推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 jck 於 2006-8-23 07:16 AM 發表
係既AY生.....

另外呢有冇人收到風,K100自己攪野呀?
K100

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-23 07:04 AM 發表

你睇一睇番之前既 post, 比較紅既囡囡都唔差架!!

仲有, 唔好叫我地做前輩, 我想我同你差不多年紀了!!  
大家出得黎玩既, 唔好分高低!!  
AY前輩, 吾好扮後生WOR.........

試了38  外形來講 如果將20比做楊恭如 38就是李華月
38手骨好好 按壓位準力足流暢 舒服
下半場熄燈無遮無掩下進行 耳畔輕吹低吟 胸前點水 完全包含 往復數轉 坐馬吞槍 乞丐煲飯 接住自由活動 唏呵夾晒gag位 爽
順帶一提 非常旺塲 兩岸淫聲啼不盡 念少兩遍嗎哩哄都頂無順

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-23 06:01 AM 發表

好似係 15
我今日都上左東記
15病左,到今日都仲未好返,希望佢快D好返啦
今次上東記唔係咁開心,個囡囡唔係好岩feel,所以我草草了事

agree bro hihihi168, sometimes the bg is not the feel you like, just like me pick the wrong no. and no excuse to complaint...  Maybe I will ask to PR to introduce the type I want, of course try the new bg la.

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-8-23 11:50 AM 發表
下半場熄燈無遮無掩下進行 耳畔輕吹低吟 胸前點水 完全包含 往復數轉 坐馬吞槍 乞丐煲飯 接住自由 ...
我都試過38 ,不過佢唔係我杯茶,佢事前功課真係好比心機,而且仲好大咪,我都係在熄燈無遮無掩下進行,佢由頭到細佬都好用心,仲含左淡茶黎含,咩都做齊,值得一贊,不過真係唔係我杯茶,完全無feel,所以最後我都係盡快攪掂算數。可能佢係中女同埋把聲唔吸引,好沙

20比我既感覺好好多,把聲好甜,直情係我杯茶,所以feel真係好重要

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 joehan 於 2006-8-23 03:09 PM 發表
agree bro hihihi168, sometimes the bg is not the feel you like, just like me pick the wrong no. and no excuse to complaint...  Maybe I will ask to PR to introduce the type I want, of course try the ...
其實唔係東記的錯,個囡囡我係自己mark,唔係佢地介紹比我,不過入房見到面之後,覺得唔岩我自己口味,所以草草了事

個囡囡服務的確一流,可惜唔岩我自己口味

順帶一問,有無邊D bg係會噴少少香水架? 因為我自己個人幾鐘意,好feel好多,對於我黎講 ^^

我知道易拎會噴少少,所以偷食的人士要小心,不過佢用果隻香水係好清新同埋唔係噴咁多

相關搜索目錄: 香水

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-8-23 23:13 發表

我都試過38 ,不過佢唔係我杯茶,佢事前功課真係好比心機,而且仲好大咪,我都係在熄燈無遮無掩下進行,佢由頭到細佬都好用心,仲含左淡茶黎含,咩都做齊,值得一贊,不過真係唔係我杯茶,完全無feel,所以最後我都係盡快攪 ...
哈哈 楊恭如同李華月梗係有分別啦  

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-8-23 03:34 PM 發表

哈哈 楊恭如同李華月梗係有分別啦  
楊恭如正D

'請問仲有冇好介紹呀?

姣D之類 '

早: 少少嗲--15, 87,20
     姣放--38, 26
中:  淫放--119
夜: 嗲放--116    ^^ ^^
     姣放---10, 62(但62較中)

'有無邊D bg係會噴少少香水架? '

嘩唔少喎多到我都記唔起

相關搜索目錄: 香水

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-8-23 11:50 AM 發表
下半場熄燈無遮無掩下進行 耳畔輕吹低吟 胸前點水 完全包含 往復數轉 坐馬吞槍 乞丐煲飯 接住自由 ...
咁佢有無做波冰?

除了列開的號碼,
早更較順眼的有108 (夜更調上的)
中更有3, 68
(但她們照評語服務不見得特出.)

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-24 00:31 發表

咁佢有無做波冰?
唔明

含住冰錫你由上身到下

回復 #142 白貓兒 的帖子

38 有提供''波冰''給我
中女, 極放......

為慶祝AY兄壽辰
136今天復工!

回復 #144 messenger 的帖子

請問係咪返早更O架

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-24 12:24 AM 發表
'請問仲有冇好介紹呀?

姣D之類 '

早: 少少嗲--15, 87,20
     姣放--38, 26
中:  淫放--119
夜: 嗲放--116    ^^ ^^
     姣放---10, 62(但62較中)
萬分感謝貓兄提供

引用:
原帖由 jck 於 2006-8-23 07:16 AM 發表
係既AY生.....

另外呢有冇人收到風,K100自己攪野呀?
請問老兄k100即係邊個呀?吾方便既pm我丫

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-8-24 12:13 PM 發表

請問老兄k100即係邊個呀?吾方便既pm我丫
你好gerrard1208,

卡to you know

引用:
原帖由 jck 於 2006-8-24 04:59 AM 發表

你好gerrard1208,

卡to you know
吾好意思, "卡"即係乜意思????????/

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-8-24 01:23 PM 發表

吾好意思, "卡"即係乜意思????????/
你好!謝兄!  應該係卡圖....即 CATO ....咁應該知邊個啦!.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。