推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 銑錢鏟鋰鑊金 於 2008-4-19 15:42 發表
最近試過早間!@..
身材一般..矮小走油..
技術ok...不過叫聲一流..
值得一試..
點叫聲點一流呀 ?? ............ 唔通渣飛機真的可以

飛上九重天 ??? .............. 哎到拆天 。

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-4-20 21:43 發表

點叫聲點一流呀 ?? ............ 唔通渣飛機真的可以

飛上九重天 ??? .............. 哎到拆天 。
對!!!!就是拆天,我都唔好意思要佢細聲少少!!

引用:
原帖由 銑錢鏟鋰鑊金 於 2008-4-22 11:27 發表

對!!!!就是拆天,我都唔好意思要佢細聲少少!!
哈哈 ............ 照計哎嗰個應該係乘客先係,冇理由飛機師會

哎到拆天,唔通架飛機比人騎劫,個飛機師見個劫匪用機關槍

係咁數,所以先哎到咁 ???? 如果係咁個劫匪技槍都好勁吓喎

..................

有機會比AK47還要厲害的槍械........HAHA

收到料下個月連平日都 $ 328 ,唔知係咪真 ???

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-4-23 20:45 發表

係就好囉...

引用:
原帖由 joe456 於 2008-4-23 21:32 發表

係就好囉...
係就慘咯…可能因此而流失部分技師架!到時少技師少選擇又要等…生意咪一樣唔掂!

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-4-23 20:45 發表

係就好囉...
可以多d friend 一齊去

回復 #1427 銑錢鏟鋰鑊金 的帖子

Exactly. I have !@ lower down her voice. For a moment, it's too fake, I lose my interest too. Part I is excellent    & Part is just so & so...

Overall all

簡直飲 鳩止渴 又㩒低晒d女代支 揾到下食有叫座力的bg都閃啦

已經證實
五月開始週日特別優惠完結
做回原價
星期一至六$408
星期日$368
報告完畢

我覺得特價齋做星期日都得啦!!
做埋平日有D危,唔通五一黃金週?

Sample TextI think weekday $408 and Sunday $368 is very reasonable, the charge is good for both clients and bg.
SamSam

Hi every brother just at there this afternoon , call at 1:25 pm frist choice 66 but said wrong number 62 . ( my god ) when i go to the room is not same bg is too late .
but have see ctcc report like her leg yes so fit and slim . part 1 80 . part 2 75 .
( some flower in some one eyes ) .
thanks!

引用:
原帖由 CTCC 於 2008-4-27 13:15 發表
已經證實
五月開始週日特別優惠完結
做回原價
星期一至六$408
星期日$368
報告完畢
謝謝資料提供。

thanks for sharing

新發現... 除大家食開的A餐外...
原來有加家用斬料加餸的大餐!!

想查字典的搵發哥!!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-4-28 20:57 發表

想查字典的搵發哥!!
up mud

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-4-29 13:25 發表

所有侍應生都可加餸?!  

haha~ 如果同發哥講 "斬料加餸", 我驚佢唔明wor~
當然唔係個個得啦... 否則點解要發哥特別安排喎!!!
放心啦... 俾多d家用食大餐... 佢識攪架啦!!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-4-28 12:57 發表

想查字典的搵發哥!!
咁即係全部都係發哥 ~~~~ 啲頭馬 !!!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-4-28 20:57 發表

想查字典的搵發哥!!
有左好耐啦!
起馬半年

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-4-29 08:21 發表

littlehorse 兄 ﹕ 咁請問要加幾多家用先可以食到這頓豐富晚餐呢 ???

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-4-29 16:21 發表

你咁揚...會唔會嚟緊全線暫停服務呢....!?!?

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-4-29 16:21 發表

你咁揚...會唔會嚟緊全線暫停服務呢....!?!?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。