推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 情人 Fion,翻版 李心潔

情人 Fion,翻版 李心潔

情人 Fion,翻版 李心潔今日 老友 來電,話有件幾揼得嘅正菜,係天文台道,叫我去試鐘。於是打電話比 Fion,約定6點,一打開門,乜李心潔黎左咩,不過呢個翻版心潔,就細粒佐D,呢個Fion 個樣好似 李心潔 啱啱出道時候嘅模樣,好Q 兼 好怕羞。對波就吸手個隻啦,身材都幾襯。硬件咁正當然入閘。傾左一陣計,有 D Feel,跟住就互剝,互剿,冲涼,雖然我覺得 Fion 好有 Feel,又好怕羞,但係一撻着之後,就變左第二個人咁,夠熱情,有招呼,令我大感意外。一輪翻雲覆雨後,我都好滿足咁撻係張床度喘氣,但 Fion 就好似小鳥伊人咁被我抱入懷,係呢個時候,Fion 就好似化身為我的女朋友咁,好正!跟住先至揼骨,好舒服,放低 600元家用,返黎 click 入 Fion 條 link 看看,把我嚇了一跳,真人 Fion 身材好好多。如果淨睇相,可能唔會入閘,幾乎錯失一個砌正女的好機會。

Thanks yr report

Brother FSHP 好....有樣野想問. Fion 係天文台道之前在哪裡工作. SN or USB?
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

You are putting this ad in a lot of places woh!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-11-12 07:11 發表
Brother FSHP 好....有樣野想問. Fion 係天文台道之前在哪裡工作. SN or USB?
我記得之前佢係華豐做過.

引用:
原帖由 sunboyz 於 2008-11-12 17:48 發表
You are putting this ad in a lot of places woh!!!!!!!!!!!
Aiya - ban?

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-11-12 22:08 發表

Aiya - ban?
ML first then dup, first time I hear this new procedures?!  FSHP - F = Fion???

report都寫得唔錯, 就算係廣告, 睇唔啱咪唔入閘囉, 以前洗樓都係層層按鐘睇架啦, 當然各位兄弟去之前最好找定一兩個后備先去洗樓啦

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-11-12 15:11 發表
I think she is the same one working in Wah Fung
I tried once.. she is ok

引用:
原帖由 sunboyz 於 2008-11-13 10:49 發表

ML first then dup, first time I hear this new procedures?!  FSHP - F = Fion???
me will also follow this procedures. Because I like ML more than dup..

多謝1個帖子的新手報告

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-11-12 07:11 發表
老麥唔洗問啦,
佢賣緊廣告咋!

相關搜索目錄: 廣告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。