推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[檔案] 亞洲讓球盤擂台~~~每個回合賽果

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 10:14 發表

佢兩個大大注都得ga,唔一定要我
*與我的最愛Ah Be活在一起, 可惜可笑可恨是在回憶之中.

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-21 10:36 AM 發表

我很醜但我很溫柔

另一鉅獻

我牙擦但我很膽小
笑到我肚痛啦,你個牙擦保長呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 DragonBall 於 2006-9-21 10:49 AM 發表

o艾o也~~~做咩喎,咁一係你細細注啦!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 11:03 發表

o艾o也~~~做咩喎,咁一係你細細注啦!
No way. May be you bet A team, I follow you. You select B team, I get the same. Hahaha!
*與我的最愛Ah Be活在一起, 可惜可笑可恨是在回憶之中.

引用:
原帖由 DragonBall 於 2006-9-21 11:30 AM 發表

No way. May be you bet A team, I follow you. You select B team, I get the same. Hahaha!
Don't be silly.

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 11:35 發表

Don't be silly.
I will follow you. I will follow you in time......You bet Inter I bet the same. You get Milan I will come too. I U, I U, wow oh wow I u......

引用:
原帖由 DragonBall 於 2006-9-21 11:44 發表

I will follow you. I will follow you in time......You bet Inter I bet the same. You get Milan I will come too. I U, I U, wow oh wow I u......
豆豆今期有排~

有著落了

引用:
原帖由 DragonBall 於 2006-9-21 11:44 AM 發表

走快d

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 12:02 發表

http://www.dchome.net/emote/ic ...
Ooh ha, Ooh ha, this is your destiny......Ooh ha, Ooh ha.

引用:
原帖由 DragonBall 於 2006-9-21 12:12 PM 發表

Ooh ha, Ooh ha, this is your destiny......Ooh ha, Ooh ha.
I don't think so

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 12:02 發表

http://www.dchome.net/emote/ic ...
今次豆豆好大動作咁話:「唔好」「放過我」「my God!」

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-21 03:04 PM 發表

今次豆豆好大動作咁話:「唔好」「放過我」「my God!」
你有冇打錯字呀?

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 15:23 發表

你有冇打錯字呀?
冇打錯字,不過選擇性咁冇揀「救命呀!」。因為未去到要叫救命果個程度。
其次,「唔好」係我睇完妳d公仔牌之後取其意加上去o既。
如果將d括號取消晒,成句咪變成:唔好放過我,Oh my God!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-21 03:31 PM 發表

冇打錯字,不過選擇性咁冇揀「救命呀!」。因為未去到要叫救命果個程度。
其次,「唔好」係我睇完妳d公仔牌之後取其意加上去o既。
如果將d括號取消晒,成句咪變成:唔好放過我,Oh my God!
我估到你諗乜啦!

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 15:34 發表

我估到你諗乜啦!
話o左妳係叻女啦!

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-21 03:49 PM 發表

話o左妳係叻女啦!
我都想係

誰能代替哥哥地位

放工未?

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-21 05:55 PM 發表
放工未?
未呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-21 05:55 PM 發表
放工未?
己閃

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-21 07:01 PM 發表

己閃
等埋我呀

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 07:03 PM 發表

等埋我呀
你返咁早
咁夜重未收
時間好長
好多OT囉

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2006-9-21 19:01 發表

未呀
仲未!我本來諗住搵埋妳去行街街,睇戲兼食飯。唉!睇黎妳仲有排未走得。唔等妳啦!886

引用:
原帖由 cationic 於 2006-9-21 07:11 PM 發表

仲未!我本來諗住搵埋妳去行街街,睇戲兼食飯。唉!睇黎妳仲有排未走得。唔等妳啦!886
c兄你唔記得,
今早有個男仔介佢
可能豆豆今晚有約
邊有"蘇"你

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-9-21 19:13 發表

c兄你唔記得,
今早有個男仔介佢
可能豆豆今晚有約
邊有"蘇"你
你講果個男仔.....靚仔龍珠!
有靚仔梗係唔so我呢廷老鬼啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。