推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 沙巴水療

引用:
原帖由 Promise 於 2011-8-3 13:37 發表
"好多女女都飛十至十五分鐘. 再扣埋前後沖涼十分鐘....... ........我都遇唔少.. 特別是相熟 BG......似熟賣熟"
Agreed. I had similar experience before in other saunas. One night shift BG in Ka Li Wah (whic ...
HKD300 兼飛鐘, BG真係殺雞取卵.....

引用:
原帖由 yrrah1 於 2011-9-18 18:00 發表

HKD300 兼飛鐘, BG真係殺雞取卵.....

Higher price and tip but service quality is not worth

引用:
原帖由 zmmz 於 2011-9-5 17:06 發表
呢排都有出入沙巴,除佐沖涼換衫,都有足九十分鐘。試佐新女Angel。後生靚女,大埸出身,功力十足。
Angle 真是做得不錯,,有樣,,有身材..後生,,又拓得..真難得..

引用:
原帖由 ramsetchi 於 2011-9-23 12:07 發表 Angle ,又拓得....
you mean ..............

上去幾次,唔計沖涼,都算足鐘

繼Angel之後又有新血, 阿wing同阿燕。經老板娘推介試咗阿Wing。W活潑開朗、拓骨力中有柔!贊!   
      聽老板娘講阿燕係之前間埸係紅牌,仲晒咗好多力先請得她過來。下次真要試吓這個所謂嘅紅牌

師兄,我都要 see see
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 -20 在多題上呃posts 2011-10-14 09:09
  • 白貓兒 威望 -20 在多題上呃posts 2011-10-14 09:09
  • 白貓兒 金錢 -20 在多題上呃posts 2011-10-14 09:09

講起真係越來越多不足鐘情況.....

引用:
原帖由 johnchong8833 於 2011-10-15 19:16 發表 講起真係越來越多不足鐘情況.....
師兄,講多少少,咁講佢地幾位事頭婆點跟進
你發表見解都係想佢地改善,係咪?

引用:
原帖由 johnchong8833 於 2011-10-15 19:16 發表
講起真係越來越多不足鐘情況.....
我又不覺得吖,次次都足鐘吖.....

各位師兄, 最近有乜好野......好耐冇去......

早点知道就好啦

现在才看到,早点知道就好啦

引用:
原帖由 vloolver 於 2011-10-20 10:59 發表 现在才看到,早点知道就好啦
師兄,你想早點知什么呀!
BG名?地址?收費?TEL#.....

回復 63# 的帖子

試了幾個..最全面的都是angel最好啦!

請問大家做Spa比幾多代資架?
我朋友被收$200合理嗎?
記得以前系$100喎.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 eric282800 於 2011-11-3 14:41 發表
請問大家做Spa比幾多代資架?
我朋友被收$200合理嗎?
記得以前系$100喎.
Inflation picks up and that has been charged lately in TST.........

相關搜索目錄: SPA

回復 68# 的帖子

200元,,我覺得合理的....有些特別好的 ..300至400也會給呢!

試過水療,,真的很舒服..不錯!!

相關搜索目錄: 水療

回復 71# 的帖子

angel still there?

angel
仲係度

How about Ho Yee,Long time have not visited her !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。