推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

132 123456
發新話題

[上樓骨] 一試真空無底揼骨,走一半火一遊

一試真空無底揼骨,走一半火一遊

新玩意各花各們,追求探試,何樂不為.
好多骨姐都常說真空無底揼骨服務,聽落好吸引,於是,就走去化元街找一個骨姐一問?
她就回答我,是內衣褲全冇,面頭只穿一條短衫裙同客人揼骨推油服務.
我心想又可試一試,問她可不可以提供給我.她說.冇問題.
工作期間,她敏感的部位常觸碰我的身體,而更給我視覺的享受.
我双手也不期然發揮男人的應做動作.佢工作,我也間歇性忙碌.她也全接受.
背做完.轉身來.我大胆向她一個請求,叫她可不可以用六九方式坐上來同我按前腳.她也爽快地說好.
一坐上來,一個大寫真同双手的享受全出現.
最可惜,小弟弟唔爭氣,比佢按脚時碰幾碰已走火.最後她還說仲有小小時間,再同我按一按頭.
全程報告.
1..佢自稱係中女師奶.但強調唔殘得晒.
2..90分鐘服務好認真,好建談.
3..骨技推油唔識評論,因今次我被自己視覺同手部的忙碌進佔咗.
4..總數二紅一五.
請師兄們評論
本帖最近評分記錄
  • hungkm 體力 +20 多謝分享 2011-9-26 18:28
  • hungkm 威望 +20 多謝分享 2011-9-26 18:28
  • hungkm 金錢 +20 多謝分享 2011-9-26 18:28
  • albw 體力 +1 多謝分享 2011-8-18 00:50
  • albw 威望 +1 多謝分享 2011-8-18 00:50
  • albw 金錢 +1 多謝分享 2011-8-18 00:50
  • @man 體力 +10 用心報告 2011-8-17 16:32
  • @man 威望 +10 用心報告 2011-8-17 16:32
  • @man 金錢 +10 用心報告 2011-8-17 16:32

Would you please pm me the address details, thanks

引用:
原帖由 winwin8825 於 2011-8-17 15:05 發表
新玩意各花各們,追求探試,何樂不為.
好多骨姐都常說真空無底揼骨服務,聽落好吸引,於是,就走去化元街找一個骨姐一問?
她就回答我,是內衣褲全冇,面頭只穿一條短衫裙同客人揼骨推油服務.
我心想又可試一 ...
用心報告,多謝分享

Can you please PM me the address? Thank you so much.

can you PM me the address,please!! thx!!

睇來好玩喎,請pm地址比我Thank you very much

ching, 我都想試吓.......可否pm我???

sounds good!
pls PM me as well, thx!

very interested, can you pm address and name ? thx

PM me pls.

PM me please Ching

ching, pm me please as well .... many thx

Yes, please PM me, Thanks.

please PM me, Thanks.

四台找不到廣告??

相關搜索目錄: 廣告

我又想試, 麻煩pm我

我都想試試, 麻煩pm我

Can you please PM me the address? Thank you so much.

good good good good good good good good good good good

Support! your report is always so good !

ching please pm details LOL

sounds good!
pls PM me as well, thx!

can you pm me too. thank you very much.

132 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。