推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[灌水] 繼續臨場吹水

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-31 12:02 PM 發表

哈哈...個罩唔係用在馬身上既
唔通用係馬頭?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-31 04:00 發表

咩叫處女馬
呢題由細摩答

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-31 12:00 發表

咩叫處女馬
  你拎住隻馬既歷季賽績名次表黎睇,從來未 1 過的,不論性別,都是處女馬!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-31 04:04 發表

唔通用係馬頭?
用在靈魂之窗

要收紅荳沙補習費

相關搜索目錄: 補習

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-31 12:02 發表

你唔係答中第一條咩
  係早早中左啦!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-31 12:08 發表
要收紅荳沙補習費。
繼續補習:  B    =   眼罩
                 B2  =   重戴眼罩

相關搜索目錄: 補習

引用:
有隻頂頭大熱門,跟佢串QP的全部係處女馬。
引用:
原帖由 billchan 於 2007-3-31 12:06 PM 發表

你拎住隻馬既歷季賽績名次表黎睇,從來未 1 過的,不論性別,都是處女馬!
金寶兒

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-31 04:20 發表

金寶兒
No la ...

R1 苗苗大熱 ... 上次odd 10 今次大熱,3歲128磅,KMY情願要杜利來做膽WP買

引用:
原帖由 billchan 於 2007-3-31 11:55 AM 發表
   今日四大謎語,豆豆答中有紅豆沙獎,重新貼一次:

謎語 I:
有隻老野 (Obviously, 中坑 e.g. KMY ) 舊年加個罩贏一場,點知+11分,於是除罩輸番一年 ....今日落班、加罩 ...

謎語II
有隻頂頭大熱門,跟佢串QP的全部係處女馬。

謎語III
有隻5班馬今季季初同隻1班馬串PQ   ... 輸比佢名次後8隻季內有6隻W  。

謎語IV
有隻3班馬,今季贏果場Q果隻現在係2班  ,P果隻係1班   。
如果阿Bill問我今日邊隻穩陣,KMY就會揀呢隻

段估無辛苦

3. 承基上

4. 奇寵

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-31 12:23 PM 發表

No la ...
勁收?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-31 04:27 發表

段估無辛苦

3. 承基上

4. 奇寵
真係有斷估無痛苦 ?

開古 la ...

Q1 - 長勝福將
Q2 - 開心天地
Q3 - 蓮華生輝
Q4 - 山東好馬

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-31 12:30 PM 發表

真係有斷估無痛苦 ?

開古 la ...

Q1 - 長勝福將
Q2 - 開心天地
Q3 - 蓮華生輝
Q4 - 山東好馬
咁快開古GA,都唔好玩既

誰能代替哥哥地位

標青又話俾貼士我,都冇既?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-31 11:09 發表
謎語IV

有隻3班馬,今季贏果場Q果隻現在係2班 ,P果隻係1班

如果阿Bill問我今日邊隻穩陣,KMY就會揀呢隻
唔係指 山東響馬??

My new target!!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-31 04:35 發表

咁快開古GA,都唔好玩既
你係度斷估 wor ...

引用:
原帖由 細摩 於 2007-3-31 04:37 發表

唔係指 山東響馬??

Q 拖愛好,如何?

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-31 12:38 PM 發表

你係度斷估 wor ...
唔斷估,可以點

誰能代替哥哥地位

可以查字典  www.hkjc.com

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-31 04:40 發表

唔斷估,可以點
謎語V

今日參戰馬有隻曾出國留學既 ...

黎香港後再去外國比賽再返黎跑

相關搜索目錄: 留學

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-31 12:43 PM 發表
可以查字典  www.hkjc.com
連字典都有

誰能代替哥哥地位

R2 投注 開心天地 + 沙田威威 QPQT ... WP 開心天地

引用:
原帖由 KMY89 於 2007-3-31 13:09 發表
R2 投注 開心天地 + 沙田威威 QPQT ... WP 開心天地
阿標又返黎支持!而家先去貼博友比賽先!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-31 12:36 發表
標青又話俾貼士我,都冇既?
我頭先揾唔到!而家去榜度貼左先!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。