推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] KP 食到泰國特色

KP 食到泰國特色

上星期  一行八人去ZS
KP   
可能年尾關係  囡囡都唔多個  除左兩個兄弟有Call定鐘  有得立即入房外  六条友都唔知等到幾時  我個好兄弟同部長相熟  話我鐘意有肉口嘅  部長話宜家就有一個喎  咁我仲唔澎澎聲舉手咩

5分鐘後有人叩門  一開門    明星喎  

"八両金  你又嚟揼骨呀  不過你入錯房喎"  再睇清楚着短裙架喎
技師嚟架 唔緊要喇  夠大波  又豐滿  啃埋佢喇

再睇清楚技師個樣  應該70後嘅產品  仲有D似泰國人  我問佢識唔識打排球好彩佢話唔識

技師都幾守身如玉  我一摸佢  唔係縮開  就係捉開我隻手  佢又想幫我在床尾出  我咪死蛇爛鱔咁囉  佢無晒辨法  先坐番過嚟

解開個Bar
對波係唯一焦點  又夠大  型又好  Pink嘅添  但摷落下面技師使出泰式二字拑陽馬  夾緊雙腿  只可摸到毛毛  我真係好想摷落D  摸吓佢  係咪都有我有嘅器官  如果真係有  我幫番佢打又點話啫  但八兩金二字拑陽馬功力深厚  無辨法撬得開

唯有碌大對眼
重點昅住人妖對靚波  咁先勉强搞掂  出左之後乜都唔再搞  亦唔敢再望技師副尊容

出房  D老友見到我同技師  佢地就話  啱晒你口味喇大象  咁另類嘅嘢都比你食到  我真係多謝KP
  多鳩謝晒

來自狗扮人的地方

真係拜服大象 c hing , 女版八両金都食得落, 我諗起都八両金反胃...

引用:
原帖由 steelheadx 於 2010-2-9 19:52 發表

真係拜服大象  c hing , 女版八両金都食得落, 我諗起都八両金反胃...
May be Bro kkbbq likes 如花 too !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 kkbbq 於 2010-2-9 19:26 發表
KP   可能年尾關係  囡囡都唔多個  除左兩個兄弟有Call定鐘  有得立即入房外  六条友都唔知等到幾時  我個好兄弟同部長相熟  話我鐘意有肉口嘅  部長話宜家就有一個喎  咁我仲唔澎 ...
嚇死人咩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 steelheadx 於 2010-2-9 19:52 發表
真係拜服大象  c hing , 女版八両金都食得落, 我諗起都八両金反胃...
技師係八両金髮型  泰國人妖樣貌  我全程都無乜望佢個樣
引用:
原帖由 DrTea 於 2010-2-10 01:13 發表
May be Bro kkbbq likes 如花 too !!
無辨法喇  當日無乜技師  我見有國內同胞  鬼殺咁嘈話  等左45分鐘   仲未有技師入房   個服務員重笑佢"嬲"住張被  好怪相  終於比個同胞   小到佢飛上天花板
引用:
原帖由 lidoon9 於 2010-2-10 01:52 發表

嚇死人咩 1254611
我咪重慘  on9兄
來自狗扮人的地方

嘩, KP咁恐怖, 入埋D咁嘅貨色, 點樣收人268人仔呀!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2010-2-9 19:26 發表
KP   可能年尾關係  囡囡都唔多個  除左兩個兄弟有Call定鐘  有得立即入房外  六条友都唔知等到幾時  我個好兄弟同部長相熟  話我鐘意有肉口嘅  部長話宜家就有一個喎  咁我仲唔澎 ...
師兄,

食得係福呀, 唯有黑布蒙頭入 X 嗱       

很難想像會出到野............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。