推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[已解決] 賭波贏錢心得................有耐心必有回報!

自家飛...

R4..2+6+9...Q+PQ
我果度有毛......

引用:
原帖由 大膽 於 2006-9-16 06:23 AM 發表
自家飛...

R4..2+6+9...Q+PQ
數據戰勝眼光....好險....

我果度有毛......

R8....自家飛...

1 接納 5421 三重彩 三重彩 MB 8*3+6>2+3+6>2+3+6+8+10 $10
$120.00
2 未被接納 彩池截止投注 連贏 連贏 7*2+3+6 $50
$0.00
  總額
$120.00
1 接納 5424 連贏 連贏 8*2+3+6 $50
$150.00
  總額
$150.00
我果度有毛......

R9....自家飛...

1 接納 5431 連贏 連贏 9*2+5+6 $40
$120.00
2 接納 5432 三重彩 三重彩 M 9*2+5+6 $10
$60.00
  總額
$180.00
我果度有毛......

引用:
原帖由 大膽 於 2006-9-16 05:06 PM 發表
R9....自家飛...

1 接納 5431 連贏 連贏 9*2+5+6 $40
$120.00
2 接納 5432 三重彩 三重彩 M 9*2+5+6 $10
$60.00
  總額
$180.00
大膽兄,呢板係講波個喎,賽馬的資料係呢度

http://forum.timway.com/f/forum-66-1.html

相關搜索目錄: 賽馬
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-16 11:12 AM 發表

cat 兄上次劏左隻鴨,今次連個人都劏埋  
原來劏左...
......!

返o黎自己個地盤報下到先。

停賽期間我仍然會o係呢樹吹下水,講下d數據。
大家有時間咪入o黎探o下我,研究研究。

唔兄, 報到

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-21 03:57 PM 發表
停賽期間我仍然會o係呢樹吹下水,講下d數據。
大家有時間咪入o黎探o下我,研究研究。
CAT兄有乜心水

引用:
原帖由 Sax 於 2006-9-22 16:00 發表

CAT兄有乜心水
Sax兄,而家好忙,今晚9點鐘前出post講下我d心水。

本周心水推介:   自己停賽唔買得,齋睇。唔駛搭沉船。

主客和  5串1  10.64倍!
23/9 02:45 五7  普雷斯頓(主)@1.75    冠5(與4同分)
23/9 21:30 六14  史浩克04(主)@1.40    德6(與3同分)
23/9 23:15 六48  里昂(主)@1.53    法1
24/9 20:30 日11  格羅寧根(主)@1.42    荷2(與1同分)
26/9 03:00 一6  樸茨茅夫(主)@2.00    超1

祝大家好運!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-22 06:09 PM 發表

23/9 02:45 五7  普雷斯頓(主)@1.75    冠5(與4同分)
23/9 21:30 六14  史浩克04(主)@1.40    德6(與3同分)
23/9 2 ...
病病到支持你

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-22 19:33 發表

病病到支持你
我呢注要打4日先有錢收。抖下先,聽日好番再支持都黎得切。

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-22 07:41 PM 發表

我呢注要打4日先有錢收。抖下先,聽日好番再支持都黎得切。
聽日好番再支持就黎唔切 La ,第一關場波今晚踢呀,我剛剛買左 La   
一念當年恨未休   十載相思債未酬   百計千方終何用   萬般心事一般愁

支持下~

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-22 20:38 發表

聽日好番再支持就黎唔切 La ,第一關場波今晚踢呀,我剛剛買左 La   
引用:
原帖由 marine 於 2006-9-23 00:20 發表
支持下~
多謝各位對小弟不離不棄o既支持!

已過了第一關啦!

引用:
原帖由 cationic 於 22/9/06 18:09 發表

23/9 2 ...
cationic 兄過咗三關囉

祝您今晚荷甲同聽晚英超順利過關

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-9-24 11:15 AM 發表

引用:
原帖由 Mazda 9 於 2006-9-24 11:15 發表

今晚呢關問題唔大。格羅寧根今屆開league順順利利,暫時4賽3勝1和(主場2全勝)入7球失2球,得10分暫時排第3位。相反,華域克4賽1勝1和2負(客場2全負)入2球失11球,得4分暫時排尾4。所以今戰要贏波冇d難度。

反而我有d擔心周二凌晨樸茨茅夫果場。論往績,樸軍輸o左9條街俾保頓。近18戰,保頓贏9場,和7場,輸2場。慶幸英超成績雙方勝、和、負各2場,打成平手。揀樸軍呢場o黎買o既主要原因係一個「旺」字!

自從去季老列納季中接手隊波打護級開始,佢老人家慢慢將隊波救番生。今季免費引入阿仙奴過氣球星蘇金寶同埋簡奴,一前一後,隊波即刻生晒!聯賽首次排第一,噚晚車仔贏波先至過到佢頭。呢隊波係本季開league o既最大冷門。相反,保頓主場犀利,作客不利!本季至今作客2賽1和1負。最近8場作客賽事,錄得成績:1勝2和5負。入7球失12球,贏波果場係聯賽杯贏英乙(實際係丁組)o既華素爾3:1!成績非常差強人意。所以我認為今戰樸軍有7~8成把握會贏波。

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2006-9-24 12:39 發表

放心收錢啦! 因為我冇買唔會搭沉隻船

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-24 15:12 發表

放心收錢啦!  因為我冇買唔會搭沉隻船
打自己

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-25 12:20 AM 發表

打自己
如果逐場買都仲有得賺的....唔好怪自己啦
......!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-25 12:20 AM 發表

打自己
Take  it  easy  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。