推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

152 1234567
發新話題

[原創] 常平新場 - 歐亞: 迎月夜綜合評價小報告

常平新場 - 歐亞: 迎月夜綜合評價小報告

真係好耐好耐無係到出個報告啦!手痕又post下啦!

常平新場 - 歐亞綜合評價小報告 (正式版)

時間: 7點
日期: 八月十四,迎月夜。
人物: 小弟,蒲鬼同超人

1.酒店硬件
a。酒店 –
-ok,大堂好大,雖然號稱5星級,但個人覺得房入面都係華爾登同帝豪靚d !兼真係趕開張有d亂 - 房內裝修味仲幾重! 浴室地磚好多塊到有爆裂痕。

甩陋唔少:

執房個d好失魂: 我間房唔記得放拖鞋,累我搵左一輪,後尾又發覺牙刷得一隻。要前後打左兩次去管房叫佢送過黎。
-前台同訂房部欠缺溝通 : 試業既優惠無同客講,原來試業期間既住客晚上有免費自助餐送,但前台無講,又無預備定優惠卷,等我地去左中餐食野。白白浪費左個自助餐
-我朋友退房,響前台企左 28分鐘 (計住),因為要查完房先埋單,查房慢吞吞,朋友話未見過咁高級酒店要查完房先開始埋單。

抵讚既有:
-浴袍好柔軟舒服。抵讚!!!
-中餐: 唔錯!幾好食!但唔平,叫左4個菜,埋單330幾!
-早餐都唔錯,服務員幾醒同幾好禮貌,唔算拾。

酒店房正價應該唔平,依家特價都 : 368 同 418 ,但368訂滿晒!話d 368房細d架喎。

2。K 房:
A。硬件:
-無問題,裝修ok! 音響 - 正!! 但無REMOTE CONTROL,要玩TOCUH SCREEN

B。軟件
女女分: 2, 5, 8,
3,6,9 , 同 3,15, 20

-DJ都分: 200 同 300 (其實一個係打雜(房間服務員) 另一個先係DJ – 制服靚好多,似帝豪DJ個套但佢係金色,帝豪白色)
-女女基本上2,5,8, 同 3,6,9。我個人唔覺有乜分別! 同身材高矮, 波大定波細,樣靚唔靚係無關既!!!!除左唯一分別係件制服唔同, 2-5-8全件白色直落迷你裙
; 3-6-9白色上下兩件頭露腰,迷你裙(好易走光個隻,舉高手見bra,向前彎腰見底褲
; 而3-15-20著藍色透視長裙。-

-3,15,20
Model 喎! 但我地見到個d得啖笑 - 得高大兩個字,同帝豪差天共地。人地個d真係得!

-仲有d呀媽好煩係咁要你坐女,有兩件三件係身邊都仲sell!!煩到扑街,好似欠佢咁!! (好彩自己帶左飯盒,佢地先唔敢行近我3呎之內。)

消費 : 我地點左百靈壇12年 (買二送一,送4支水或綠茶),
但係佢地對客太多規矩,點錯左樽水(未開),要換番菊花蜜都唔得,連媽咪出聲都唔得。
好多款小食都唔準送,一定要客俾錢。
埋單連dj小費 : 2300!!(3個人分每人差唔多 8舊)!!

總括來講 : 呢間場由酒店到k,仲有段時間要 run-in !!!! K 女可能新同拉雜成軍,有部份無乜家教,係k房食煙,玩電話乜都有,但質素係ok既,同一般常平d場無乜分別,唔係特別索,但又唔係特別差。最搞笑係我朋友個件同佢返房一劑後抝數,話自己係 3, 6, 9, (但佢著2,5,8 d制服)。應該收 600喎,佢話自己著2,5,8 d制服因為公司無3, 6, 9, d制服比佢喎,咁你講晒啦!!!你公司無制服比你,關客叉事,若果係真,d呀媽要同客預先講明吖嘛!
依家玩隨口up當秘笈。不如話自己係 15,20 吖。激到我個朋友彈下彈下。

相關搜索目錄: 裝修 酒店

多謝c hing 大場報告~~~正~

師兄好似玩得豪過我哋好多,我哋6個好似一人夾3舊幾定4舊幾埋單
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 markLee 於 2009-10-5 11:57 發表
真係好耐好耐無係到出個報告啦!手痕又post下啦!

常平新場 - 歐亞綜合評價小報告 (正式版)

時間: 7點
日期: 八月十四,迎月夜。
人物: 小弟,蒲鬼同超人

1.酒店硬件
a。酒店 –
-ok,大堂好大,雖然 ...
我地迟师兄一天去那里K玩:---

258/269 的确是都系果D女。。无麦分别。。我们对此意见最大。。为此我第二天给妈咪发了个信息。。说朋友们都认为369的不值。。第二D场比258就找到。。并说这点不改就不会再去。。

女女资素 - 258/369 一样。。都是258就差不多。。模特5,10,15 得淡笑。。后来一个模特愿意降价为369,一个朋友坐了个.。得个高字迹中女。。

妈咪 HARDSELL -我就带了女友。。再坐一个258的。后来妈咪好HARDSELL甘要我在坐一个。。我都有点不高兴。。但妈咪是以前认识的就坐多一个。。
地方 - 好, 小房都很大。。我们要了个中房。。
DJ - 我地坚持只要一个DJ。。。经理同意。。
送小吃/酒。。妈咪叫经理来才能送。。经理也很乐意送。。
客房--妈咪就叫我们早订才有368.。我们没打算住因为怕它新有味道。。
音响-我觉得还好。。一个朋友就不满意。。说回音大。。应该是DJ不会调。。
果晚我们5个人每人350.(记不清楚?)。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 par3 於 2009-10-5 12:23 發表
師兄好似玩得豪過我哋好多,我哋6個好似一人夾3舊幾定4舊幾埋單
唔係豪 ,其實係我地人少,除條數咪大左!所以人越少係k係越唔抵玩!!

回復 4# 的帖子

我地支酒好似 780一支,(買二送一,送4支水或綠茶)! 加埋其他小食,兩碟飯。連dj 小費,2300 又無計多我地。!! 人少除係無乜素。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-5 12:55 發表

258/269 的确是都系果D女。。无麦分别。。我们对此意见最大。。为此我第二天给妈咪发了个信 ...
呵呵。。等我可以出山時都差唔多。。run-in完

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-5 14:18 發表

十一月。。。???
到时都未RUN IN 完就可能快执啦。。。

引用:
原帖由 markLee 於 2009-10-5 14:17 發表
我地支酒好似 780一支,(買二送一,送4支水或綠茶)! 加埋其他小食,兩碟飯。連dj 小費,2300 又無計多我地。!! 人少除係無乜素。
我地就饮平D既红酒和啤酒。。仲有两位师兄不饮酒。。所意平D。。我地应该系六个人。。也两千左右埋单。。算贵左D的。。。

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-5 14:18 發表

十月出不了山嗎?

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-5 14:41 發表

十月出不了山嗎?
呵呵。。。我窮無錢出黎玩。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-5 14:33 發表

我地就饮平D既红酒和啤酒。。仲有两位师兄不饮酒。。所意平D。。我地应该系六个人。。也两千左右埋单。。算贵左D的。。。
女女好似吾得哦? 還是帝X好些, 有回憶, 想去多次

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-10-5 12:55 發表

258/269 的确是都系果D女。。无麦分别。。我们对此意见最大。。为此我第二天给妈咪发了个信 ...
Mark 哥, 好久不見了哦, 還在上海嗎?
小弟十一月頭去上海, 有空飲杯哪

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-5 14:42 發表

呵呵。。。我窮無錢出黎玩。。。
小弟就..........借............都要出來玩.......!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-5 14:46 發表

小弟就..........借............都要出來玩.......!
嘩。。大哥你甘講。。真係太過俾面。。。如果你飯盒嗝係度。。再同去多次帝X。。。。

其實小弟有事會離開大中華區。。要十一月先番。。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-5 14:44 發表

Mark 哥, 好久不見了哦, 還在上海嗎?
小弟十一月頭去上海, 有空飲杯哪
Jack 兄好耐無見啦,我十月中會係,但十一月未知,你pm我幾時,到時睇下有無機會碰下面。
p.s. 唔知依家d桑拿開番未呢??

最怕D媽咪煩

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-5 15:32 發表
最怕D媽咪煩  
KMY師傅,佢地唔係煩,係好很煩 ,好似前世欠佢地咁,我朋友唔要佢推個d,佢仲即場黑面,好過份。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-5 15:32 發表
最怕D媽咪煩  
大哥。。你唔怕。。你不怒而威。。。邊有閒雜人等埋你身。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-10-5 15:41 發表

大哥。。你唔怕。。你不怒而威。。。邊有閒雜人等埋你身。。。。
因為我話你即管坐 ... 我無小費俾
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-5 14:43 發表

Bro Jack-a-Lent, Don't GO to DL la !!  You always bring with Kimchi !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

多謝c hing 報告

常仔真係咁好景?開完一間又一間大場?

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-10-5 14:43 發表

帝x就耿系好啦。。对你来讲就更具意义啦。。。
讲翻D女呢度只能接受拒地收258.。。。369就吾会去啦。。。

呢間場真係唔駛去

睇完呢個報告

星期六有班fd去完再聽埋佢地講,真係有錢都唔好浪費

酒水貴不特止

d 2,5,8完全唔掂,好過倉女囉

果d咩3-6-9,5十十五果d完全唔駛提

而家d新場真係唔開番2-3個月真係唔好去

估唔到佢新開d口碑仲差過五月花咁多

完全貼錢買難受

152 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。