推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[已解決] 凱旋門桑拿報告

凱旋門桑拿報告

凱旋門按計劃今天重開, 行齋,雙鐘370, 午夜12時後304.另加鐘120.
先排傳聞原老細賣俾一位著名齋場主,後來又好似話傾唔掂數無賣,原老細繼續做, which is the case?去開的網友再去睇下見唔見到以前伙記就知,順便睇下硬件執左幾多?.點都好,會唔會遲D有翻「特別服務」就唔知了.

thank you for yr info

咁就麻煩兄弟們查看
做過有料記者
最好查探有否好bg
齋齋地試吓.....純看賣相又如何.....thc

Yes... Please report

兩三個月前都有去過,不過已經是搵凱撒外援,估唔到而家攪成咁。

經濟掛牌是這樣玩實
你弱我踏lor....

唔係搞到好似.........偉晴街果間噤呀......

我刀幾懷念...凱旋 x d 飛機餐

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-1 04:21 發表
凱旋門按計劃今天重開, 行齋,雙鐘370, 午夜12時後304.
先排傳聞原老細賣俾一位著名齋場主,後來又好似話傾唔掂數無賣,原老細繼續做, which is the case?去開的網友再去睇下見唔見到以前伙記就知,順便睇下硬件執左 ...
咁咪即係又會見到班空中小姐囉 !!!
如果由番原老細做,咁唔知會唔會改名呢 ???

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

改名不重要
最重要是提供的服務有改嗎????

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-11-1 19:03 發表

咁咪即係又會見到班空中小姐囉 !!!
如果由番原老細做,咁唔知會唔會改名呢 ???
你未明我講乜,
我係話有無轉老細都係而家行齋,
而家係無改名,
如果有改名我就唔用它做題目名啦.

OiC
咁又不必
因大家追問會知!

齋 at the beginning, after the grace period, then salt/fresh water, and after one more yrs, surely more salty than dead sea

引用:
原帖由 PAULOVE 於 2007-11-2 02:05 發表
齋 at the beginning, after the grace period, then salt/fresh water,
如果係原老細,有可能架.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-1 12:21 發表
凱旋門按計劃今天重開, 行齋,雙鐘370, 午夜12時後304...
No VAS?

CHing, waiting for your great report
SamSam

試過喇~~~~~~
有人加大了股成為大老板,但不是之前盛傳的Y哥.
硬件:以前我在舊thread批評過shower水力唔夠,
已改善: 原來已加了大廈water mains 出來到場的水候.
不過仍是那隻shower gel, 無換.
仍是舊的薄毛巾.今次唔覺有味.
關於由沖身行落兩級及立即踏到石春的「險要」問題,因是結構, 未能改,但浸池外地面已加鋪了綠色mat, 防滑倒,也是間場以前overdue的問題,現在算已改善了.
另據說以前間中跳fuse無冷氣停電视的老問題
火牛房已作調整.

locker, 水池無 r tips, 招呼OK.

食物:
未有雞翼,飯餐等,
只有公仔麵:疍、火腿、餐肉, 多士、飛碟.

Management:

GM係以前Windsor的靚女Mxxxxx, 日間公關有以前Windsor的Gxxx,
兄弟們如mpower, meltykiss可有興趣往聚舊?
日間另有一公關, 是以前Kln OPS 夜晚的Axx,garylock兄可識得.

夜間公關名字不太熟悉,唔提住了.

貓兄,講吓軟件呢!

引用:
原帖由 Hotdog99 於 2007-11-2 09:44 發表
多謝白貓兄即時報料, 今晚拿拿聲去試下先.
試完聽日記得出番個報告喎! 

間場「轉齋」,不過我今次的技師,
有給我好像我今年重返銀泉的按摩體驗.
有和我分享開銀泉的兄弟們應知我意.
今次我少有的dup 3粒,因加鐘只係120,
只計鐘錢 3hrs只係490.

今次暫是以內部報告形式分享骨房內事,
與及若干較年輕/順眼 bg no,
會send 俾單吊、fitman, mpower、meltykiss、newkid,garylock, super123123等所有傾開銀泉、浪淘沙、OPS的兄弟.
如有遺漏或其他興趣的巴打可在此留名問我
(請不用PM我)

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-2 17:06 發表
間場「轉齋」,不過我今次的技師,
有給我好像我今年重返銀泉的按摩體驗.
有和我分享開銀泉的兄弟們應知我意.
今次我少有的dup 3粒,因加鐘只係120,
只計鐘錢 3hrs只係490.

今次暫是以內部報告形式分享骨房內 ...
貓兄,可否PM比我??  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-2 17:08 發表

貓兄,可否PM比我??  
No problem, 不過,
你都要出下報告.

貓兄, 可以pm我嗎?

嘻...........................................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。