推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

四大名捕討論區

引用:
原帖由 急電 於 2007-10-30 23:00 發表

估計下期可能係地藏用土遁地術帶無情、鐵手同追命著草,冷血殿後,鐵手難堪既一拳可能就係打碎山洞頂,等元顏決追佢地唔到,而冷血就被擒。

周白宇大戰唐倒四,應該打成平手居多,因為兩個都係傻既....:lo ...
用土遁地術帶無情走都唔係問題既,但帶埋張輪椅就......難D囉!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2007-10-31 19:54 發表
今期看來,諸葛先生一行人在兩日前不知遇到甚麼突發事件?
我覺得就咁睇今期,佢地似乎咩事都冇發生過wor....

引用:
原帖由 小小力 於 2007-10-31 20:07 發表

用土遁地術帶無情走都唔係問題既,但帶埋張輪椅就......難D囉!!
哈...又係wor.....可能無情既椅雲座要拆左件先走得甩....

引用:
原帖由 急電 於 2007-10-31 22:55 發表

我都係咁話!!
計謀之始是要讓敵人知道你的下一步,然後小心預測敵人之後的每一步,高明一點的是讓敵人知道你的第二步,更高明的是讓敵人知道你的第三步 ...

引用:
原帖由 急電 於 2007-10-31 22:56 發表

哈...又係wor.....可能無情既椅雲座要拆左件先走得甩....
或者係摺凳呢!!

引用:
原帖由 急電 於 2007-10-31 22:55 發表

隨便想想,如有雷同,純屬巧合:我所指諸葛先生他們一行人兩日前遇到的突發事件,是與那山洞有關,可能山洞裡住著猿猴或其他生物,會成為冷血後來的救星也說不定......

今期,唔知點解無端端會有條後路叫一日橋既走左出黎,乜四大名捕唔係被困死路架咩?? 咁,冷血殿後,其他人過橋後,鐵手毀橋斷後路。地藏回頭幫冷血,二對一打元顏決!!
周白宇重傷未癒,完成唔夠唐倒四打,最後身中重招….會唔會死呢??
下期,刀劍對霸拳,地藏戰死……

點解地藏唔用土遁地術帶冷血走呢???

引用:
原帖由 小小力 於 2007-11-6 16:24 發表
點解地藏唔用土遁地術帶冷血走呢???
作者想地藏戰死

引用:
原帖由 小小力 於 2007-11-6 13:48 發表
今期,唔知點解無端端會有條後路叫一日橋既走左出黎,乜四大名捕唔係被困死路架咩?? 咁,冷血殿後,其他人過橋後,鐵手毀橋斷後路。地藏回頭幫冷血,二對一打元顏決!!
周白宇重傷未癒,完成唔夠唐倒四打,最後身 ...
元顏決自殺算啦,成1000人打5個,5個被困死路都突然有條後路.......
周白宇唔好死呀

引用:
原帖由 小小力 於 2007-11-6 13:48 發表
周白宇重傷未癒,完成唔夠唐倒四打,最後身中重招….會唔會死呢??
下期,刀劍對霸拳,地藏戰死……
以卵擊石,刀劍撼霸拳,地藏先遭毒手,冷血將面對以卵擊石的-合理下場,戰敗遭擒嗎?

引用:
原帖由 龍戈兒 於 2007-11-6 20:07 發表

以卵擊石,刀劍撼霸拳,地藏先遭毒手,冷血將面對以卵擊石的-合理下場,戰敗遭擒嗎?
同意,冷血一定唔會死,所以被生擒既可能性應該係最大。

引用:
原帖由 skywalker1942 於 2007-11-6 20:01 發表

元顏決自殺算啦,成1000人打5個,5個被困死路都突然有條後路.......
周白宇唔好死呀
為左安排周白宇找諸葛先生算帳,相信佢唔會死既...我估唐倒四應該念在大家都係傷心人,所以留左「腿」,無踢死周白宇,但殷乘風就救唔到的了....

報到!!

真的很不错也,好喜欢,支持一下

引用:
原帖由 急電 於 2007-11-6 23:46 發表

同意,冷血一定唔會死,所以被生擒既可能性應該係最大。
咁正路??會唔會有人救佢呢??

引用:
原帖由 急電 於 2007-11-6 23:50 發表

為左安排周白宇找諸葛先生算帳,相信佢唔會死既...我估唐倒四應該念在大家都係傷心人,所以留左「腿」,無踢死周白宇,但殷乘風就救唔到的了....
我估殷乘風同周白宇合力擊倒唐倒四!!

我会觉得周白宇不会死,
唐倒四一定会死,
因为唐倒四是蛋散.

在估....
地藏100%会令元顏決受伤, 因为他有压箱底的绝招, 会令战果改写.

(估中有无...奖?)

今期,又唔知點解周白宇被唐倒四打左落河,係條河度突破左佢自己武功既最高境界 - 達到冰河極境,頭髮突然長左,樣都變左咁(好似聖鬥士個教皇咁),仲可以做出五月飛霜既幻覺。…咁,唐倒四當然唔夠打喇!!
另一方面,地藏冷血二對一打元顏決,期間影子放鷹通知第三追擊其餘三捕。戰鬥中,元顏決竟然被冷血用暗魂所傷,最後地藏用土遁術令元顏決失去重心,地藏冷血一齊擊中元顏決要害,….但相信元顏決都係冇事既。
下期,冰河極境。

引用:
原帖由 小小力 於 2007-11-13 14:16 發表
今期,又唔知點解周白宇被唐倒四打左落河,係條河度突破左佢自己武功既最高境界 - 達到冰河極境,頭髮突然長左,樣都變左咁(好似聖鬥士個教皇咁),仲可以做出五月飛霜既幻覺。…咁,唐倒四當然唔夠打喇!!
另一方 ...
冰河極境,好似好型

周白宇竟然變左楊過,又獨臂又兩鬢斑白,真係估佢唔到.....下期佢同唐倒四點分出不傷心既結局呢?....我估唐倒四應該唔會死掛......

如果周白宇救得返殷乘風,唔知殷乘風會唔會同二月紫氤隱居呢?

引用:
原帖由 急電 於 2007-11-13 21:27 發表

隱居??我估唔會囉!!周白宇會唔會對元顏決呢??

引用:
原帖由 小小力 於 2007-11-13 22:32 發表

隱居??我估唔會囉!!周白宇會唔會對元顏決呢??
如果殷乘風唔隱居,就要諗辦法升級,唔係大落後比四大名捕同周白宇,同中原其他炮灰冇分別。

周白宇同元顏決打?可能會好好睇,但真係打一場既話,佢又唔夠狀態同諸葛先生打gala.....

引用:
原帖由 急電 於 2007-11-14 00:46 發表

如果殷乘風唔隱居,就要諗辦法升級,唔係大落後比四大名捕同周白宇,同中原其他炮灰冇分別。

周白宇同元顏決打?可能會好好睇,但真係打一場既話,佢又唔夠狀態同諸葛先生打gala.....
我覺得未必話要個個都升級既....追命都冇升過級架!!
另外,周白宇都未必同諸葛先生打得成既...
可能未見到諸葛先生已經死左...........

[quote]原帖由 急電 於 2007-11-13 21:27 發表
周白宇竟然變左楊過,又獨臂又兩鬢斑白,真係估佢唔到.....下期佢同唐倒四點分出不傷心既結局呢?....我估唐倒四應該唔會死掛......

同道中人今一睇到周白宇升左lv~~第一時間諗起楊過~
會唔會下期佢同唐倒四一齊死呢~~咁咪唔傷心既結局囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。