 發表
我用手指慢慢了...同妳只痕
唔好呀....越了我個西越痕

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-14 10:37 發表

一粒乳頭用冰,另一粒乳頭放入口中吸啜輕舔
還要你條脷在兩粒乳頭周圍打圈地舔吮

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 11:11 發表

我還要你一路舔一路大力搓我對乳房嫁
我最鐘意吸住粒豆豆。

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 10:45 發表

你老公幾多歲?
我後生時都唔係試過好多次一日三次。
48歲啦.......你呢

一邊搓住你乳房..一邊幫你止妺妹流水既水...

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 10:46 發表

應該唔會掛。
最好啦......不然回到家重鬼瘀

引用:
原帖由 momobird 於 2010-12-14 11:14 發表
咁先見到妳果靚樣
我會大叫和完全表露晒我個淫蕩樣子的

我要一路舔吮你粒乳頭,一路捽弄你下面粒豆豆

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 11:15 發表

48歲啦.......你呢
34 la。
有時都會工作關係。
力不從心。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 11:16 發表

最好啦......不然回到家重鬼瘀
跟住係你老爺買支新假九俾你。哈

美人粒乳頭扯得咁行~~係我就一路奶一路啜~~~啜到妳越來越敏感~~~另一邊用隻手一路捽妳粒乳頭~~~~~~跟住捉住妳隻手摸我已經又硬又粗既細佬

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 11:19 發表

34 la。
有時都會工作關係。
力不從心。
點解男人都會這樣.但我老公唔洗做野都力不從心

可能你老爺買左新玩具比iris你做x'mas present

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 11:23 發表

點解男人都會這樣.但我老公唔洗做野都力不從心
可能又會係出街玩完呢。

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 11:23 發表
可能你老爺買左新玩具比iris你做x'mas present
如果是真....收唔收好呀

相關搜索目錄: 玩具

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 11:25 發表

可能又會係出街玩完呢。
唔會掛.....他成個牛奶仔一樣......

咁有禮物一定要收架~~~

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 11:33 發表

如果是真....收唔收好呀
收。點解唔收呀。
再問埋佢教你點用。

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 11:33 發表

唔會掛.....他成個牛奶仔一樣......
哈哈,男人既野好難講。

唔好收..廢事比多個chance你老爺幻想

iris依家係個位度做緊咩先??hehe

同我地後生仔咩仲好la

引用:
原帖由 chunchun01hk 於 2010-12-14 11:38 發表
iris依家係個位度做緊咩先??hehe
覆緊你的e-mail

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 11:12 發表

真的這麼利害??????????
用我條大棒塞滿妳個濕西冇乜大了既事,加上我既性技巧,妳先知道乜叫做性愛!美人喜歡什麼招式呀?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。