推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

昨晚番啅做了一個久休復出的技師 &! ,點解我會話佢久休呢 ......
因我在上個月找她好幾次次都話她休息,咁橋昨晚得閒咪試吓撞
手神,點知話佢有番重得閒添 ..... 於是咪立即上去,上到去靜到
爬街,在休息室都係得小貓1~2個,真是不知點解,之後咪飲完杯
大力,咪入房,入到房囡囡已經記起我這位只係幫襯過一次的客仔
,心諗真是好記性,我這時咪爬係床上,由囡囡替我按摩,我咪問
她為何休咁耐息呀 ??? 她說都唔知咩事,總之就週身冇力,又感冒
、又頭雲,所以咪休咗咁耐囉 !!!佢雖然好比心機去按,但可能因之
前休得太耐,所以力水比以前差少少,但D位都好準,我見她都好似
有點累,我咪叫她同我踩背,估唔到佢的踩背技術同力度,冇因事而
減退,好嘢 !! ..... 到park 2,佢都係做番之前咁好的服務,總括嚟講
今次的番啅,我個人感覺都唔差,係有少少瑕疵,但這些少少缺點,
會留待她康復後,便會回復原來的水準了。

C hing , why you did not  take any picture

今晚係最後一晚special prices, 就上去幫襯下同埋儲下印仔!

果然特價係多人d既... 想要咩無咩!
發哥一句所有旺number都俾人mark曬...
頓時啞口無言!!
唯有交俾發哥派版 - !)@
謂新女... 合我心水喎... 不過都要等40分鐘!

近30北中女... 入行2個多月...
樣貌, 身材, 皮膚均一般...
半細粒... 不多肥...
好處係唔多聊你講野... (我不好亂吹水, 或小姐問長問短)

part 1 - 夠力, 不過位置一般
           推油已開始界埋你C眼同手多多...
           當然我也不會示弱... 也出手進攻吧!!
part 2 - 有BM... 肯BJ... 不過我玩左夾腳!!
           玩完女上男下... 又黎男上女下!!
           囡囡幾認真... PP擰完又擰... 又上又落...
           好似真既一樣!!

總結: 要後生皮膚滑no way... 要dup得就唔好啦...
        想part 2有經驗對手! Good choice!!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-3-31 02:58 發表
今晚係最後一晚special prices, 就上去幫襯下同埋儲下印仔!

果然特價係多人d既... 想要咩無咩!
發哥一句所有旺number都俾人mark曬...
頓時啞口無言!!
唯有交俾發哥派版 - !)@
謂新女... 合我心水喎... 不過 ...
夾腳、…咁都幾好玩喎!

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-3-31 02:47 發表

u can try to have 4 sessions
only worths HKD 656 ( if u have the football card)
if u are lucky the bg can let u ML with 2 shoot-outs.
師兄,咁筍?請問有乜好號碼有咁服務呢?

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-3-31 14:04 發表

^), !@#, (!, ^@ !@* etc ect
!@# 好似成日都話佢冇返喎 ??? 都唔知係咪真 ~~~~~

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

Any ching try ^* recently ?

引用:
原帖由 pqzm88 於 2008-3-31 16:01 發表
Any ching try ^* recently ?
^* had quited for nearly two months .
She has gone to another sauna la.

引用:
原帖由 macaulee 於 2008-4-1 19:35 發表

^* had quited for nearly two months .
She has gone to another sauna la.
few months not go la, where she goes ?

A place where U will not try for $800 to ML with her.
She is excellent in HJ sauna especially when you fried within her big balls
However she is too short for ML sauna

you try in the ML sauna ??

NO ar.
I was invited, however she was on leave the day when I phoned her.
I reallly fond of boning and HJ only
If I want to ML, I perfer 指壓 more or go to Macau Sauna..

i see.
I found her quite good on HJ. BM is good too

thank youvery much!

請問有無Ching知道三月個優惠係咪完左喇
星期日係咪已經做返原價呢

Any C Hing try @? Give me a guide....

最近打左幾次去mark ^),都話佢放假,有冇人知是『真放假』定『假放假』?

我從上網見到網友話新興閣好好...我打算同朋友今個星期六去試下...

我地想要留...全套幾多錢? (今個星期六12點am)

邊個囡囡好好? 大家有冇去過呢?

我地想留12:30-星期日早上6:00離開 我唔知費用幾多錢?

有人話$408 有人話$398 咁亂 想知道價錢先...幾多錢先包幾個鐘?

我想全套 今個六12:30am至星期日早上6:00離開 想係度訓一陣..

有波睇 食野點樣? (今個六我同朋友去...去完後會向大家報告)

哥哥仔大家有冇介紹下新興閣囡囡幾號好好?

引用:
原帖由 iverson33 於 2008-4-8 17:01 發表
我從上網見到網友話新興閣好好...我打算同朋友今個星期六去試下...

我地想要留...全套幾多錢? (今個星期六12點am)
邊個囡囡好好? 大家有冇去過呢?
我地想留12:30-星期日早上6:00離開 我唔知費用幾多錢? ...
1. 機場無全套服務...
2. 早班不是我主場... 請其他C兄介紹
3. 正常應該係$418雙鐘連代支
4. 你由中午DUP完訓到第二朝早6:00???  無野呀?!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-4-8 18:11 發表

1. 機場無全套服務...
2. 早班不是我主場... 請其他C兄介紹
3. 正常應該係$418雙鐘連代支
4. 你由中午DUP完訓到第二朝早6:00???  無野呀?!
唔係中午...係今個星期六夜晚12:30am至朝早星期日6:00am呀...
冇全套服務? 有人話有呀...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。