推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 kwongchak 於 2008-4-6 23:27 發表
有傳東記老細頂埋綠2島黎做,應該係堅
你啲消息都幾內部架喎..........
(係邊條囡囡度收番黎架先????)
已經確認

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-4-7 14:35 發表

你啲消息都幾內部架喎..........
(係邊條囡囡度收番黎架先????)
已經確認
我聽講《6兒賭》同《申填》本來係同老細,
o甘家陣又點攪法呢?

Tried & last week afternoon. Wu Nam lady (about 27-28) and Good figure, real ball.

Part 1 : acceptable
Part 2: Enjoyable

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-3-13 05:44 發表
(轉貼) No.121 身型好正宗腰幼波大,樣OK. 7仔水多返中更, 103 好多fans
!)# ----就緊係多 fans啦!!! 又可以兩Q , 又可以唔著褸...總之你想點都得呀!!!!
         不過小弟就覺得恐怖啲囉??????

[size=-2]  (收到風.....佢去加大座山....唉!!!又多一件假嘢....)

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-4-11 20:19 發表

!)# ----就緊係多 fans啦!!! 又可以兩Q , 又可以唔著褸...總之你想點都得呀!!!!

(收到風.....佢去?
realy

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-4-11 12:19 發表

請問!)#個樣ok嗎?

引用:
原帖由 fengliu 於 2008-4-11 20:53 發表

realy
你去狠狠試下咪就知囉....

引用:
原帖由 kwongchak 於 2008-4-11 23:43 發表

請問!)#個樣ok嗎?
咸魚青菜,各有所愛
你上去睇下咪知囉....

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-4-11 20:19 發表

唔著褸?!

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-4-12 09:11 發表

唔著褸?!
我有個 friend 試過係佢隔離房,
話聽到佢啲叫聲好似比人強暴緊咁呀...
應該啱你呀....小魚  
[size=-2]"記住著褸"

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-4-12 21:00 發表

我有個 friend 試過係佢隔離房,
話聽到佢啲叫聲好似比人強暴緊咁呀...
應該啱你呀....小魚  
"記住著褸"
Do Re Me我老早試過啦,
太瘦咯,is not my cup of tea!

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-4-13 04:15 發表

Do Re Me我老早試過啦,
太瘦咯,is not my cup of tea!
人地講緊 !)# 呀......

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-4-13 13:53 發表

人地講緊 !)# 呀......
sorry,睇錯o左,
點呀你,唔敢o向隔離出報告呀,
驚俾人點相乎~

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-4-14 03:39 發表

sorry,睇錯o左,
點呀你,唔敢o向隔離出報告呀,
驚俾人點相乎~
怕佢有牙呀.....你估 andy仔 個牌頭"流"架....
不過自己懶咋嘛?????

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-4-14 10:26 發表

怕佢有牙呀.....你估 andy仔 個牌頭"流"架....
不過自己懶咋嘛?????
砵蘭街小霸王丫嘛~

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-4-14 12:22 發表

砵蘭街小霸王丫嘛~
砵蘭街小霸王唔係流只不過係有唔方便的日子啫 !!!

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-4-15 08:32 發表

砵蘭街小霸王唔係流只不過係有唔方便的日子啫 !!!

andy兄:

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-4-17 00:27 發表

andy兄:

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-4-17 01:11 發表

原來!!(叫家樂姐!

引用:
原帖由 骨場王子 於 2008-4-17 21:08 發表

原來!!(叫家樂姐!
百家樂呀嘛.......

聽講飯堂唔洗停賽,
罰o左$$了事咯!

早排試番兩個以前做過,
而家都係返中更o既囡囡『易拎』同『籮pat』,
雖然已經好幾個月冇去過,
但係由門口知客至locker到囡囡(兩個都係)都認到我,
佢o地真係好鬼好記性!
講返囡囡先,
先講易拎(即係舊時o既一pat),
雖然係加建o左,但係手感都唔錯,
相頭同身型都保持得好好,
最緊要係佢D水多到真係好似瀑布o甘,呵呵~
至於籮pat,手骨依舊o甘好力,
十分認真又非常敏感,
兩個都俾到我唔錯o既享受!

最近上去
易拎不在蘿蔔又不在
只好任公關安排
委派了位纖廋的玖貳
海南姑娘原在下面的ss服務
為了轉環境
走了上來約1個月左右
part 1當然沒問題啦....
話晒在ss做過喎
part 2也可接受 廋廋地都幾好抱....
掛鼓最受用....
各位都可考慮吓.....
還有*仔都幾豐滿有肉地
都不錯....

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-4-18 13:01 發表

百家樂呀嘛.......
阿家樂姐話佢那處好似異形過個口!

引用:
原帖由 骨場王子 於 2008-4-28 22:03 發表

阿家樂姐話佢那處好似異形過個口!
幾"大"都唔放過
最愛大波,至怕假波!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。